SÀmsta hjÀlva skiten ringer och mejlar sedan den 23 september 2026 men inte ett hjÀvla svar, har fem barn och Àr ensamstÃ¥ende men vill ÀndÃ¥ hjÀlpa andra, men inser att just denna mÃ¥naden var de m... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Trevlig ung försÀljare som samlade pengar till att ta jÀgare licensen. Köpte strumpor 5 paket fick 1 paket sedan skulle dom lÀgga resten i brevlÃ¥dan. Men inga stumpor kom. SÃ¥ dom nyttjar och lju... ãã£ãšèŠã
Fick besök av en sÀljare vid namn Neo, supertrevlig. Alla produkter jag ville köpa hade han inte med sig men lovade leverans inom tvÃ¥ timmar frÃ¥n en kollega. TvÃ¥ timmar senare gÃ¥r jag till vÃ¥r brevlÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi fick hembesök av en kille (Filip Jakobsson) som sÃ¥lde tshirts, understÀll och underklÀder. Mycket trevlig grabb och vÀldigt duktig sÀljare. Jag köper vÀldigt sÀllan genom dörren men kÀnde att ma... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Unisale Àr ett svenskt företag som sÀljer bambuklÀder av hög kvalitet â sköna basplagg och underklÀder som hÃ¥ller. Vi möter vÃ¥ra kunder personligen, ansikte mot ansikte, för vi tror pÃ¥ det Àkta mötet. Bakom varje dörrknackning stÃ¥r en ung mÀnniska. För mÃ¥nga Àr Unisale deras allra första jobb. Vi brinner för att ge unga chansen att utvecklas, ta ansvar och vÀxa â att lÀra sig möta mÀnniskor, hantera ett nej och resa sig igen. Det bygger sjÀlvförtroende och en arbetsmoral de bÀr med sig hela livet. NÀr du öppnar dörren för en av vÃ¥ra sÀljare ger du nÃ¥gon den chansen. Vi Àr inte perfekta, och ibland blir det fel â en leverans dröjer eller nÃ¥got blir tokigt. Men dÃ¥ finns vi hÀr. Hör av dig till kundtjanst@unisale.se eller 08-120 786 68, sÃ¥ löser vi det. VÀnta inte och anta det vÀrsta; vi vill verkligen hjÀlpa dig, och det gör vi ocksÃ¥. Vi Àr stolta över vÃ¥ra produkter, vÃ¥rt unga team och varje kund som ger oss en chans. Har du feedback â positiv eller negativ â vill vi gÀrna höra den. Den gör oss bÀttre.
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
SÀmsta hjÀlva skiten ringer och mejlarâŠ
SÀmsta hjÀlva skiten ringer och mejlar sedan den 23 september 2026 men inte ett hjÀvla svar, har fem barn och Àr ensamstående men vill Àndå hjÀlpa andra, men inser att just denna månaden var de mycket och var tyvÀrr tvungen att returnera,
Men inget hÀnder paketet ligger hos ett ombud sedan den 24 september 2026 och idag Àr de den 2 oktober,
Inte ett ljud från dom,
Snart blir de att gå till ARN med Àrendet, och polisanmÀlan dom för bedrÀgeri på hög nivå,
Mvh Anders
KÃP EJ AV DOM!
Trevlig ung försÀljare som samlade pengar till att ta jÀgare licensen.
Köpte strumpor 5 paket fick 1 paket sedan skulle dom lÀgga resten i brevlådan.
Men inga stumpor kom.
SÃ¥ dom nyttjar och ljuger en rakt i ansiktet.
Passar er för dom.
En trevlig kille kom förbi oss igÃ¥râŠ
En trevlig kille kom förbi oss igår kvÀll vid 21 (lite vÀl sent kan tyckas med tanke på att vi Àr en småbarnsfamilj) och eftersom vi köpt produkterna tidigare och gillar dem så gjorde vi ett köp. Varorna som han inte hade på plats dök upp i brevlådan senare och allt Àr som det ska.
Skulle dÀremot vilja kommer med ett vÀlmenande tips: strunta i den inövade sÀljspitchen om att pengarna ska gå till en backpackingresa med kompisar osv. Det Àr helt okej att som 17-åring vilja jobba och tjÀna lite extra pengar, det behöver inte sÀljas in på något annat sÀtt. Det hade kÀnts mer genuint ut mitt perspektiv :) Annars inga klagomål!
BedrÀgeri och stöld
BedrÀgeri och stöld. Köp inget av de ungdomar som Àr kopplade till detta!

Unisale ããã®åç
Detta Àr ett företag som anlitar ungaâŠ
Detta Àr ett företag som anlitar unga personer för att ljuga ihop en historia och gå dörr till dörr och sÀlja. De instruerar sÀljarna att inte ge ett pris förens kunden tagit fram mobilen för att betala. De lurar Àldre och sjuka mÀnniskor att köpa dyra saker och många gånger leverarar de inte varorna utan att kunden jagar dem. Jag rekomenderar att omgående göra en anmÀlan till konsumentverket om man stött på dessa och Àven en polisanmÀlan för bedrÀgeri, det kan hjÀlpa för att stoppa dem från att lura Àldre mÀnniskor på Ànnu mer pengar. Det finns ett TV4 repotage som går in mer i detalj på hur deras verksamhet går till och Àven ex-anstÀllda berÀttar hur de blir trÀnade i att lura folk.

Unisale ããã®åç
Lurar Àldre och alla de fÃ¥r tag pÃ¥ omâŠ
Lurar Àldre och alla de fÃ¥r tag pÃ¥ om att de samlar pengar till âklassresorâ och âstudenterâ men de har chefer som levererar klÀderna inom 1h. Inga pengar som samlas till nÃ¥gra skolor dÀr inte

Bluffbolag
Bluffbolag. Ungdomar sÀljer dörr till dörr med påhittade historier för att sÀlja klÀder till överpriser. Ingen leverans och inget svar på mail.

Tacksam för jobbet försÀljare EmeliaâŠ
Tacksam för jobbet försÀljare Emelia LÀppenen gjorde så mitt paket kom till rÀtta/ heder till henne!
Unisale AB lovar mycket och håller lite!
En trevlig ung man kmackade på dörren och sålde underklÀder. Jag köpte flr 1 500 kr och betalade direkt med Swish. KlÀderna skulle levereras samma dag av en bil som fanns i området, senast dagen efter. NÀr ingenting kommer 8 dagar senare skrev jag ett skrarpt sms till den unge mannen som svarade att han skulle kolla med Unisales postgång. Jag har inte fått någon som helst information från Unisale. Ingen info om förseningar eller att varorna skulle komma med post i st f direktleverans hem. Oseriöst! Det Àr den inge sÀljaren som får det två stjÀrnorna, Unisale AB får ingen!

Dyra produkter, ljuger
Dyra produkter, ljuger om att det ska gå till idrottsklubb men lÀste sen att företaget inte har några sådana samarbeten. SÀljaren försökte med att de skulle komma tillbaka och lÀgga produkten i brevlådan senare men nÀr jag sa att då inte var intresserad fick jag produkten (strumpor) direkt.

Bluff-företag
Bluff-företag. Utger sig för att sÀlja till skolresa. Påstridiga.

UnisaleBosse!!! FYYY!!!
Bosse!!!
Betala omgående tillbaka de 1000:- som du lurat intet ont anande gammal farbror på, vid
minst sagt tvivelaktig dörrförsÀljning...
Företaget Unisale, riktiga bedragare.
Ska vi hÀmta pengarna personligen om det Àr lÀttare för dig...?! Då tillkommer merkostnader.
VÀnligen
Tankred/Ferm
1816151945298404

Unisale ããã®åç
Jag har betalt för varor som jag inteâŠ
Jag har betalt för varor som jag inte erhållit

Unisale ããã®åç
Dom behandlar ungdomarna jÀttedåligt.
Dom behandlar ungdomarna jÀttedåligt.

Ãckliga scammers
Jag jobbade som sÀljare pÃ¥ Unisale förâŠ
Jag jobbade som sÀljare på Unisale för snart 2 år sedan under tiden jag gick på gymnasiet. Trodde aldrig jag skulle passa som sÀljare men jag gav det ett försök.
Det var ett av de roligaste jobben jag haft, utvecklades som person något enormt men Àven inom min karriÀr. Jag fick en bra utbildning då jag aldrig jobbat med sÀlj innan och min dåvarande chef uppmanade aldrig någon till att ljuga för att lyckas sÀlja bÀttre.
Efter Unisale insåg jag att sÀlj faktiskt Àr riktigt kul och har sedan jag slutade fortsatt inom sÀlj. Så kul att jag faktiskt vågade ta steget för något jag trodde aldrig skulle passa mig.
Unisale Àr ett jobb för ungdomar som vågar testa nya saker och som vill utvecklas som person men Àven inom karriÀren!!
Varorna levererades aldrig
Varorna levererades aldrig och kundtjÀnst svarar inte.

Betalt men inga varor efter 1 mån
Betalde o bestÀllde varor för snart 1 månad sedan av trevlig dörrknackare.
Det varor han inte hade skulle komma senare samma dag i brevlådan.
Har fortfarande inte fått mina varor efter många mail, förfrågningar mm och nu svara de inte ens. Aldrig mer unisale. Ska gå vidare med detta.

Det tog mig ca 10 s att inse attâŠ
Det tog mig ca 10 s att inse att pojkarnas uf-företag bara var påhitt. NÀr jag ifrågesatte priset på 1 eller möjligen 2 par strumpor för 300 spÀnn Àndrades tonen. Utan att sÀga hejdå tog man sina skrÀpprodukter och gick vidare. Hoppas verkligen att företaget ej kan lura nån framförallt Àldre. Usch och fy på er

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹