unika-k.dk レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Igen er jeg bare så glad for min ordre, koppen uden hank er super flot og let at drikke af. Mælkekanden med de blå striber gør mig glad, fyrfadsstagerne glæder jeg mig til give i gave 🎁 Ker... もっと見る

5つ星のうち5の評価

De skønneste varer og en udsøgt betjening. Har handlet hos Unika-k i mange år, og Tine bliver ved med at håndplukke super flotte ting. Jeg kommer snart tilbage.

5つ星のうち5の評価

Jeg bestilte en personlig kop med meget sen varsel. Jeg havde ingen forventninger til at koppen kunne nå frem, men jeg fik en mail om, at de vil forsøge deres bedste. Min kop kom ufatteligt hurtigt og... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Jeg er så glade for mine fine kaffekopper fra Unika:k. Jeg oplevede efter nogen tid bittesmå huller i glasuren. Efter meget venlig og behagelig korspondance fik jeg tilbudt, at få mine penge til... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 陶器製造業者

当該企業による記述

Hos unika:k finder du udelukkende keramik, der er håndlavet med omtanke og sjæl af de dygtigste keramikere - både danske og udenlandske. De er drevet af selve håndværket. Nytænkning, høj kvalitet og smukt design har højeste prioritet i deres arbejde. Det er vi vilde med. Faktisk er det rendyrket kærlighed. Og det har det været lige siden første håndlavede kop blev indkøbt hos en keramiker i Rønne. Siden er der kommet flere til. Ret mange faktisk... Men ægte kærlighed holder, og gennem årene er vi (unika:k) kun blevet bekræftet i, at det altså også gælder for vores kærlighed til originalitet, omtanke, bæredygtighed og personlighed hos det keramik, vi har.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 9

レビューを書く

Mine bedste anbefalinger

Mine bedste anbefalinger. Fik 8 krus i bryllupsgave, hvoraf det ene var en smule mindre end de andre. Kontaktede unika-k og fik straks en sød tilbagemelding fra Tine, der holdt os løbende orienteret om hvornår der kom en ny sending hjem i den rigtig størrelse. Da denne kom hjem blev den sendt med det samme og vi sendte det “forkerte” krus retur. Betalte for returfragt og tænkte ikke nærmere over det indtil der i dag tikkede penge ind for returfragten. Vi glæder os allerede til at forøge vores samling af smukke unika-k krus 🤩

2023年9月4日
5つ星のうち1の評価

Uprofessionel! Handler der aldrig igen!

Når man beder om indpakning & kort fra en professionel webshop, og med en stor og dyr ordre lagt, forventer man ligeledes en smuk, brandet indpakning i original emballage. Istedet fik jeg 1 kort, hvor teksten var klistret skævt på, dobbelt tape, som et barn kunne have lavet. Ligesom mine dyre designer keramikkopper var pakket ind i 3 seperate pakker med ekstra meget tape og skævt gavebånd. Jeg er målløs over, hvordan man som professionel virksomhed kan finde på at levere sådan et udtryk! Det er sidste gang, jeg handler her.

2023年9月2日
5つ星のうち1の評価

Mega dårlig service

Mega dårlig service, eller skulle måske skrive mangel på service.
Den 02. Juli bestiller jeg et krus på hjemmesiden, kruset skal bruges den 14. Juli, som en del af en 40 års fødselsdagsgave.
Da vi når til den 10. Juli, prøver jeg flere dage i træk, at ringe til Unika:K, for at høre, om kruset når at komme inden den 14. Juli, jeg får ingen tilbagemelding overhovedet. Fredag den 15. Juli får jeg en sms, "Hej, jeg er netop været i Indonesien osv"
Jeg er idag blevet ringet op af firmaet og har fået en sludder for en sladder.

2023年7月2日
5つ星のうち5の評価

Tak for den smukkeste kop

Tak for den smukkeste kop, med et meget fint stykke håndværk. Den levede helt klart op til mine forventninger, og vi glæder os til at give gaven væk. Koppen var godt pakket ind og der var hurtig levering. Kan varmt anbefales.

2021年5月9日

Glad :)

Super god service og hurtig levering. Bestilte en mega lækker kop og den var pakket super beskyttende ind. Skal helt sikker have flere.

2020年9月18日

Super service

Super service, meget behagelig kommunikation.
Og super lækre vare.
Blev hurtigt afsendt og keramikken var pakket rigtig godt og forsvarligt

2020年9月3日

Trustpilot エクスペリエンス