Vacansoleil Polska レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Korzystamy z rezerwacji za pośrednictwem Vacansoleil od wielu lat. Opisy i warunki kempingów są zawsze rzetelne, tak więc na wakacje jedziemy spokojni i pewni co zastaniemy na miejscu. WaÅŒne jest ÅŒe V... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Camping Isamar rewelacyjny. Dzieci bawiły się świetnie, dorośli równieÅŒ. Bardzo czysto, mega miła obsługa, piękne baseny, smaczne jedzenie. Domki bardzo czyste, piękne i super wyposaÅŒone. Animacje... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Od 15 lat korzystamy z usług firmy Vacansoleil i z przykrością przyjęliśmy wczorajszą informację o upadłości firmy. Mamy wiele wspaniałych wspomnień z pobytu na Waszych kempingach i trzymamy kciuki, a... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Samo załoÅŒenie rezerwacji jest intuicyjne. Natomiast brakuje więcej szczegółów odnośnie tego co dokładnie jest w cenie a co nie oraz kosztów dodatkowych, które naleÅŒy uiścić na miejscu. W szczególnośc... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行代理店
  2. 䌑暇斜蚭サヌビス
  3. 賃貞モ―ビル ホヌム代理店

圓該䌁業による蚘述

W Vacansoleil zajmujemy się wakacjami na kempingu od ponad 50 lat i wiemy, ÅŒe ta forma wypoczynku nie ma sobie równych.Vacansoleil oferuje komfortowe zakwaterowania na najwyÅŒszej klasy kempingach w 22 krajach Europy. Vacansoleil Camping Holidays od wielu lat jest liderem na europejskim rynku turystyki kempingowej. Luksusowe, w pełni wyposaÅŒone domki i przestronne namioty typu bungalow. Raj dla dzieci - mnóstwo atrakcji jak baseny, zjeÅŒdÅŒalnie, place zabaw, boiska, programy animacyjne. Poza tym restauracje, bary, sklepy, siłownie i inne udogodnienia. W ofercie znajduje się kilka rodzajów zakwaterowań: domki kempingowe, namioty willowe, parcele pod własne zakwaterowanie oraz domki i namioty w wersji VIP czyli tzw. Glamping. Vacansoleil Sp. z o.o. działa w Polsce od 2002 roku. Od pierwszego dnia działalności przyświeca nam jeden cel: zapewnić naszym Klientom najlepsze rodzinne wakacje na kempingu.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Od kilku lat zawsze wybieram Vacansoleil. Wszystko perfekcyjnie przygotowane, rewelacyjne miejsca. Przydałby się jednak program lojalnościowy.

2023幎1月30日

Vacansoleil Polska からの回答

Panie Marku, dziękujemy za zaufanie, którym Pan nas obdarza od kilku lat. 😊 PrzekaÅŒemy Pana sugestię do naszej centrali! Pozdrawiamy i zapraszamy do kontaktu, znajdziemy coś ciekawego takÅŒe na ten sezon.

Ok na tanie wakacje

Świetny kontakt z agentmi, fajna wyszukiwarka miejsc, moÅŒna filtrować wg upodobań. Domki nie są w super stanie, ale za tę cenę to się nie ma Co spodziewać akomodacji premium i warto to mieć na uwadze. Generalnie na budÅŒetowy wyjazd bardzo polecam

2022幎6月8日

Vacansoleil Polska からの回答

Dziękujemy za pozytywną opinię, Pani Izo. Pracownicy Vacansoleil na kaÅŒdym etapie rezerwacji starają się zapewnić Państwu przyjemne wspomnienia wakacyjne. Dokładamy równieÅŒ wszelkich starań, aby domki były w jaki najlepszym stanie. KaÅŒdego roku wymieniamy kilkaset domków na nowe. Zapraszamy do kontaktu, poszukamy kempingów z odświeÅŒoną flotą.

5぀星のうち5の評䟡

Świetne miejsce dla rodzin z dziećmi

Świetne miejsce dla rodzin z dziećmi. Miła i kompetentna obsługa. Dobra organizacja campingu z dbaniem o przyrodę.

2023幎1月30日

Vacansoleil Polska からの回答

Cieszymy się, ÅŒe kemping Selce przypadł Pani do gustu. Dziękujemy za opinię, Pani Sylwio i zapraszamy do kontaktu, znajdziemy coś wspólnie na tegoroczny wyjazd.

Świetna forma rezerwacji

Świetna forma rezerwacji, kontakt z biurem obsługi bezproblemowy. Jakość oferowanych kempingów rewelacja

2022幎8月19日

Vacansoleil Polska からの回答

Pani Paulino, dziękujemy za tak miłe słowa. Do zobaczenia na jednym z kempingów Vacansoleil!

Firma działa elastycznie

Firma działa elastycznie , w trakcie pandemii umoÅŒliwiła mi zmianę terminu i lokalizację rezerwacji bez problemowo, bez ponoszenia dodatkowych kosztów.

2023幎2月7日

Vacansoleil Polska からの回答

Pani BoÅŒeno, staraliśmy się ułatwić naszym klientom ten trudny czas. Dziękujemy za docenienie i zapraszamy na ten rok!

Słowenia Terme Catez

Wyszukiwanie oraz rezerwacja wypoczynku jest łatwa do wykonania i przebiega bez problemu. Bezproblemowy kontakt z biurem obsługi, a takÅŒe miła i uczynna obsługa na miejscu, pomimo braku porozumiewania się w ojczystym języku, jest dodatkowym atutem. Czystość w domku i wyposaÅŒenie było na dobrym poziomie.

2022幎7月1日

Vacansoleil Polska からの回答

Panie Arturze, dziękujemy za miłe słowa zarówno w imieniu naszym jak i pracowników kempingu Terme Catez. Pozdrawiamy.

Słowenia i Włochy

PodróŌuję z Vacansoleil juÅŒ kilka lat, akurat pobyt 2022 to historia ciągnąca się od pandemii. Mieliśmy rezerwację na 2020, która z powodu ówczesnego lock downu została zamieniona na voucher. Skorzystaliśmy z niego organizując podróŌ w 2022 na Słowenię (camping Adria w Ankaran) i do Włoch (camping Ca Savio). Na Słowenii mieliśmy mały problem, bo pani z recepcji dała nam klucze to kompletnie nieposprzątanego i nieprzygotowanego domku + w tygodniu naszego pobytu basen na terenie był całkowicie niedostępny (była rezerwacja na wyłączność dla grupy). Na recepcji cięŌko było się czegokolwiek dowiedzieć, a konsultanci Vacansoleil wszystko nam wyjaśnili, pomogli przy zmianie domku + uznano naszą reklamację.

Wracając do lock downu, to wtedy jak nie było wiadomo czy uda nam się pojechać, to konsultanci Vacansoleil zawsze cierpliwie odpowiadali na mnóstwo pytań. Jestem bardzo zadowolona z obsługi, naprawdę firma godna polecenia i zaufania!

2022幎6月19日

Vacansoleil Polska からの回答

Pani Anno, dziękujemy za poświecenie czasu na napisanie tak szczegółowej (i miłej) opinii. Cieszymy się, ÅŒe mimo komplikacji ma Pani pozytywne wraÅŒenia. Staramy się o to. Zapraszamy do kontaktu, pomoÅŒemy wybrać coś na zbliÅŒające się wakacje.

Dzień dobry

Dzień dobry. Ogólnie wszystko było ok. MoÅŒe było za mało prospektów o ciekawostkach w pobliÅŒu. Miłe zaskoczenie z powodu braku obowiązku wpłaty kaucji, pozdrawiam, Jerzy Lyko

2022幎9月17日

Vacansoleil Polska からの回答

Dziękujemy za opinię, Panie Jerzy. Pozdrawiamy.

Hu Fabulouse

Kemping w bardzo dobrej lokalizacji, bardzo dobrze skomunikowany, w połowie drogi między Ostią a centrum przesiadkowego Fermi. Kemping bardzo ładnie połoÅŒony na wzgórzu, wśród zieleni. Bardzo zadbany, piękne baseny. Wieczorne koncerty, muzyka na ÅŒywo. Bardzo pomocne informacje do uzyskania w punkcie informacyjnym na terenie ośrodka, jak równieÅŒ moÅŒliwość zakupu biletów do atrakcji Rzymu i karnetów/ biletów

2022幎8月21日

Vacansoleil Polska からの回答

Pani Justyno, dziękujemy za poświęcenie czasu na napisanie opinii. Takie informacje pomogą innym klientom podjąć decyzję. Kempingi z grupy hu oferują wiele atrakcji. Zapraszamy do kontaktu, pomoÅŒemy wybrać kolejny świetny ośrodek.

5぀星のうち1の評䟡

Byłam na campingu Eurospin niestety te

Byłam na campingu Eurospin niestety te wakacje były totalnie nieudane . Camping brudny , namiot brudny z insektami w materacach , które nas pogryzły , namioty źle przechowywane więc w czasie burzy zalało nas i to parę razy , zarówno nasze ubrania , pościel jak i laptopy . Zarówno Vacansoleil Polska nie przejmował sie nami tak jak i zarząd campingu , za wszystko trzeba bylo placić extra nawet za to ,ÅŒe wysprzątałam camping . Od prawie 20 lat jeździłam z Vacansoleil niestety teraz kaÅŒdemu odradzę. Takiej ignorancji i lekcewaÅŒenia za włąsne pieniądze nie miałam , reklamacji nikt nie przyjmuje i nikt sie nie przejmuje jeśli nie spełnia warunków umowy . Straciliście wiernego klienta .

2023幎2月6日

Vacansoleil Polska からの回答

Pani Alicjo, dziękujemy za opinię. Z informacji dotyczących tej sprawy wynika, ÅŒe otrzymała Pani od nas oficjalną odpowiedź na reklamację. Staramy się zapewnić kaÅŒdemu klientowi pozytywne wraÅŒenia z wakacji, przykro nam, ÅŒe Pani były inne.

Wakacje z rodziną.

Bardzo dobre warunki zakwaterowania, świetna i ciepła woda.

2022幎7月31日

Vacansoleil Polska からの回答

Panie Czesławie, dziękujemy za opinię. Zapraszamy do kontaktu, znajdziemy coś wspólnie na kolejny wyjazd.

5぀星のうち5の評䟡

Wysoka jakość obsługi zarówno przy

Wysoka jakość obsługi zarówno przy rezerwacji pobytu jak i na miejscu na campie. Czyste, zadbane i dobrze wyposaÅŒone domki.

2022幎7月4日

Vacansoleil Polska からの回答

Panie Piotrze, dziękujemy za pozytywną opinię. Pracownicy Vacansoleil na kaÅŒdym etapie rezerwacji starają się zagwarantować Gościom najlepsze wakacyjne wspomnienia. Dziękujemy za docenienie.

5぀星のうち2の評䟡

nieuprzejma obsługa

brak internetu, nieprzyjemna obsługa- Pan zachowywał się bardzo nieuprzejmie, zapłaciliśmy za duÅŒo za pościel i ręczniki których nie dostaliśmy, wyproszono nas z recepcji głównej całodobowej gdzie jedynie moÅŒna było uÅŒywać wifi.

2022幎8月6日

Vacansoleil Polska からの回答

Panie Sebastianie, dziękujemy za opinię. Musiało nastąpić nieporozumienie, gdybyśmy wiedzieli o nim od razu, moglibyśmy coś zaradzić. Zachęcamy do dania nam jeszcze jednej szansy na zrobienie lepszego wraÅŒenia.

Zaton Holiday Resort

Za pośrednictwem Vacansoleil zarezerwowaliśmy świetne wakacje. Oferta była przejrzysta i atrakcyjna. Szczerze polecam.

2022幎5月27日

Vacansoleil Polska からの回答

Panie Sebastianie, dziękujemy za opinię. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą na nadchodzący sezon.

Polecam wszystkim

Spędziłam wspaniałe wakacje z Vacansoleil w kempingu Albatros. Wszystko od momentu rezerwacji przez dokumenty podróŌy i ubezpieczenia przebiegło sprawnie i szybko. Domki na kempingu w idealnej lokalizacji (domki super, wygodne i czyste), bardzo blisko basenów, tym bardziej ÅŒe byliśmy z małymi dziećmi. Cała obsługa i opieka na wysokim poziomie. Będziemy jeszcze długo wspominać te cudowne wakacje. Polecam!

2022幎8月20日

Vacansoleil Polska からの回答

Dziękujemy za tak pozytywne słowa, Pani Magdaleno. Na kaÅŒdym etapie rezerwacji staramy się zagwarantować naszym Klientom najlepsze wspomnienia. Cieszymy się, ÅŒe sprostaliśmy oczekiwaniom Pani i Pani rodziny. Pozdrawiamy!

Kamping Boschetto di Pienna koło San

Kamping Boschetto di Pienna koło San Gimignano (Włochy). Polecam z wielu względów ale najwaÅŒniejsze ÅŒe codziennie odbywałem pieszy spacer do San Gimignano-bajecznie. Minusem były komary- ilość średnia. Pozdrawiam i polecam.

2022幎9月12日

Vacansoleil Polska からの回答

Panie Zdzisławie, dziękujemy za opinię. Cieszymy się, ÅŒe pobyt na kempingu z naszej oferty sprawił Panu duÅŒo radości.

Łatwo zaplanować, przyjemnie zrealizować

Proces wyszukiwania i zamawiania na stronie internetowej jest prosty i przejrzysty. Kilkakrotnie kontaktowałem się równieÅŒ telefonicznie i mailowo - polecam, obsługa w wykonaniu polskiego biura na najwyÅŒszym poziomie. Przy szczegółowych informacjach na stronie internetowej przydałoby się więcej opisowych opinii klientów z poszczególnych kempingów. MoÅŒe warto w jakiś sposób zachęcić do wystawiania opinii kempingom ? Same przyznawane gwiazdki nie do końca oddają rzeczywistość czy np. klimatyczność miejsca. Jednak całokształt bardzo pozytywnie. Na samym kempingu obsługa tak samo dobrze przyjmuje gości Vacansoleil jak i płacących gotówką. Mam teÅŒ nadzieję, ÅŒe w przyszłości będzie więcej ofert w Hiszpanii, Portugalii i Skandynawii.

2022幎6月16日

Vacansoleil Polska からの回答

Panie Krzysztofie, dziękujemy za pozytywną opinię i uwagi. PrzekaÅŒemy je do działu, który zajmuje się stroną internetową. Co roku oferta Vacansoleil powiększa się o kolejne kempingi. Zapraszamy do zapoznania się nowościami m.in w Hiszpanii: https://www.vacansoleil.pl/wyjazdy-tematyczne/nowosci-w-ofercie/?amenities=new-in-our-offer&datemargin=7&children2=2&ln=ES

Ośrodek zadbany

Ośrodek zadbany, obsługa bardzo miła i pomocna, róŌnego rodzaju zajęcia i animacje zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych, sanitariaty czyste, blisko do morza. Jedyny minus to zbyt wysokie ceny dodatkowych atrakcji dla dzieci typu park linowy, trampoliny. Bawiliśmy się wspaniale!!! Polecam!!!

2022幎6月17日

Vacansoleil Polska からの回答

Pani Moniko, dziękujemy za opinię i tak szczegółowy opis Bi Village. Vacansoleil stara się mieć w ofercie tylko najciekawsze kempingi, by zapewnić Państwu najwspanialsze wspomnienia! Do zobaczenia na kempingu na nadchodzącym sezonie!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。