Jag med familj var dÀr nÃ¥gra dagar sedan och vi alla höll med om att det var ett otroligt trevligt bemötande. VÀldigt hjÀlpsam och trevlig sÀljare i butiken. Och viktigast av allt sÃ¥ finns det fina kl... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ich bin richtig zufrieden von Sie war gute Beratung ich empfehle jede Ihrer Laden und die Website besuchen. Danke nochmal
Snabb smidig och riktigt bra service. Alltid trevligt bemötande â€ïž
Jag har bestÀllt en klocka och betalat via Klarna. Det har nu gått 11 dagar, och jag har fortfarande inte fått klockan eller något svar på de fyra mejl jag har skickat till kundtjÀnst sedan dag 5
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
URX-butiken för klockor representerar en vacker förening av historia och kvalitet inom klockvÀrlden. Vi grundades Ã¥r 1960 av Herr Khairo Al-Wish, en banbrytare under den tidiga fasen av den industriella revolutionen för schweiziska handledsklockor, vÀggklockor och vÀckarklockor. Genom import av schweiziska, tyska och franska klockor och distribution till lÀnder i Mellanöstern, expanderade Al-Wish-familjen till att Àga den största mÀngden klockbutiker â hela 24 butiker. Verksamheten vÀxte sedan till grannlÀnderna och antalet klockreparatörer inom företaget ökade till cirka 50 personer. Al-Wish-namnet har blivit synonymt med klocktillverkning och betraktas som en framstÃ¥ende varumÀrkesentitet inom reparation och marknadsföring av klockor och dess tillbehör. För cirka fyra Ã¥r sedan gjorde Al-Wish-familjen sitt Ã¥terintrÀde pÃ¥ den europeiska scenen med öppnandet av den första butiken för försÀljning och reparation av klockor i Sverige, Àgd av Herr M. Al-Wish, belÀgen i centrum av staden. URX butiken i Sverige anses vara en av de ledande butikerna nÀr det gÀller kvalitet och expertis inom försÀljning och reparation av vÀrdefulla klockor och har vunnit betydande förtroende frÃ¥n sina kunder. Organisationsnummer: SE720109173801
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snabb smidig och riktigt bra service
Snabb smidig och riktigt bra service. Alltid trevligt bemötande â€ïž
Mycket nöjd!
Jag köpte en Seiko Field SRPG27K1 av detta företag och Àr mycket nöjd med den service jag fick. Klockan levererades inom den förutsatta tiden och var i toppskick. Jag rekommenderar verkligen detta företag då de erbjuder mycket bra priser på klockor och klockacessoarer i jÀmförelse med vissa av sina (större) konkurrenter. Mycket nöjd!
Allt gick bra och jag Àr nöjd .....
Warning! SÀljer kopior av vanliga Seiko-klockor!
Warning! SÀljer kopior av vanliga Seiko-klockor!
Modell: SRP798K1
FörvÀntad modell på urtavla: "4R36-04Z4 R 2"
Mottagen modell på urtavla: "4R36-10G4 R2", ev. "4R36-10C4 R2" (Ett modellnummer som inte tillhör Seiko)
FörvÀntat serienummer: Något unikt ...
Mottaget serienummer: 490535 (Ett serienummer som förekommer bland andra kopior).
Jag var ute efter en Seiko-klocka, SRP798K1, som sedan lÀnge har varit utsåld. Jag blev vÀldigt glad och förvånad nÀr jag såg att URX fick in den i lager, och givetvis bestÀllde jag en.
NÀr jag fick klockan kÀndes det direkt som ett månadsexemplar. Urtavlan var annorlunda, och den sjÀlvlysande fÀrgen (lume) var vÀldigt tunn, konvex, och nÀra på genomskinlig. indexen på urtavlan var också inte applicerade utan stÀmplade utifrån urtavlan sjÀlv, vilket Àr en metod som Seiko inte anvÀnder på denna modell. Det Àr dÀremot en metod som anvÀnds på kopierade urtavlor. Modellnumret på urtavlan var också felaktigt, ett nummer som inte anvÀnds utav Seiko.
Det som verkligen bevisade det hela var att jag hittade en annan återförsÀljare som sålde en klocka med samma serienummer. Serienummer Àr, precis som det låter, ett unikt nummer per klocka i en serie. Hittar man flera klockor med samma serienummer Àr det i princip alltid en kopia.
Trots alla belÀgg för att klockan Àr en kopia så svarar URX med "Klockan du har Àr 100 % Àkta och kommer från vår leverantör i Japan.". NÀr jag sedan har skickat mer bevis i form av foton så har de valt att inte besvara dessa mejl. Det tog också ungefÀr en månad för dem att dra tillbaka fakturan från Klarna. Efter detta så har jag fått mejl om krav på att jag ska betala för returfrakten. Jag har besvarat detta krav med att påpeka att klockan Àr en kopia, och URX har valt att inte besvara detta eller återkomma med nya krav.
I övrigt Àr klockan en klockren kopia, allt förutom urtavlan Àr i princip identiskt. Det Àr fullt möjligt att t ex urverket Àr Àkta, då Àr relativt billiga på OEM-marknaden, men det Àr uppenbart att både boett och urtavla Àr kopior. Den andra butiken som jag upptÀckte med förfalskade klockor tog bort dessa ur sitt sortiment, men URX fortsÀtter att bedra sina kunder.
Jag övervÀger att polisanmÀla, men högst troligen bryr sig inte polisen om bedragare som URX.

URX ããã®åç
BestÀllt en klocka 4 veckor innan julâŠ
BestÀllt en klocka 4 veckor innan jul och har nu vÀntat 3 veckor på leverans men inget kommer. Rekommenderar ingen att bestÀlla från denna sida. Otroligt sega, om det ens kommer något.

URX ããã®åç
Snabb leverans och snabb kundtjÀnst pÃ¥âŠ
Snabb leverans och snabb kundtjÀnst på ett garantiÀrende.
Tryggt och bra
Allt Àr perfekt!
Snabb leverans och vÀl paketerat
Snabb leverans och vÀl paketerat. Mycket nöjd med klockan. Håller tolerans och Àr grymt snygg.
Snabbt och smidigt!
The ordering process was seamless
The ordering process was seamless, updates were promptly provided through email, and the product was delivered sooner than anticipated. I highly recommend URX.
Bra information om produkterna
Bra information om produkterna, enkel bestÀllning och snabb leverans
Stort urval av klockor med fina mÀrken
Stort urval av klockor med fina mÀrken. Snabb leverans. Presenten uppskattades stort.
Snabb leverans o bra kvalitet klockaâŠ
Snabb leverans o bra kvalitet klocka ,,,, tack för URX
Topp
BestÀllde en Seiko, snabb leverans, vÀl paketerat och bra pris. Inga klagomål alls!
Snabb leverans och vÀldigt fina klockor.
Snabb leverans och vÀldigt fina klockor.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ