Vacansoleil Polska レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Korzystamy z rezerwacji za pośrednictwem Vacansoleil od wielu lat. Opisy i warunki kempingów są zawsze rzetelne, tak więc na wakacje jedziemy spokojni i pewni co zastaniemy na miejscu. WaÅŒne jest ÅŒe V... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Camping Isamar rewelacyjny. Dzieci bawiły się świetnie, dorośli równieÅŒ. Bardzo czysto, mega miła obsługa, piękne baseny, smaczne jedzenie. Domki bardzo czyste, piękne i super wyposaÅŒone. Animacje... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Od 15 lat korzystamy z usług firmy Vacansoleil i z przykrością przyjęliśmy wczorajszą informację o upadłości firmy. Mamy wiele wspaniałych wspomnień z pobytu na Waszych kempingach i trzymamy kciuki, a... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Samo załoÅŒenie rezerwacji jest intuicyjne. Natomiast brakuje więcej szczegółów odnośnie tego co dokładnie jest w cenie a co nie oraz kosztów dodatkowych, które naleÅŒy uiścić na miejscu. W szczególnośc... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行代理店
  2. 䌑暇斜蚭サヌビス
  3. 賃貞モ―ビル ホヌム代理店

圓該䌁業による蚘述

W Vacansoleil zajmujemy się wakacjami na kempingu od ponad 50 lat i wiemy, ÅŒe ta forma wypoczynku nie ma sobie równych.Vacansoleil oferuje komfortowe zakwaterowania na najwyÅŒszej klasy kempingach w 22 krajach Europy. Vacansoleil Camping Holidays od wielu lat jest liderem na europejskim rynku turystyki kempingowej. Luksusowe, w pełni wyposaÅŒone domki i przestronne namioty typu bungalow. Raj dla dzieci - mnóstwo atrakcji jak baseny, zjeÅŒdÅŒalnie, place zabaw, boiska, programy animacyjne. Poza tym restauracje, bary, sklepy, siłownie i inne udogodnienia. W ofercie znajduje się kilka rodzajów zakwaterowań: domki kempingowe, namioty willowe, parcele pod własne zakwaterowanie oraz domki i namioty w wersji VIP czyli tzw. Glamping. Vacansoleil Sp. z o.o. działa w Polsce od 2002 roku. Od pierwszego dnia działalności przyświeca nam jeden cel: zapewnić naszym Klientom najlepsze rodzinne wakacje na kempingu.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Intuicyjność, prosty proces zamówienia i zniÅŒka :) (przy płatności za całość)

2023幎1月29日

Vacansoleil Polska からの回答

Dziękujemy za opinię Panie Marcinie.

Rezerwacja

Wszystko było wyjaśnione, rezerwacja przebiegła bez komplikacji

Vacansoleil Polska からの回答

Dziękujemy za opinię, Pani Katarzyno.

cena kataolog

Fajnie gdy by cena końcowa była taka jak na stronie , przy rezerwacji często wytępuje problem a gdy juÅŒ dodzwoni się do Państwa to cena nie jest taka sama jak na stronie

Vacansoleil Polska からの回答

Dziękujemy za opinię, Panie Sebastianie.

5぀星のうち1の評䟡

Proces płatności niezgodny z opisem

Proces płatności niezgodny z opisem. Nie moÅŒna było zapłacić w 2 ratach chociaÅŒ.... moÅŒna było.

2023幎1月24日

Vacansoleil Polska からの回答

Panie Arturze, faktycznie pojawiał się taki błąd na stronie. Klienci, którzy nas informowali o chęci wpłaty w dwóch ratach, dostawali nowy link do płatności. Co oczywiście nie zmienia faktu, ÅŒe powinno to działać od razu. Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy.

Od wielu lat

Od wielu lat, całą rodziną jeździmy na wakacje z Vacansoleil.
Byliśmy w domkach, namiotach i zawsze jest wspaniale.
W tym roku firma pomogła nam utrzymać rezerwację w kempingu, na którym nam szczególnie zaleÅŒało.
Wiemy, ÅŒe nie było łatwo i były z tym problemy, ale mamy, dzięki pomocy pracowników Vacansoleil,w dobrej cenie to, na czym nam zaleÅŒało.
Dziękujemy

2023幎3月19日

Vacansoleil Polska からの回答

Dziękujemy za opinię, Panie Leszku. Zadowolenie naszych klientów to to, na czym nam najbardziej zaleÅŒy. Å»yczymy udanego pobytu na Punta Spin.

Profesjonalne

Profesjonalne, fachowe doradztwo i świetna obsługa klienta sprawiły, ÅŒe nie miałam ÅŒadnego problemu z rezerwacją miejsca campingowego ,próbowałam rezerwować w innych firmach i nic z tego nie wyszło i dopiero tutaj udało mi się, bo tutaj wszystko przebiega szybko ,sprawnie i najlepiej .

Vacansoleil Polska からの回答

Pani Małgorzato, dziękujemy za miłe słowa i docenienie konsultantów Vacansoleil. Pozdrawiamy.

Pułapki w rezerwacji internetowej

Rezerwacja drogą internetową nalicza opłatę rezerwacyjną za pobyt na kaÅŒdym kempingu z osobna, pomimo wakacji "w ciągłości". Mało czytelny jest schemat wolnych terminów na poszczególnych kempingach. Strona narzuca zapłatę za rezerwację przelewem natychmiastowym, choć moÅŒna skorzystać z opcji wydłuÅŒonej płatności.

2023幎1月14日

Vacansoleil Polska からの回答

Dziękujemy za szczegółową opinię Pani Joanno. Pani uwagi są dla nas bardzo cenne i zostaną od razu przekazane do działu zajmującego się naszą stroną. Pozdrawiamy.

Świetny kontakt

Świetny kontakt, podejście bardzo, bardzo indywidualne. Super profesjonalnie ale z ludzką twarzą. Idealnie!

Vacansoleil Polska からの回答

Dziękujemy za tak pozytywne słowa! Nasi pracownicy starają się by juÅŒ proces rezerwacji był tak przyjemny jak pobyt na kempingach Vacansoleil 😊 Pozdrawiamy.

Nieskomplikowany

Nieskomplikowany, czytelny proces zakupu usługi. Bez zbędnych komplikacji. Polecam

Vacansoleil Polska からの回答

Dziękujemy za pozytywną opinię, Panie Tomaszu.

5぀星のうち3の評䟡

Niestety nie moÅŒna było dokonać

Niestety nie moÅŒna było dokonać rezerwacji przez stronę i trzeba było kontaktować się z operatorem. Sytuacja nie zmieniła się do dzisiaj.

Vacansoleil Polska からの回答

Panie Marcinie, miło nam, ÅŒe mogliśmy z Panem porozmawiać osobiście 😉 Pracujemy nad tym, ÅŒeby proces rezerwacji był dla Państwa jak najwygodniejszy. Dziękujemy za opinię.

Prosty sposób rezerwacji

Prosty sposób rezerwacji, miła obsługa telefoniczna! Planowanie wakacji z Vacansoleil to sama przyjemność!

2023幎1月22日

Vacansoleil Polska からの回答

Dziękujemy za tak miłe słowa, Pani Marto. Życzymy udanych wakacji!

Bardzo przyjemne rodzinne wczasy

Bardzo przyjemne rodzinne wczasy, Wszystko na najwyÅŒszym poziomie. Przecudowny camping w pięknej lokalizacji.

2022幎6月21日

Vacansoleil Polska からの回答

Pani Karolino, dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, ÅŒe kemping Sassabanek przypadł Pani do gustu. Zapraszamy do kontaktu, znajdziemy coś równie pięknego na ten sezon.

Toskania

Niestety otrzymaliśmy domek najgorzej usytuowany z moÅŒliwych, chociaÅŒ rezerwacja była złoÅŒona więcej niÅŒ pół roku przed przyjazdem. Nikt nas nie poinformował, ÅŒe w tym standardzie mogliśmy mieć domek z grillem gazowym.

2022幎8月19日

Vacansoleil Polska からの回答

Panie Witoldzie, dziękujemy za szczerą opinię. Dokonując rezerwacji u nas, zamawia Pan dany typ domku a przydziałem konkretnego zajmuje się juÅŒ pracownik kempingu, nie wcześniej jednak niÅŒ w dniu Państwa przyjazdu. WyposaÅŒenie kaÅŒdego z domków jest widoczne po kliknięciu na napis „szczegóły”. Domki Bali i Tahiti Glamping mają na wyposaÅŒeniu grille gazowe, a domki Waikiki - nie. Jeśli coś jest niejasne lub chce się Pan co do czegoś upewnić – prosimy o kontakt, nasi konsultanci chętnie pomogą.

5぀星のうち3の評䟡

Byliśmy z Państwa firmą kilka razy.

Byliśmy z Państwa firmą kilka razy na wyjazdach we Włoszech. Natomiast wyjazd z Państwa firmą w roku 2022 do Włoch miejscowość Cesenatico niestety nie naleÅŒała do najlepszych. Domek miał usterki : brak ciepłej wody w jednej z łazienek, w drugiej były odwrotnie opisane krany. Domek był nie pierwszej czystości. W szparach okiennych zalegał brud. Miał równieÅŒ brak w wyposaÅŒeniu naczyń. Zgodnie z poleceniem Państwa opiekuna napisaliśmy sms z prośbą o interwencje. JednakÅŒe do dnia dzisiejszego nikt się nie zgłosił. Trochę długo jak na interwencję. Sam kemping ładnie połoÅŒony, domek równieÅŒ.

2022幎6月10日

Vacansoleil Polska からの回答

Pani Doroto, dziękujemy za poświęcenie czasu na wyraÅŒenie opinii. PrzekaÅŒemy tę informację do działu zatrudniającego rezydentów na kempingach oraz osoby zajmujące się przygotowaniem domków i namiotów na sezon. Gdy pracownik na miejscu nie wywiązuje się ze swoich obowiązków, chcielibyśmy wiedzieć o tym od razu - warto do nas wysłać wiadomość mailową, wiadomość na Messengerze czy teÅŒ zadzwonić. Mamy wówczas moÅŒliwość natychmiastowej reakcji. Mamy nadzieję jednak, ÅŒe w pamięci pozostaną poprzednie udane wyjazdy i skorzysta Pani z naszej oferty w nadchodzącym sezonie. Jeśli chciałaby Pani pomocy przy wyborze ośrodka - pozostajemy do dyspozycji!

Pomocni rezydenci

Pomocni rezydenci, porządek na miejscu..

Godne polecenia :)

Vacansoleil Polska からの回答

Panie Łukaszu, cieszymy się, ÅŒe kemping San Francesco przypadł Panu do gustu. Zapraszamy do kontaktu, znajdziemy coś podobnego na tegoroczne wakacje!

Wszystko ok

Wszystko ok! Sprawna i szybka rezerwacja, fajna oferta last minute!

Vacansoleil Polska からの回答

Pani Agnieszko, dziękujemy za pozytywną opinię.

Przedstawicielka Vacansoleil Polska

Przedstawicielka Vacansoleil Polska przyjeÅŒdÅŒała meleksem pod domek, w którym mieszkaliśmy i w języku angielskim pytała się czy nie potrzebujemy pomocy ze strony biura. Z naszej strony zadawane były pytania dotyczące pobytu oraz moÅŒliwości lokalnych. Zawsze spotykaliśmy się z sympatyczną reakcją.

Vacansoleil Polska からの回答

Szanowni Państwo, cieszymy się, ÅŒe pobyt na kempingu San Francesco był udany i dziękujemy za opinię. Zapraszamy do kontaktu, pomoÅŒemy wybrać coś przyjemnego na ten sezon.

5぀星のうち4の評䟡

Mało elastyczne warunki rezerwacji

Mało elastyczne warunki rezerwacji. Nawet przy rezerwacji z rocznym wyprzedzeniem bardzo duÅŒa wpłata początkowa. Dokumenty rezerwacyjne i ubezpieczenie przesyłane chaotycznie.
Na miejscu opieka bardzo profesjonalna i przyjazna. Bogaty pakiet powitalny.
Zdanie domku przyjazne choć niemoÅŒliwy był wczesny wyjazd z kempingu. Trzeba było czekać do "otwarcia obsługi"

2022幎9月1日

Vacansoleil Polska からの回答

Pani Anno, dziękujemy za poświęcenie czasu na napisanie opinii. Przy jakiejkolwiek zmianie w rezerwacji przesyłane są dokumenty (podróŌy i ubezpieczenia) aktualne na daną chwilę, po to by zarówno klient jak i kemping miał wszelkie niezbędne informacje. PrzekaÅŒemy miłe słowa na kemping Manor Farm.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。