Jeg annullerede en madrasordre og fik efterfÞlgende fratrukket 499 kr. i returfragt. Jeg blev ikke oplyst om belÞbet i forbindelse med annulleringen. Jeg bad om dokumentation for, hvornÃ¥r madrass... ãã£ãšèŠã
I ordered a Karup bed from UniqueBeds, and I am very happy with the service I received. The communication was very easy and the delivery was smooth. There was a slight issue with assembly due to the o... ãã£ãšèŠã
I ordered there 3 times already, as the quality of the bedding is really outstanding. I love the materials! For the first time, my husband is happy with sheets that are not scratchy and don't make h... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte 2 stk. 'Topmadras i 100% Ãkologisk GOLS Naturlatex omfavnet af Ãkologisk Merinould og Bomuld fra Cocoon | 8cm - 90x200 cm'. Varen skulle sendes til Norge. Fraktselskapet gjorde en feil,... ãã£ãšèŠã
Messevej 12C, 9600, Aars, ãã³ããŒã¯
- info@uniquebeds.com
- uniquebeds.com
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 80ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Rigtig god kundeservice
Jeg havde bestilt en forkert vare, og fik simpelthen den bedste og mest tålmodige service

Uniquebeds ããã®åç
Virkelig hurtig levering og megetâŠ
Virkelig hurtig levering og meget venlig og serviceminded kundepolitik, vil klart anbefale hjemmesiden ððŒ

Uniquebeds ããã®åç
Leverede som lovet og god service
Alt fra Homehaerts virkede ret godt, effektivt og den del var vi tilfredse med. EfterfÞlgende service har vÊret fantastisk.

God service hos Jonas
Jeg har kikket og ledt efter en ny junior seng.
Men jeg ville bare ikke kÞbe en seng som jeg ikke rigtig vidste noget om
Jeg gik her ind og så blev jeg forvirret efter alle de senge de har.
Kontaktede Jonas, som var rigtig go til at hjÊlpe og guide mig til hvad han syntes og hvad de har solgt mest af.
Sendte tilbud samme dag, go service
Han har allerede sendt ordre videre :)
Nu glÊder jeg mig bare til og få den hjem og få den samlet.

Uniquebeds ããã®åç
Levede op til al forventning
Har lige modtaget og samlet sovesofa fra Karup design. Levede op til al forventning, både kvalitet og levering. Hurtig svar hvis der var spÞrgsmål også var chauffÞren som levede det så sÞd og service minded! Kan varmt anbefale dem:-)

Tryghed i Bourgogne brÞnden
Hold nu fast i kasketten!
Skulle bestille en seng og var i vildrede, men det blev hurtig gjort til skamme. Talte med Mads, som tog mig i gennem den vilde jungle af forskellige madrasser, gavle og fastheder, men det skulle vise sig at vÊre lige så let som at gå i bÞrnehave - selv den mest fortvivlede mandsperson kunne fÞle tryghed i Bourgogne brÞnden.
Fik af vide der ville gå 14 dage fÞr sengen ankom, efter 5 dage blev jeg ringet op og fik fortalt den allerede var kommet - de spurgte om jeg var klar til at sove godt? - der måtte jeg tilskrive at det var jeg. Efter 1,5 time stod Mads (ejeren) ude foran med sengen! Det bare iorden!
Klasse service
Klasse oplevelse
Klasse mennesker
Kan kun anbefalede UniqueBeds til alle der vil sove godt om natten! ð«¶ðŒ

Uniquebeds ããã®åç
Manglede kommunikation og langsom forsendelse
Efter at have kÞbt nogle varer som jeg undrede mig over ikke blev afsendt, mailede jeg for at hÞre om status og fik at vide at en af varerne var i restordre. (Det havde vÊret fint at de selv havde meldt dette ud). Vi aftale at de to andre varer ville blive sendt med det samme og den 3. når den så kom på lager igen.
Efter nogle dage skete der igen ingen ting. Jeg skrev to gange til dem uden svar. Efter små to uger endte jeg med at få alle varer tilsendt samlet i én pakke. Altså ikke delt op så de fÞrste varer kom hurtigere som aftalt og uden nogen kommunikation omkring det.
Varerne er fine nok og priserne også gode og da jeg efterfÞlgende skulle returnere den ene ting gik det meget nemt og hurtigt.
Men bedre kommunikation fra deres kundeservice ville vÊre dejligt.

Uniquebeds ããã®åç
Jeg har lige modtaget mit HongiâŠ
Jeg har lige modtaget mit Hongi TÞjstativ.
DesvÊrre var tvÊrstokken for stor til at kunne vÊre i de udfrÊsede huller i 1'er stokkene. De kunne slet ikke skrue sammen så tvÊr stokken kunne vÊre der.
Vi endte med at tage i Jem & Fix for at kÞbe lÊngere skruer. Og så er resten sat sammen med strips.
Det er lidt Êrgerligt at betale så mange penge for 5 rundstokke der meget nemt kunne have vÊret tilpasset hindanden....

Uniquebeds ããã®åç
Nemt at bestille og lynhurtigâŠ
Nemt at bestille og lynhurtig kundeservice, da jeg lavede en fejl i bestillingen..
Kan varmt anbefales

Uniquebeds ããã®åç
Bedste kundeoplevelse hos Jonas!
Jeg skulle have ny sommerdyne til min sÞn, som får det utroligt varmt, når han sover.
Jeg chattede en aften med Jonas fra Unique Beds, som virkelig gav en helt fantastisk kundeoplevelse.
Jeg gik lidt i tÊnkeboks, og lidt tid efter vendte jeg tilbage med et nyt spÞrgsmål, og det viste sig igen at vÊre Jonas, som skrev at det også var ham jeg skrev med sidst ift. dyne til min sÞn.
Endnu engang fik jeg helt fantastisk hjÊlp, sparring omkring dyne, hvad der vil vÊre bedst, hvilken sengetÞj der vil virke bedst ift. den mest muligt kolde dyne osv.
Jeg handler ofte på nettet, og min kundeoplevelse hos Jonas, er helt perfekt.
Nu har jeg også lavet min bestilling, og glÊder os til at få den nye dyne + betrÊk hjem, så min sÞn ikke har det så varmt når han sover.
KÊmpe anbefaling herfra :-)
Mh. Trine

Uniquebeds ããã®åç
Fin service hurtig levering og godeâŠ
Fin service hurtig levering og gode produkter (puder)

Uniquebeds ããã®åç
God kundeservice efter en fejl
Opdateret: vi har vi fundet en god lÞsning, som jeg er tilfreds med. Alle kan lave fejl og det er netop hvordan kundeservice håndterer en fejl, da siger noget om en webshop og hvor langt de vil gå for tilfredse kunder. Tak for at i rettede op på fejlen med min ordre.
Oprindelig anmeldelse: Bestilte varer der var på lager den 3 maj, fik bekrÊftelse på ordren og hvor der stod, at de gik i gang med at gÞre ordren klar til forsendelse. Jeg ville få besked, når den var afsendt. 10 maj kom der mail om min ordre var afsendt. Dårlig service jeg ikke blev informeret undervejs, når varerne stod på lager da jeg bestilte

Uniquebeds ããã®åç
Super service og en dyne i fremragendeâŠ
Super service og en dyne i fremragende kvalitet

Uniquebeds ããã®åç
Ikke en finger at sÊtte på noget
Ikke en finger at sÊtte på noget. Hurtig levering og fine varer.

Uniquebeds ããã®åç
Jeg placerede én ordre en eftermiddag
Jeg placerede én ordre en eftermiddag, og en ordre mere dagen efter, de ankom begge to på tredjedagen fra min fÞrste bestilling, så jeg kunne hente dem på samme tid. Det var super hurtig og effektiv levering, ingen problemer med noget som helst! KÊmpe anbefalelsesvÊrdigt :)

Meget meget tilfreds
Meget meget tilfreds - alt forlÞb som Þnsket - perfekt service

Uniquebeds ããã®åç
Jeg bestilt et lÊkkert sengesÊt iâŠ
Jeg bestilt et lÊkkert sengesÊt i lyocell, som kom mega hurtigt og til en virkelig god pris