GÃ¥r inte att fÃ¥ kontakt. Har stÀngt pÃ¥ grund av sjukdom sÀger dom men alla kan vÀl inte vara sjuka samtidigt. Det Àr bedrövligt att inte fÃ¥ svar varken pÃ¥ mail eller i telefon. Kommer aldrig att köpa... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Min man köpte mig ett silver set med⊠Min man köpte mig ett silver set med halsband & örhÀngen 24 December. 3 Mars sÃ¥ lossnade bollen pÃ¥ örhÀnget och jag gick till butiken i Jakobsberg dÀr jag inte f... ãã£ãšèŠã
Nyköping ur och penn. Den 2 april. Jag hade lÀmnat in min nya klocka för att ta bort lÀnkar. SÃ¥g nÀr jag kom hem att glaset var helt repigt. Ringde in och pratade med en super trevlig tjej som sa att... ãã£ãšèŠã
Urusla montörer satte tillbaka mitt gamla uttjÀnta batteri och tog betalt för bytet. Dessutom sÃ¥ skyllde de pÃ¥ att de inte fÃ¥tt nÃ¥gon utbildning att göra detta. Mao Ur och Penn i Kalmar helt vÀrdelö... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vad roligt att du hittade hit, vÀlkommen! Följ oss på Instagram @urpennofficial för inspiration, nyheter och behind the scenes info. #StyleWithUP
é£çµ¡å
AlmungevÀgen 2, 194 51, Upplands VÀsby, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- uropenn.se
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Köp inte klocka av Ur och Penn!
Min son fick en klocka i 18 Ã¥rs present av sin mormor och morfar. De hade justerat armbandet innan de gav klockan till honom. NÀr han packade upp paketet upptÀckte han att sekundvisaren inte fungerade. Klockan hade alltsÃ¥ inte anvÀnts en enda sekund! ÃndÃ¥ kunde klockan inte reklameras eftersom armbandet var justerat (av Ur och Penn). IstÀllet skickade firman in den pÃ¥ reparation.
Köpte en Festina dykaarklocka
Köpte en Festina dykaarklocka, för bara 10 dagar sedan.
Så skicka dem in den på lagning av en ny klocka. Automatisk som går för fort, dem skulle ha gett mig en ny klocka. Jag tycker det Àr absurt att köpa en lagad klocka.
à kersberga
Ã
kersberga
Det går inte att byta ut klockans batteri eftersom den inte har den hÀr typen av batteri. "TyvÀrr vi kan inte hjÀlpa dig" :)
Disappointed with Warranty Handling â Not Professional
I recently purchased a Citizen Promaster watch (BY3005-56E) from Ur & Penn, and after just a few months the crown and stem came off completely on their own â without any damage or misuse.
When I visited the store in Gothenburg (Motorgatan) during the weekend to report the issue, the staff immediately said itâs ânot covered under warrantyâ as this is not a manufacturing defect and that only battery or internal problems are included. such decisions should be made by Citizenâs authorized service center, not by a retail salesperson.
I expected Ur & Penn to send the watch for proper inspection instead of refusing it outright. For a brand that sells premium watches, this kind of customer service is very disappointing.
Personal som jobbar i SkÀrholmens butikâŠ
Personal som jobbar i SkÀrholmens butik Àr jÀtte dom mot kunder.
Jag ska aldrig tillbaka dit.
beröm
Hej..!
jag handlar så ofta på Ur och Penn butiken, ligger i Burlöv centrum. Jag var och besökte på 25-09-23 och köpte en klocka. Jag blev varmt vÀlkommen med mycket respekt och mycket hjÀlpsam personal. Jag vill gÀrna tacka butikschefen sist vi gjorde affÀr med henne. Jag trivs alltid bra och kÀnner mig vÀlkommen igen. med vÀnliga hÀlsningar .Latif Kaplan.
Underbar service i butiken Lund Centrum
Tack för underbar service i butiken Lund Centrum. Verkligen uppskattat!
//Mannen med 13 klockor
Under all kritik
Köpte ett armband som gick sönder efter tvÃ¥ veckor. Lyckades att laga det sjÀlva, men en vecka senare va det sönder igen. Kontaktade kundtjÀnst och fick ett nytt armband. Ãven det gick sönder. Usel kvalitet och usel kundtjÀnst! Aldrig mer Ur&penn!
Otrevlig personal i Linköping CityâŠ
Otrevlig personal i Linköping City butiken. Klockan fÀrgade av sig på handleden.
VattentÀt klocka som inte tål vatten
Köpte en lite dyrare klocka som skulle tåla att bada med, efter två korta duschar så var det fullt av vatten inne i klockan. Garantin gÀller tydligen bara urverk och inte att den ska tåla vatten?! Hade vi dÀremot betalat extra för den utökade garantin så hade garantin Àven gÀllt vattenlÀckage. Det Àr så fruktansvÀrt urdåligt och vi kommer aldrig mer att handla i den butiken eller från den kedjan någonsin mer.
Rekommenderar inte!!!!!
LÀmnade in mitt guldarmband den 24 maj och blev lovad att det skulle vara klart inom 3â4 veckor. Nu har det gÃ¥tt över tvÃ¥ mÃ¥nader och jag har fortfarande inte fÃ¥tt tillbaka det. Ingen pÃ¥ kundtjÀnst svarar â varken pÃ¥ mejl eller telefon â trots upprepade försök att fÃ¥ tag pÃ¥ nÃ¥gon. Det hÀr företaget Àr fullstÀndigt opÃ¥litligt och saknar helt respekt för sina kunder. Jag rekommenderar absolut inte att du lÀmnar in nÃ¥got vÀrdefullt hÀr. HÃ¥ller de inte sina löften och vÀgrar svara nÀr man söker kontakt â hur ska man kunna lita pÃ¥ dem? Rekommenderar absolut inte och kommer aldrig lita pÃ¥ detta företag igen eller Ã¥terkomma som kund.
Försiktig med det företaget,
Försiktig med det företaget,
Gav dom min klocka, byte batteriet, sen sa, måste skicka vidare,
1v senare, tydligen tillbaka,
Jag gick till affÀren, fråga vad hÀnder?
Tydligen ville inte laga,
Tur fick jag Iaf lite pengar tillbaka.
BestÀllde 3 st örhÀngen och i paketetâŠ
BestÀllde 3 st örhÀngen och i paketet finns det bara 1.... vad Àr det för ....
Aldrig mer
LÀmnade in min fotlÀnk i guld för reparation. Får besked att det tar ca 1 vecka, efter 3 v ringer jag och får ett mÀrkligt svar om att den inte Àr klar. 1,5 v senare ringer jag ingen för att höra ungefÀr nÀr dom tror den Àr klar och får då reda på att den Àr klar och vÀntar på mig sen 4 dagar tillbaka och att sms har skickats ut. Jag har inte fått nåt sms men enligt den anstÀllda i krÀnkt ton hade jag visst det fått det.
NÀr jag Àntligen hÀmtar fotlÀnken ligger den tillknycklad (venezilÀnk) i en liten låda och den Àr inte lagad utan mer ihopklÀmd, men dom tog betalt.
Jag bestÀllde ett presentkort frÃ¥n Ur &âŠ
Jag bestÀllde ett presentkort frÃ¥n Ur & Penn den 1 juni 2025, vilket levererades den 13 juni och överlÀmnades som gÃ¥va. Döm om min förvÃ¥ning nÀr jag senare fick ett mejl om att ordern hade makulerats och att pengarna Ã¥terbetalats â trots att kortet redan levererats och anvÀnts som gÃ¥va!
Detta skapade en mycket pinsam situation dÃ¥ mottagaren inte kunde anvÀnda sitt presentkort. Jag har mejlat kundtjÀnst men Ànnu inte fÃ¥tt svar â över tvÃ¥ dagar har gÃ¥tt. ð
Att ogiltigförklara ett redan levererat presentkort utan att kontakta kunden först Àr oacceptabelt och ett tydligt brott mot det köpeavtal vi ingick. Så hÀr behandlar man inte kunder!
Jag rekommenderar andra att tÀnka sig för innan de handlar presentkort från Ur & Penn.
Jag köpte örhÀngen i guld (18 karat)
Jag köpte örhÀngen i guld (18 karat), och efter en mÃ¥nad har de blivit helt missfÀrgade. Jag vill pÃ¥peka att det inte Àr guldplÀtering. Det vÀrsta Àr att jag, förutom till mig sjÀlv, Àven köpte tvÃ¥ par till som presenter! TÀnk dig att köpa Àkta guld till nÃ¥gon i present â som blir missfÀrgat efter bara en mÃ¥nads anvÀndning⊠vilken katastrof!
De hade kampanj pÃ¥ hemsidan 3 för 2 pÃ¥âŠ
De hade kampanj pÃ¥ hemsidan 3 för 2 pÃ¥ blomkransar. FÃ¥r hem paketet och dÀr Àr bara 2 stycken. LurendrejeriâŠ
KundtjÀnst existerar inte
KundtjÀnst existerar inte, har skrivit till dom angående retur då mitt köp var repigt och dom hÀnvisar till butik, jag bor flertalet mil i från en butik och har ingen möjlighet att ta mig dit.
Har försökt att ringa till dom också, det står 9-12 men Àven dÀr får man svar från en telefonsvarare att det inte går att nå dom just nu.
Såå urdåligt att det finns inte.
Varför existerar dom över huvud taget nÀr dom inte kan ha någon kundtjÀnst, det handlar sÀkert om pengar som allt annat, och det ska sparas, jag rekommenderar ingen att handla dÀr och för min egen del var det sista gången jag handlat på ur och penn.
Under all kritik, lurendrejeri...
Servicen var fantastisk
Servicen var fantastisk, jag vet inte så mycket om klockor men de förklarade alla funktioner bra.
Ingen information om plomberingskrav trots present
Vi köpte örhÀngen i födelsedagspresent till dotterns två vÀnner för 15 min sedan i butiken i Allum. Men efter att ha sett andra örhÀngen i en annan butik ville vi lÀmna tillbaka två par. Men det fick vi inte då de inte var plomberade. Jag upplyste om att det var en present nÀr jag handlade, men fick ingen information om plombering. Men kassörskan vÀgrade då reglerna står på kvittot och jag hade betalat. Jag frågade om det var någon skillnad om jag ångrat mig direkt efter betalning, men det var samma regler. Oprofessionellt att inte informera om plombering. Extrem dåligt. Ni har förlorat en kund.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ