Vaccinatiepunt レビュー

1,807
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Je kunt snel een afspraak in de buurt maken en alles loopt netjes op tijd. Website is wat onduidelijk over rabies-prikken. Daar zijn 2 mogelijkheden voor prikken, alleen kan de goedkope (onderhuidse)... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Ben niet op bezoek geweest..gelukkig heb ik de dag ervoor gebeld ..want achteraf bleek ik geen vaccinatie voor Namibië Botswana en Zimbabwe nodig te hebben anders was ik woensdag voor niets helemaal n... もっと見る

5つ星のうち4の評価

De afspraak verliep prima, echter nog steeds onduidelijkheid over het aantal vaccinaties tegen tekenencefalitis. Er is een nieuw beleid voor 50 plussers, deze krijgen er nl 4 ipv 3. (veranderd sinds 3... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Zeer tevreden. Alles ging snel. Goed en duidelijk advies ( binnen 1 dag via e-mail ) nadat wij de aanvraag gedaan hadden. We werden daarna gebeld of we akkoord gingen met het advies en of de prik... もっと見る

企業情報

1. トラベル クリニック

当該企業による記述

Vaccinatiepunt biedt preventieve zorg tegen infectieziekten door middel van informeren, adviseren, prescriptie en vaccinatie. Wie op reis gaat naar de (sub)tropen wil zo goed mogelijk beschermd zijn tegen ziekten die daar voorkomen. De adviezen die gegeven worden zijn gebaseerd op de landelijke richtlijnen van het LCR. We streven ernaar om vlotte en deskundige vaccinatiezorg aan onze cliënten te bieden.

連絡先

(1,807)

過去12か月のレビュー数: 1,081

レビューを書く

Prima, snelle reactie.

Snelle reactie, prettig gesprek met iemand die kundig overkwam.

2026年8月17日

Beste Yvon,

Dank je wel voor je positieve review. Fijn om te horen dat je snel een reactie kreeg en het gesprek als prettig en deskundig hebt ervaren.

Web side mag duidelijker

Web side mag duidelijker
Maar alles is gelukt
Priklocatie
Zeer aardige vrouw
Daar gelijk vervolg afspraak gemaakt
De rekening was gelijk naar mail gestuurd zodat je die gelijk kon indienen

2026年8月13日

Beste Margreet,

Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat uiteindelijk alles goed is verlopen en dat je op de priklocatie prettig bent geholpen.

Jammer dat je onze website niet helemaal duidelijk vond. Bedankt voor deze feedback, we nemen dit mee bij het verder verbeteren van de website.

Goed om te lezen dat je direct een vervolgafspraak kon maken en de factuur snel per e-mail ontving. We helpen je graag in de toekomst weer!

5つ星のうち5の評価

Van een nood een deugd maken...

Waarom was het zo'n goede ervaring?
- Op tijd
- Vriendelijk
- Geïnteresseerd
- Zij maakte de vaccinatie iets leuks, door haar vriendelijkheid en interesse.
- Gekregen waar ik voor kwam

Beste Joeri,

Dank je wel voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat je op tijd en vriendelijk bent geholpen en dat onze medewerker oprecht geïnteresseerd was.

Mooi dat zij de vaccinatie door haar persoonlijke en vriendelijke benadering voor jou tot een fijne ervaring heeft gemaakt.

Bedankt dat je dit met ons hebt gedeeld!

Vriendelijk en op tijd.

Vriendelijk en op tijd.

Beste Astrid,

Dank je wel voor je positieve review. Fijn om te horen dat je vriendelijk en op tijd bent geholpen.

Prima geholpen

Prima geholpen, vriendelijk snel goede uitleg en vergoeding wordt geregeld via verzekering.

Beste Marco,

Dank je wel voor je positieve review. Fijn om te horen dat je snel en vriendelijk bent geholpen, duidelijke uitleg hebt gekregen en dat alles rondom de vergoeding goed is geregeld.

5つ星のうち2の評価

Telefonisch contact opgenomen over…

Telefonisch contact opgenomen over malaria pillen. Niets wijzer geworden. Moest zelf kijken op kaartje of ik wel/niet in malaria gebied zat. Dat is geen advies. Moest ik ook nog 22,50 betalen, wat nergens aangegeven stond. Hopeloos

Beste Alida,

Dank je wel voor je review. Jammer om te lezen dat je telefonisch contact over malariamedicatie niet de duidelijkheid heeft gegeven die je verwachtte.

Wanneer je bij ons een medisch reisadvies aanvraagt, beoordelen we je reisplannen en persoonlijke situatie en ontvang je hierover een persoonlijk advies. Op basis daarvan wordt beoordeeld of malariamedicatie in jouw situatie en voor jouw reisbestemming nodig en geschikt is. Voor deze medische beoordeling en het opstellen van het advies worden consultkosten in rekening gebracht.

De €22,50 betreft deze consultkosten en niet de kosten van de malariamedicatie zelf. Deze kosten staan vermeld op onze tarievenpagina.

We vinden het jammer dat je het advies niet als voldoende duidelijk en behulpzaam hebt ervaren. We zijn momenteel bezig met het verbeteren van ons malaria-proces en nemen jouw feedback mee om dit proces duidelijker en eenvoudiger te maken.

NIET DOEN DEZE ORGANISATIE

Op 17 april 2026 hebben mijn vrouw en ik onze eerste gordelroosvacciantie gehad op priklocatie Wychen. De tweede vacciantie stond gepland op dezelfde locatie voor 10 juli. Op 9 juli belt het hoofdkantoor op dat ze er achter gekomen zijn dat Wychen geen priklocatie meer is voor deze organisatie. Dat hadden ze toch ook eerder kunnen weten. Nieuwe afspraak gemaakt voor 7 augustus in Nijmegen. Op het momen dat we op het Keizer Karelplein rijden (500 meter voor de afspaaklocatie) belt het hoofdkantoor weet op metd e mededeling dat er slechts 1 dosis in binnen gekomen en dat alleen mijn vrouw gevaccineerd kan worden voor de tewwde keer. De telefoniste vond het vlgs mij erg amusant wat er gebeurde en was niet eens in staat mijn naam fatoenlijk uit te spreken. Ze hadden wel het fatasoen om de 30 euro consultkosten (Waarvoor betaal je deze eigenlijk, consult?..... nooit gehad dus 30 euro is gemakkeljk verdiend normalerwijze).
Voor mijzelf een nieuwe afspraak gemaakt voor 17 auustus in Den Bosch en ja hoor om 10 uur wordt ik gebeld door het hoofdkantoor dat de dosis niet binnen is gekomen en dat de afspraak niet door kan gaan en verzet moet worden. Op naar de 24 augustus...........ik ben benieuwd welke smoes ze volgende week weer gaan hebben! NIET DOEN DEZE ORGANISATIE

2026年8月17日

Beste Marc en Petra,

Dank je wel voor jullie uitgebreide review. We vinden het bijzonder vervelend om te lezen dat jullie meerdere keren met wijzigingen en problemen rondom jullie tweede gordelroosvaccinatie zijn geconfronteerd. Dat jullie zelfs vlak voor een afspraak opnieuw zijn gebeld omdat een dosis niet beschikbaar was, is erg frustrerend, zeker nadat jullie al eerder voor niets naar een locatie zijn gekomen.

Ook de communicatie tijdens deze momenten had beter en zorgvuldiger moeten verlopen. Als jullie het gevoel hebben gekregen dat er niet serieus met jullie situatie werd omgegaan, betreuren we dat zeer. Dat is niet de manier waarop we met onze klanten willen omgaan.

De consultkosten zijn onderdeel van de medische beoordeling en het persoonlijke advies rondom de vaccinatie en worden per persoon in rekening gebracht. We begrijpen dat deze kosten in jullie situatie extra vervelend voelen, gezien de problemen die jullie meerdere keren bij het uitvoeren van de afspraak hebben ervaren.

Het spijt ons dat dit voor jullie zo'n vervelende ervaring is geweest. We hopen dat de volgende afspraak zonder problemen kan verlopen.

Goede communicatie

Goede communicatie, alles prima verlopen

Beste U.R Gordon,

Dank je wel voor je positieve review. Fijn om te horen dat de communicatie goed was en alles naar wens is verlopen.

5つ星のうち2の評価

Ongewenste verwijzing naar eigen online apotheek

Ik ben ontevreden over de gang van zaken rondom de verstrekking van Malarone via vaccinatiepunt
Mijn verzekeraar verwees mij naar vaccinatie met de mededeling dat de zorg via heb vergoed zou worden. Al het contact moest online (ze zetten je flink aan t werk) ter plaatse krijg je alleen injecties. Info had je online moeten vragen. Voor de Malarone voor malaria moet je bellen waar je eerst alles online moesr doen. Vervolgens zetten ze aanvraag door naar een externe online apotheek, waar ik opnieuw mijn gegevens moest invullen en akkoord moest geven voor delen persoonlijk dossier.
Pas nadat de medicatie was verzonden, bleek dat deze niet werd vergoed omdat de betreffende zorgverlener een andere was dan vaccinatiepunt en niet gecontracteerd is. De uitleg die ik hierover heb ontvangen vind ik onvoldoende, omdat deze vooral ingaat op het interne proces van vaccinpunt en niet op mijn positie als patiënt die op basis van de verwijzing en verwachtingen heeft gehandeld.
Hierdoor heb ik onnodige en onverwachte kosten en extra administratieve handelingen.
Ik deel deze ervaring om anderen te informeren: wees alert op de contractering tussen zorgverlener, apotheek en verzekeraar. Ook als je via je verzekeraar wordt doorverwezen, betekent dit niet automatisch dat de kosten worden vergoed omdat vaccinatiepunt je aanvraag doorzet naar een niet gecontracteerde apotheek. De moeite nemen om het recept naar je eigen apotheek doorsturen doe ze niet. Controleer dit vooraf goed om onverwachte kosten te voorkomen.

2026年7月21日

Beste Martin,

Dank je wel voor je uitgebreide review. We vinden het vervelend om te lezen dat het proces rondom de Malarone-aanvraag voor jou omslachtig is verlopen en dat je achteraf met onverwachte kosten bent geconfronteerd.

Voor het voorschrijven en verstrekken van malariamedicatie verloopt het proces anders dan bij vaccinaties. De aanvraag wordt na de medische beoordeling en het voorschrijven van de medicatie doorgestuurd naar onze samenwerkende online apotheek. Deze apotheek is een afzonderlijke zorgverlener en valt onder een eigen contractering met zorgverzekeraars. Een vergoeding door je zorgverzekeraar is daarom niet automatisch gegarandeerd.

We begrijpen dat dit voor jou anders is uitgepakt dan je op basis van de verwijzing van je zorgverzekeraar had verwacht. Ook begrijpen we dat het opnieuw aanleveren van gegevens en het online doorlopen van het proces extra administratieve handelingen met zich meebrengt.

We zijn momenteel bezig met het verbeteren van ons malaria-proces en begrijpen dat dit op dit moment nog niet altijd even duidelijk en eenvoudig is. Jouw feedback over de informatie rondom de apotheek, vergoeding en het totale proces nemen we hierin mee.

Het spijt ons dat je hierdoor met onverwachte kosten en extra moeite bent geconfronteerd.

5つ星のうち1の評価

Betalen voor advies dat we geen pillen mogen

We benaderden het bedrijf om hoogtepillen aan te schaffen en hebben moeten betalen om advies waar wij niet om gevraagd hebben met als eindstand dat we geen pillen hebben ontvangen.

2026年7月13日

Beste,

Dank je wel voor jullie review. We begrijpen dat het vervelend is om kosten te maken wanneer jullie uiteindelijk geen hoogtemedicatie hebben ontvangen.

We hebben een aantal dagen geleden contact met jullie opgenomen om aanvullende informatie te ontvangen. Zonder deze informatie kunnen we de aanvraag helaas niet terugvinden in ons systeem en kunnen we de situatie niet inhoudelijk beoordelen.

We willen daarom graag eerst de benodigde gegevens ontvangen, zodat we kunnen nagaan wat er precies is gebeurd en jullie verder kunnen helpen.

Zeer tevreden.

Zeer tevreden.
We werden daarna gebeld of we akkoord gingen met het advies en of de prikafspraak kon blijven staan.
Prikken was zo gedaan. Geen wachttijd.
Zeer vriendelijke en kundige medewerkster.

Beste Rene,

Dank jullie wel voor jullie mooie review. Fijn om te horen dat jullie snel en duidelijk advies ontvingen en dat alles daarna soepel verliep.

Goed om te lezen dat jullie zonder wachttijd terechtkonden en dat jullie zo vriendelijk en vakkundig zijn geholpen. We waarderen het dat jullie jullie ervaring met ons hebben gedeeld.

5つ星のうち1の評価

Ongekende onkunde en totale onprofessionaliteit

Wat een ongekende onkunde en totale onprofessionaliteit bij dit "bedrijf". In 2 maanden tijd 3 afspraken gehad en geen enkele van deze afspraken heeft op een normale manier doorgang kunnen vinden. De artsen/personen op locatie zijn zeer kundig en behulpzaam, maar de organisatie is echt knudde. De laatste maal word ik een dag voor mijn afspraak in Tilburg gebeld over het niet beschikbaar zijn van een vaccin terwijl mijn afparaak al 2 maanden staat. Dat ik 3 dagen later op reis ga heeft men maling aan. Ik kan op zaterdag naar Amsterdam komen want daar is het vaccin wel op voorraad. Op de vraag wie de reiskosten dan betaald wil men geen antwoord geven. Kortom, die zijn ook voor mijn rekening. Schandalig hoe ze omgaan met klanten

2026年8月13日

Beste Milan,

Dank je wel voor je uitgebreide review. We vinden het erg vervelend om te lezen dat je in korte tijd meerdere keren met wijzigingen en problemen rondom je afspraken te maken hebt gehad. Zeker wanneer je reis op korte termijn gepland staat, begrijpen we dat dit veel frustratie en onzekerheid oplevert.

Goed om te lezen dat je de artsen en medewerkers op locatie wel als kundig en behulpzaam hebt ervaren. De problemen die je beschrijft rondom de planning en beschikbaarheid van vaccins zijn uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.

Het spijt ons dat je pas kort voor je afspraak in Tilburg bent geïnformeerd dat het betreffende vaccin daar niet beschikbaar was en dat je vervolgens naar Amsterdam kon komen. We begrijpen dat dit extra reistijd en kosten met zich meebrengt en dat dit, zo kort voor vertrek, erg vervelend is.

We willen graag met je meekijken naar wat er precies is misgegaan. Neem hiervoor gerust contact met ons op, zodat we je situatie persoonlijk kunnen bespreken en samen naar een passende oplossing kunnen kijken.

5つ星のうち5の評価

Easy booking and professional service

It was easy to book a timeslot. I booked for two family members but had to change the booking for one of us due to circumstances not anticipated. A very friendly agent efficiently changed the booking whilst keeping the original booking for one of us. During the consultation, the advice was clear and the service professional. I woud highly recommend vaccinatiepunt.

2026年7月14日

Dear Albert,

Thank you for your lovely review. We’re glad to hear that booking your appointments was easy and that we could quickly and smoothly adjust one of the appointments when your plans changed.

It’s also great to hear that you received clear advice and experienced our service as professional and friendly.

Thank you for recommending Vaccinatiepunt!

Kind regards,

Prima

Prima, snel en efficiënt, niet goedkoop, maar veel capaciteit en snelle service.

2026年8月6日

Beste Mark,

Dank je wel voor je positieve review. Fijn om te horen dat je snel en efficiënt bent geholpen en dat je de ruime capaciteit en snelle service waardeert.

We begrijpen dat de kosten voor een vaccinatie hoger kunnen zijn, maar fijn dat je verder tevreden bent over onze dienstverlening.

Locatie Vlaardingen is erg prettig

Locatie Vlaardingen is erg prettig, makkelijk parkeren en je wordt snel geholpen.
Vragenlijst online vond ik wat lastig. Er werd niks opgeslagen, maar kan ook aan mij liggen. Fijn dat je dan mail krijgt en alsnog informatie kan geven

2026年8月5日

Beste Majlis,

Dank je wel voor je positieve review. Fijn om te horen dat je de locatie in Vlaardingen als prettig hebt ervaren, dat je makkelijk kon parkeren en snel bent geholpen.

Jammer dat je de online vragenlijst wat lastig vond. Goed om te lezen dat je daarna via de mail alsnog de benodigde informatie kon doorgeven.

5つ星のうち1の評価

Door Google misleiding ( positie kopen)…

Door Google misleiding ( positie kopen) dachten wij dat wij een herhaal contact hadden met de GGD. Hebben herhaaldelijk dit misverstand bij hen aangegeven maar zij blijven een rekening sturen terwijl we helemaal geen consult gehad hebben en onze afspraak ruim van tevoren hebben afgezegd. Heel vervelend allemaal deze commerciële benadering bij een medische organisatie.!

2026年8月11日

Beste Dick,

Dank je wel voor je review. We vinden het jammer dat er verwarring is ontstaan over Vaccinatiepunt en de GGD. Vaccinatiepunt is een zelfstandige organisatie en staat los van de GGD.

Bij het maken van een afspraak hebben jullie jullie reisplannen en gezondheidsverklaring ingevuld. Op basis daarvan hebben wij jullie gegevens beoordeeld en een persoonlijk medisch reisadvies opgesteld en per e-mail toegestuurd. Daarmee is de medische beoordeling en advisering uitgevoerd.

We hebben jullie daarom geen kosten voor een consult op locatie in rekening gebracht, maar voor het medisch advies dat jullie hebben ontvangen. Zodra dit persoonlijke advies is opgesteld en verstuurd, worden hiervoor advieskosten in rekening gebracht. Dit geldt ook wanneer de afspraak daarna wordt geannuleerd.

We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn wanneer jullie ervan uitgingen dat de afspraak bij de GGD was en jullie uiteindelijk niet op locatie zijn geweest. We vinden het jammer dat dit vooraf niet duidelijk genoeg is geweest.

alles goed op orde

Eenvoudig afspraak gemaakt via website. Daarna de benodigde informatie aangeleverd (gele boekje pagina's fotograveren, medicatie die je gebruikt). Afspraak liep prima op tijd. Locatie in den bosch is makkelijk bereikbaar en volop ruimte om te parkeren. Goede voorlichting gekregen over eventuele andere medicatie die nodig kan zijn. Subtiel prikje gekregen (amper voelbaar) en klaar!

Beste Huub,

Dank je wel voor je positieve review. Fijn om te horen dat het maken van de afspraak eenvoudig verliep en dat je goed voorbereid en op tijd bent geholpen.

Goed om te lezen dat je duidelijke voorlichting hebt gekregen over eventuele aanvullende medicatie en dat de vaccinatie zelf zo prettig verliep.

Excellent

Excellent, quick & straight forward service with friendly staff - highly recommended based on our experience.

2026年8月7日

Dear NL,

Thank you for your excellent review. We’re pleased to hear that you experienced our service as quick and straightforward, and that our staff were friendly and helpful.

We really appreciate your recommendation and are glad you had a positive experience with us.

Kind regards,

Snel en professioneel

Makkelijk om een afspraak te maken, vriendelijk en deskundig personeel.

2026年8月7日

Beste Klaasjan,

Dank je wel voor je positieve review. Fijn om te horen dat het maken van de afspraak gemakkelijk verliep en dat je vriendelijk en deskundig bent geholpen.

We waarderen het dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld.

Website absoluut niet duidelijk

Website absoluut niet duidelijk, allerlei vragen die niets met mijn/onze situatie te maken hadden. Vaccinatiepunt in Kortgene waar we naartoe moesten, was niet te vinden/onduidelijk bij het pand. De mw die ons moest vaccineren, wist er nog niets van! en vertelde ons dat we terug moesten komen voor een herhalingsprik. Wat achteraf dus ook weer niet nodig bleek. Kortom, een hoop gedoe en een dure rekening, die ze naar de verzekering zouden sturen, maar toch maar niet deden, enz. enz.

Beste André,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat uw bezoek niet naar wens is verlopen.

Onze vragenlijst is bewust uitgebreid, zodat wij op basis van uw persoonlijke situatie een zo zorgvuldig en accuraat mogelijk vaccinatieadvies kunnen geven. Daarbij willen we rekening houden met alle mogelijke uitzonderingen rondom het toedienen van vaccinaties en het gebruik van medicatie.

Daarnaast is Kortgene een nieuwe locatie van ons. We zijn momenteel nog bezig met het verbeteren van de bewegwijzering naar onze spreekkamer. We begrijpen dan ook dat het niet prettig en verwarrend is geweest om op locatie niet direct duidelijk te kunnen vinden waar u moest zijn.

Ook begrijpen we dat het vervelend is om te horen dat u een herhaalprik nodig zou hebben, terwijl achteraf bleek dat dit niet het geval was. Onze excuses voor de onduidelijkheid die hierdoor is ontstaan.

Wat betreft de vergoeding lichten we graag onze werkwijze toe. Wanneer u aanvullend verzekerd bent bij een van onze partnerverzekeraars, dienen wij de factuur namens u rechtstreeks in. Wanneer slechts een deel van de kosten wordt vergoed, kunt u de factuur zelf indienen bij uw zorgverzekeraar.

We nemen uw feedback serieus en gebruiken deze binnen ons verbeterproces. We zullen daarnaast bekijken hoe de verwarring rondom uw afspraak en het vaccinatieadvies is ontstaan, zodat we dergelijke situaties in de toekomst zoveel mogelijk kunnen voorkomen.

Nogmaals onze welgemeende excuses voor het ongemak en bedankt dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over uw vaccinaties of uw ervaring, dan horen we dat uiteraard graag.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。