Jeg annullerede en madrasordre og fik efterfÞlgende fratrukket 499 kr. i returfragt. Jeg blev ikke oplyst om belÞbet i forbindelse med annulleringen. Jeg bad om dokumentation for, hvornÃ¥r madrass... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
I ordered a Karup bed from UniqueBeds, and I am very happy with the service I received. The communication was very easy and the delivery was smooth. There was a slight issue with assembly due to the o... ãã£ãšèŠã
I ordered there 3 times already, as the quality of the bedding is really outstanding. I love the materials! For the first time, my husband is happy with sheets that are not scratchy and don't make h... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte 2 stk. 'Topmadras i 100% Ãkologisk GOLS Naturlatex omfavnet af Ãkologisk Merinould og Bomuld fra Cocoon | 8cm - 90x200 cm'. Varen skulle sendes til Norge. Fraktselskapet gjorde en feil,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Allerbedste kundeservice.
Det er den bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet. Jonas gjorde en ekstraordinÊr indsats, for at sÞrge for, at jeg fik den rigtige madras, der passer til mig. Han svarede hurtigt på sms, hver gang jeg henvendte mig, og sÞrgede for at alt gik smurt både mht levering, ombytning og returnering. Jeg kan ikke anbefale dem nok.

kommunikation.
Der var kommunikation.
DesvÊrre var udsolgt af den ene vare. Men sådan er det jo :-)

Uniquebeds ããã®åç
Jeg handler ofte pÃ¥ nettet og vedâŠ
Jeg handler ofte pÃ¥ nettet og ved hvordan service kan svinge. Men Wow en utrolig god service jeg her har fÃ¥et. De super hurtige, behjÊlpelig og serviceminded !!!ðð»ðð»ðð»ðð»ðð»

Uniquebeds ããã®åç
Har ikke det mindste at klage over,fikâŠ
Har ikke det mindste at klage over,fik en god service,både på mail og telf,da jeg ikke kunne fåstå hvor min ordre blev af,barer super service
V.H Jette Domdal. Tarm

Uniquebeds ããã®åç
Der var sÃ¥dan en god rÃ¥dgivning ogâŠ
Der var sÃ¥dan en god rÃ¥dgivning og service, og det er bare sÃ¥dan nogle gode madrasser vi har fÃ¥etð

Kompetent og brugbar råd og vejledning
Kompetent og brugbar råd og vejledning
Vi har netop vÊret forbi showroomet for at mÊrke sengene og hvilken fasthed vi skal vÊlge.
Jonas var meget venlig og gav kompetent vejledning.

Uniquebeds ããã®åç
Super god service og meget professionelâŠ
Super god service og meget professionel rådgivning omkring produkterne.
Glad for min nye seng og diverse tilbehÞr.

Webshop med mangler.
Bestilte nogle varer sÞndag d. 18. December, men der skete ingen ting, fÞrst 4 dage senere bliver der oprettet label (altså efter GLS lover levering inden jul) den bliver dog fÞrst sent dagen efter altså d. 23 december, så ingen chance for at få den inden jul.
Det vidner om en forretning som virkelig er useriÞs og ligeglad med deres âkunderâ - at man ikke fÃ¥r fingeren ud, og fÃ¥r afsendt alle ordre, sÃ¥ man er sikker pÃ¥ kunderne har dem inden jul, vidner og en forretning, som virkelig skal forbedre deres kundeoplevelse.
NÃ¥r nu jeg modtager produktet mÃ¥ vi se om det overhovedet lever op til forventningerne, men det mÃ¥ tiden vise, desvÊrreâŠ.!
Mvh
Nikolai
Har dags dato, fået en forklaring fra firmaet - hvilket også er rigtigt fint, og med en forklaring jeg kan acceptere, og nok ikke så useriÞs som fÞrst antaget.
Jonas som jeg har fået svar fra virker til at have gjort rigtig meget for at det kunne lykkes at få afsendt ordren.
Det Êndre ikke på at jeg ingen gave havde juleaften.
Arbejder selv på en Webshop, og ved at fejl og forsinkelser kan forekomme desvÊrre. Havde jeg fået info (mail eller opringning) have jeg accepteret forsinkelsen, og dermed nok en ekstra stjerne.
Mvh
Nikolai

Uniquebeds ããã®åç
Super rådgivning og hurtig respons
Super rådgivning ifbm. kÞb af seng. Herudover var servicen også helt i top ifbm. udskiftning af nogle defekte lameller i sengen.

UsÊdvanlig god service!
Kundeservicen er helt i top hos Unique Beds. Bestillingsproces er nem og hurtig, og der er respons fra teamet med det samme og super info omkring levering. Produktet, jeg modtog, var desvÊrre behÊftet med fejl, men det blev hÃ¥ndteret lynhurtigt med mulighed for returnering eller ombytning. En kÊmpe fornÞjelse og stor anbefaling herfra ðð€©ð

Fantastisk service og rådgivning
Fantastisk service og rådgivning. Sengen kom fÞr end forventet og da vi havde et par spÞrgsmål i forbindelse med samling, ringede Jonas kl. 21 om aftenen og hjalp. Hele vejen igennem har de svaret lyn hurtigt og givet rigtig god rådgivning om madrasser. KÊmpe anbefaling herfra

Uheldig oplevelse
Venlig og imÞdekommende service, men desvÊrre forsinkelser og fejl på fejl i leveringen. Sengerammen vi har fået, har desuden ikke det udtryk vi Þnskede, og det kan der vÊre mange årsager til med naturolie, men vi var lovet et andet resultat.

Den varmeste anbefaling.
Jeg kÞbte en seng hos firmaet.
Aldrig har jeg oplevet så god kundeservice.
De svarer altid inden for en time på henvendelser, både fÞr og under kÞb.
De holdte os lÞbende opdateret mens sengen blev bygget. De leverede langt fÞr seneste leveringstid og da fragtfirmaet drillede og ikke kunne levere den aftalte dag blev jeg lÞbende opdateret og fik aften levering dagen efter, så vi ikke skulle holde endnu en fridag for at modtage sengen.
Udover det er sengen smuk og lige som vi forventede.

Nemt og problemfrit kÞb
Vi har lige kÞbt nye Getama senge hos Unique Beds. Hos Unique beds har de et super flot showroom, hvor man kan se og prÞve de forskellige senge - her også Getamas senge. Dem kan man ikke prÞve ret mange steder. Service og levering i top. Anbefaler dem gerne!

Super god oplevelse
Super god oplevelse
Tak til Uniquebeds for en god oplevelse i forbindelse med kÞb af ny seng.
For os er det mange penge vi har brugt på en ny seng og det er derfor også rart at blive mÞdt af en imÞdekommende Jonas med kompetent gennemgang af de forskellige muligheder.
Det hÞje serviceniveau forsatte efter ordren var placeret og alt blev fulgt helt til dÞrs.
5 stjerner for imÞdekommenhed, hÞjt service og ikke mindst en fantastisk dejlig seng.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã