KjÞpte 'Barfotsko Grep'. Helt fantastiske skoð€© Har nÃ¥ gÃ¥tt flere mil med dem i mye forskjellig terreng og merker stor forbedring pÃ¥ fÞtter, ankler og ikke minst balansen. Tror jeg mÃ¥ bestille... ãã£ãšèŠã
Efter två veckors tid har jag fortfarande inte fått vÀskan jag bestÀllt. Att kontakta urbanoutdoor Àr som att stå i kön till Spybar en fredagkvÀll, i blåstÀll. Lönlöst.
Har försökt att returnera en pannlampa jag köpt av företaget. Varit i kontakt med deras kundservice= chat ett antal gÃ¥nger och inget hÀnder. ReturformulÀret Àr blockerat. Billiga varor inköpta i Kina... ãã£ãšèŠã
Otroligt dÃ¥ligt och nÀstintill bedrÀgeri. BestÀllde en vÀrmevÀst lÃ¥ngt före jul. AnlÀnder den 2 januari utan USB-sladd och det batteri som behövs för att vÀsten ska fungera. VÀsten verkar ocksÃ¥ vara â... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hos UrbanOutdoor brÊnder vi for, at du skal have de rigtige grej. Så selvom vi er en webshop, så kan du naturligvis få personlig betjening og professionel rådgivning. Giv os et ring (41404241) eller send os en mail. Så hjÊlper vi dig på vej til det nÊste eventyr.
(Lager) Vintapperbuen 29, 4070, Kirke Hylling, ãã³ããŒã¯
Hurtig levering.
Kvalitets produkter.
Kan klart anbefales.
Mine varmeste anbefalinger
Altid en fornÞjelse at handle hos urbanoutdoor.dk. Jeg fik super god vejledning i at vÊlge det helt rigtige bomuldstelt fra Nordisk. Oveni det var der hurtig levering - helt perfekt når sommerens tur sydpå er erstattet af en hjemmeferie.
Helt klart 5 stjerner herfra!
Hurtig levering og god kvalitet.
LÊkker hÊngekÞje=*
LÊkker hÊngekÞje=*. Hurtig levering=*. God kommunikation=*. God kvalitet=*. En fair pris=*. Ialt 5 stjerner.
Tak.. det er ikke sidst gang vi har handlet sammen..
LÊkkert udstyr og super kunder serviceâŠ
LÊkkert udstyr og super kunder service ððŒ
Jeg skulle bruge en DD tarp som varâŠ
Jeg skulle bruge en DD tarp som var udsolgt alle steder. Undtagen hos urbanoutdoor.
Desuden var det billigere end de andre steder jeg havde kigget og varen var fremme dagen efter bestilling.
Service i top
Service i top. Super sÞde og hjÊlpsomme ansatte. De bruger god tid på at besvare ens spÞrgsmål og vender hurtigt tilbage med efterspurgte informationer
God-hurtig levering og godt produkt
PrÊcis og lynhurtig ekspedition ogâŠ
PrÊcis og lynhurtig ekspedition og levering.
Top kvalitet på produkterne
AfprÞver i haven fÞr tur rundt i landet ððð³ïž
Trods bestillingen havde gemt sig iâŠ
Trods bestillingen havde gemt sig i systemet, var leveringen hurtig! Der blev straks handlet pÃ¥ den ikke var sendt og to dage efter modtog jeg min hÊngekÞje!ðð»
hurtig levering og god service
LÊkker kvalitet til gode pris ogâŠ
LÊkker kvalitet til gode pris og utrolig hurtigt levering.
Jeg kan kun anbefale dem
Lige hvad jeg havde Þnsket mig
Lige hvad jeg havde Þnsket mig. Super god kvalitet
Gode kvalitetsvarer.
Gode kvalitetsvarer. Lidt lavere priser end andre. Hurtig levering.
Ingen udfordringer varen er kommet somâŠ
Ingen udfordringer varen er kommet som lovet tid og sted