レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Trevligt bemötande det var första gÃ¥ngen jag hade kontakt m er och fick hjÀlp att hitta rÀtt men jag tyckte att det inte var helt lÀtt att hitta den produkt jag sökte dessutom undrade jag över att det... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Mycket dÃ¥lig kvalitet och kundservice. Köpte ett lounge set för 1 000 kr. Efter kort tids anvÀndning har sömmarna gÃ¥tt upp pÃ¥ bÃ¥de över- och underdelen, trots att plaggen tvÀttats enligt tvÀttr... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Köpte en bh frÃ¥n en tjej vid dörren som sÃ¥lde till en resa. BestÀllde en vit large och betalade, och efter ett par timmar kommer en bil och slÀnger ner nÃ¥got i brevlÃ¥dan. En svart small. Har försökt f... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Älskar era produkter! Jag nÀstintill lever o erat loungeset , har bÃ¥de beige och svart. Och har nu ocksÃ¥ bestÀllt till nÀra och kÀra. SÃ¥ mjuka och behagliga att bÀra , en kÀnsla som mÃ¥ste upplevas. L... もっず芋る

䌁業情報

1. ランゞェリヌ補造業者
  2. ・
  3. ランゞェリヌ専門店
  4. 玳士衣料店

圓該䌁業による蚘述

Weard designar och tillverkar underklÀder och basplagg av ekologisk bambu.

2.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 18ä»¶

レビュヌを曞く

UNDVIK! Ingen kontakt eller återbetalning

Jag köpte för totalt 1000 SEK utav en trevlig tjej som kom och sålde vid dörren, hon hade inte rÀtt storlek så det skickades hem till oss istÀllet. Betalningen gjordes via Swish till Unisale. Plaggen kom dagen efter men passade inte så vi returnerade varorna.

Först var det problem med att ladda ner en retursedel, vi fick meddelande om att det var för sent att returnera trotts att det bara var någon timme efter att det hade levererats. Mailade till Weard (hello(snabel a)weard.se) men fick inget svar.

Testade igen några dagar senare att ladda ner retursedel, då gick det och varorna skickades med DHL tillbaka till deras lager. DHL bekrÀftar att varorna har returnerats till deras lager den 18/8 men jag saknar fortfarande min återbetalning, jag har mailat flera gånger men inte fått något svar på över en månad.

Weard verkar vara ett varumÀrke under Unisale (enligt deras egen hemsida) så jag har försökt kontakta Àven dom för att driva detta vidare. Rekommenderar alla att INTE köpa deras produkter då det ofta verkar bli fel, samt att företaget inte svarar eller sköter sig som de borde. UNDVIK!!!!

Rekommenderar Àven alla som har liknande problem att vÀnda sig till Unisale och försöka få kontakt den vÀgen

2026幎8月18日
5぀星のうち1の評䟡

Mycket dålig kvalitet och kundservice.

Mycket dålig kvalitet och kundservice.

Köpte ett lounge set för 1 000 kr. Efter kort tids anvÀndning har sömmarna gått upp på både över- och underdelen, trots att plaggen tvÀttats enligt tvÀttråden.

Jag har kontaktat Weard flera gånger för att reklamera varan, men företaget svarar inte ens.

För 1 000 kr förvÀntar jag mig betydligt bÀttre kvalitet – och framför allt att ett företag tar ansvar nÀr en kund reklamerar en bristande produkt. Mycket besviken och kan inte rekommendera Weard.

2026幎8月28日
5぀星のうち1の評䟡

Köpte en bh frÃ¥n en tjej vid dörren som

Köpte en bh från en tjej vid dörren som sålde till en resa. BestÀllde en vit large och betalade, och efter ett par timmar kommer en bil och slÀnger ner något i brevlådan. En svart small. Har försökt få tag i weird i 2 månader nu med massor av mail men inget svar. Helt vÀrdelöst.

2026幎6月25日

Clearly a scam

Clearly a scam. Ordered a month ago and still haven’t received. Have contacted twice and told ‘on its way.’ I doubt i will ever receive and they just get the money for nothing. Avoid at all costs

2026幎6月1日
5぀星のうち2の評䟡

great quality if you ever get your products...

Ok. So I love weards socks, the are high quality, soft feel and great fit. However, the delivery takes ages. I e-mailed customer support twice, with no answer. When I sent an e-mail saying I would like to cancel my order if they didn't reply within 48 hours, they did not reply but sent the order (glad they did that though). That was more than one month after I had placed my order.

2026幎4月15日

BÀsta Bambusockorna

BÀsta Bambusockorna
Underbara strumpor som Àr lika sköna tvÀtt efter tvÀtt. Har testat bambusockor från andra leverantörer så jag har underlag för att kunna sÀga att Weard har de allra bÀsta. HÀrlig, hållbar kvalitet och de funkar vÀl i alla vÀderlekar

2026幎4月2日

Trevlig sÀljare. Resten vÀrdelöst

JÀttetrevlig ung tjej som kom och sålde vid dörren. Hon sålde för att få ihop pengar till en resa till Australien. Tyckte det var kul eftersom jag varit dÀr många gånger. KÀnde att jag ville hjÀlpa henne nÀr hon kÀmpade i kylan (-10 grader). Stort misstag. Blev ett loungeset till min sambo eftersom de inte har storlekar till mig. Hon hade inte storleken med sig. Hon ringde till en bil som tydligen fanns som support dÀr de hade mer varor. Fanns inte dÀr heller. Då sa hon att de kan skicka det. Efter att tagit alla uppgifter och jag skulle betala så sa hon att jag behövde betala för frakten. Tyckte det var lite konstigt nÀr de inte har varorna de vill sÀlja. Men jag Àr alltid för snÀll nÀr det står en ungdom som man vill hjÀlpa så jag sa ok. Inser nu efter att ha kollat hemsidan att varan kostade 949 kr. Jag betalade 1100. Leveransen skedde med early bird. Ett av de billigaste sÀtten med noll sÀkerhet då de hÀnger saker och ting helt öppet, så vem som helst kan ta varorna. Orkar inte ens gå ur bilen och lÀgga det bakom hÀcken t.ex. Nu bor jag i ett bra område dÀr ingen behöver stjÀla saker så det Àr inte ett problem. Så 150 kr för leverans som normalt kostar 29kr. Inte ett bra sÀtt att driva affÀrer på. Leveransen tog dessutom ganska lång tid. För 150kr leverans borde man få det dagen efter. Dessutom efter att kontrollerat deras hemsida står det att frakt Àr gratis över 500kr.
Loungesetet jag köpte var i storlek S efter att hon rekommenderade detta (talade om hur kort min sambo Àr). Men denna storlek hade lÀngden för någon som Àr 170cm. Nu nÀr jag kollat hemsidan så borde hon ju rekommenderat XS eftersom det finns tydlig information dÀr om lÀngden på modellerna. Jag Àr vÀrdelös på att handla klÀder så om jag ska köpa något åt min sambo tar jag med mig henne och hon får handla. Mycket av hennes klÀder Àr S och M så jag reagerade inte på att jag fick rekommendationen S. KÀnner mig helt enkelt lurad då det vore vÀldigt enkelt för dom att se till att sÀljarna har med sig samma info som man kan hitta on-line. TyvÀrr kommer ju många bli lurade eftersom de Àgnar sig åt dörrförsÀljning och man dÀr och då inte kan börja kolla på omdömen.

2026幎2月5日
5぀星のうち1の評䟡

Min man har köpt varor frÃ¥n Weard via

Min man har köpt varor från Weard via dörrförsÀljning innan jul. Loungesetet passar inte och vill returnera. Jag har nu mailat i en månad till Weard utan att dem har svarat. Köp INTE ngt från denna oseriösa företag som inte ens har en kundtjÀnst utan hÀnvisar endast till mailkontakt.

2026幎1月30日

Utebliven leverans

Det har gått en månad sedan jag bestÀllde och varorna har fortfarande inte skickats. Jag har mejlat kundtjÀnsten flera gånger och ingen svarar på mina mejl. Eftersom jag betalade direkt i samband med bestÀllningen har jag alltså betalat flera hundralappar för ingenting. Handla ej hÀrifrån.

2026幎1月23日
5぀星のうち1の評䟡

LÀs den negativa kritiken först!

SnÀlla lÀs alla med en röd stjÀrna, all negativ kritik, om det hÀr företaget innan ni övervÀger ett köp. Förhoppningsvis vÀnder ni er någon annanstans. Att Klarna inte samarbetar med dem lÀngre Àr inte förvånansvÀrt utan fullt förståeligt!

2025幎10月1日
5぀星のうち1の評䟡

I believe the company is tanking

I believe the company is tanking. I purchased a bamboo set during their “end of summer sale” and received an email for both confirmation of the order AND an email that the order had been processed and soon would be in the mail. However, it’s been a month and they haven’t even turned it in to the delivery service and don’t answer any emails or DMs on social media. This totally feel like a company going under and trying to scam their way to get rid of stock

2025幎9月10日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス