Vaccinatiepunt レビュー

1,823
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Prima vaccinatiepunt. Van te voren, online, afspraak gemaakt. Daarna ontvang je adviezen en kun je keuzes maken... Afspraak precies zoals gepland. Kort en krachtig. Prima Ik moest wel zoeken... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Ben niet op bezoek geweest..gelukkig heb ik de dag ervoor gebeld ..want achteraf bleek ik geen vaccinatie voor Namibië Botswana en Zimbabwe nodig te hebben anders was ik woensdag voor niets helemaal n... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Je kunt snel een afspraak in de buurt maken en alles loopt netjes op tijd. Website is wat onduidelijk over rabies-prikken. Daar zijn 2 mogelijkheden voor prikken, alleen kan de goedkope (onderhuidse)... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Gemakkelijk een afspraak kunnen plannen op lokatie rotterdam centrum. Bij aankomst erg zoeken naar de juiste verdieping en balie, is niet aangegeven. Aangemeld bij een balie die achteraf dacht dat ik... もっと見る

企業情報

1. トラベル クリニック

当該企業による記述

Vaccinatiepunt biedt preventieve zorg tegen infectieziekten door middel van informeren, adviseren, prescriptie en vaccinatie. Wie op reis gaat naar de (sub)tropen wil zo goed mogelijk beschermd zijn tegen ziekten die daar voorkomen. De adviezen die gegeven worden zijn gebaseerd op de landelijke richtlijnen van het LCR. We streven ernaar om vlotte en deskundige vaccinatiezorg aan onze cliënten te bieden.

連絡先

(1,823)

過去12か月のレビュー数: 1,080

レビューを書く

Goede voorlichting

Goede voorlichting, deskundig advies en prettige omgang!

Beste Roel,

Dank je wel voor je positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de goede voorlichting, het deskundige advies en de prettige benadering.

5つ星のうち4の評価

Super fijn geholpen voor onze…

Super fijn geholpen voor onze vaccinatie.

Beste Manu,

Dank jullie wel voor jullie positieve review. Fijn om te horen dat jullie super fijn zijn geholpen met de vaccinaties.

We waarderen het dat jullie jullie ervaring met ons hebben gedeeld.

Een heel goede ervaring

Een heel goede ervaring , heel vriendelijk en professioneel geholpen , alleen de prijs is hoog voor een vaccinatie. Dat is wat minder , maar verder top

2026年8月8日

Beste Geert,

Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je vriendelijk en professioneel bent geholpen en dat je verder een goede ervaring hebt gehad.

We begrijpen dat de kosten voor een vaccinatie best een bedrag kunnen zijn. De tarieven zijn opgebouwd uit onder andere de kosten van het vaccin, de medische beoordeling en het toedienen van de vaccinatie.

Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld.

Vriendelijk en vakkundig

Vriendelijk en vakkundig

2026年8月1日

Beste Sanne,

Dank je wel voor je positieve review. Fijn om te horen dat je onze dienstverlening als vriendelijk en vakkundig hebt ervaren.

5つ星のうち2の評価

Vaccinatie en malaria advies

Via het vaccinatiepunt hebben we een afspraak ingepland bij de GGD voor vaccinatie- en malaria-advies. Ter voorbereiding hebben we een reeks vragenlijsten ingevuld en globaal onze reisroute kunnen doorgegeven. Op basis van deze documenten is per e-mail een advies gegeven en voorgesteld de geplande afspraak te annuleren. Toen wij in een aanvullende e-mail alsnog de gelegenheid kregen meer details over onze route te delen, werd het e-mailadvies aangepast. ook werd opnieuw voorgesteld de afspraak te annuleren. Kennelijk wordt persoonlijk contact in het kader van efficiency tot een minimum beperkt. We begrijpen dat een beoordeling van de documenten geld kost en het in rekening gebrachte bedrag viel mee, maar met een paar steekwoorden en onze route gaf AI een persoonlijker, gedetailleerder en met name een beter onderbouwd advies.

Beste Gerard,

Dank jullie wel voor jullie uitgebreide review. We vinden het jammer om te lezen dat jullie het reisadvies niet als persoonlijk en uitgebreid genoeg hebben ervaren.

We willen wel graag één punt verduidelijken: via Vaccinatiepunt kunnen geen afspraken bij de GGD worden ingepland. Vaccinatiepunt is een zelfstandige, commerciële organisatie en staat los van de GGD, die onderdeel is van de publieke gezondheidszorg en onder de overheid valt.

Bij Vaccinatiepunt werken we met een digitaal voortraject waarbij een verpleegkundige jullie ingevulde gegevens, reisroute en vaccinatiegeschiedenis beoordeelt en op basis daarvan een persoonlijk reisadvies opstelt. Wanneer uit deze beoordeling blijkt dat een afspraak op locatie niet nodig is, kunnen we voorstellen om de afspraak te annuleren. Als jullie aanvullende informatie over de reisroute doorgeven, kan het advies uiteraard worden aangepast.

Jammer dat jullie het gevoel hebben gekregen dat persoonlijk contact tot een minimum wordt beperkt. We nemen jullie feedback over het advies en het voortraject mee in het verder verbeteren van onze dienstverlening.

Duidelijke communicatie

Snelle, duidelijke communicatie. Afspraak dichtbij gehad, is prettig verlopen.

Beste Edith,

Dank je wel voor je positieve review. Fijn om te horen dat de communicatie snel en duidelijk was en dat je prettig bent geholpen op een locatie dichtbij.

Profesionele praktijk

Geweest voor een herhaalvaccinatie in Lunteren.
Herdere uitleg, mooie locatie en vriendelijke mensen.
Afspraak maken gaat online, dus snel geregeld en vaccinatie gezet. Alle persoonlijke gegevens waren al bekend.

Beste Marjon,

Dank je wel voor je positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de duidelijke uitleg, de mooie locatie en onze vriendelijke medewerkers.

Ook goed om te lezen dat het maken van de afspraak online snel en gemakkelijk verliep en dat alles bij jullie bezoek goed geregeld was.

Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld!

Zeer vriendelijk bij vaccinatiepunt

Voor 2e keer geweest voor vaccinatie, de 1e keer was al een goede ervaring dus nu voor andere vaccinatie weer bij vaccinatiepunt geweest. Ze geven een goede uitleg of je eventueel nog andere vaccinaties nodig hebt voor het land waar je naartoe gaat.

2026年8月6日

Beste Barbara,

Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je na je eerste goede ervaring opnieuw voor een vaccinatie bij ons bent geweest.

Goed om te lezen dat je de uitleg over eventuele aanvullende vaccinaties voor je reisbestemming als duidelijk en prettig hebt ervaren. We waarderen je vertrouwen in Vaccinatiepunt.

Graag tot een volgende keer!

5つ星のうち4の評価

Het is best lastig om tussen alle vakantievaccinaties de vaccinatie voor gordelroos online in te plannen. Maar hiervoor aparte rubriek.

Afspraak was goed op tijd, uitleg over werking vaccin en kosten was duidelijk, en beide verpleegkundigen waren vriendelijk vriendelijk.

2026年8月5日

Beste Marjola,

Dank je wel voor je positieve review. Fijn om te horen dat je op tijd werd geholpen, duidelijke uitleg hebt gekregen over het vaccin en de kosten, en dat je beide verpleegkundigen als vriendelijk hebt ervaren.

Jammer dat het online inplannen van een afspraak voor de gordelroosvaccinatie wat lastig was. We nemen je feedback mee bij het verder verbeteren van onze website en het afspraakproces.

Auw mevrouw prikte mij

Aardige mevrouw prikte mij, dat deed zeer.
Zeker aan te raden, ik kom de volgende keer zeker weer terug.

2026年8月10日

Beste klant,

Dank je wel voor je leuke review. Fijn om te horen dat je vriendelijk bent geholpen en dat je ondanks de prikpijn zeker weer bij ons terugkomt.

Graag tot de volgende keer!

Snel, vriendelijk en kundig

Mijn echtgenote en ik hebben via vaccinatiepunt.nl onze gordelroosprikken geregeld in onze woonplaats Amstrlveen. Het regelen van de twee afspraken via de website ging snel en gemakkelijk. Precies op de afgesproken tijd kregen wij van Nadia, een zeer vriendelijke, kundige en servicegerichte verpleegkundige, onze prikken. We hoefden niet te wachten en waren binnen 10 minuten klaar. Geweldig. Volgende keer gaan we zeker weer.
Jan Mulder

Beste Jan,

Dank jullie wel voor deze mooie review. Fijn om te horen dat het maken van de afspraken voor jullie allebei snel en gemakkelijk verliep en dat jullie op de afgesproken tijd geholpen werden.

Wat leuk om te lezen dat Nadia jullie zo vriendelijk, kundig en servicegericht heeft geholpen. We geven jullie complimenten graag aan haar door.

Graag tot een volgende keer!

5つ星のうち1の評価

Ik heb online een afspraak voor…

Ik heb online een afspraak voor vaccinatie gemaakt. Ik werd gebeld en heb uitgelegd dat ik een vaccinatie gele koorts wilde. Dit kon niet, waarna de afspraak geannuleerd werd. Tot mijn verbazing ontving ik een nota voor een consult?! Ik wil graag betalen voor geleverde diensten maar dit lijkt me niet op z'n plaats. Tot op heden heb ik geen creditnota mogen ontvangen.

Beste klant,

Dank je wel voor je review. We begrijpen dat het vervelend is om een factuur voor consultkosten te ontvangen wanneer de gewenste gelekoortsvaccinatie uiteindelijk niet kon worden gegeven.

Bij Vaccinatiepunt maak je geen afspraak voor alleen een specifieke vaccinatie. Nadat je een datum en tijd hebt gekozen, ontvang je vooraf digitaal een persoonlijk reisadvies op basis van je bestemming en vaccinatiegeschiedenis. Je kunt hierbij ook vooraf vragen stellen en akkoord geven. De afspraak op locatie is vervolgens bedoeld voor het vaccinatiemoment.

In jouw geval is het dossier beoordeeld en is er een medisch advies uitgebracht. Zodra je dit persoonlijke reisadvies hebt ontvangen, worden hiervoor advieskosten in rekening gebracht, ook wanneer uiteindelijk geen vaccinatie wordt toegediend.

Deze werkwijze en de bijbehorende kosten staan ook beschreven op onze website en tarievenpagina. We vinden het uiteraard jammer als dit vooraf niet duidelijk genoeg voor je is geweest.

5つ星のうち2の評価

Onbetrouwbaar

Slechts één tel.nr. en vrijwel onbereikbaar. Dan, terwijl ik alleen malariatabletten wilde aanvragen/recept ervoor, eerst een ellenlange lijst moeten invullen, die ik per mail kreeg toegestuurd met allerlei vaccinatie-afkortingen, die ik niet kende, dus per stuk op internet moeten opzoeken om vervolgens dan weer te zoeken in mijn gele boekje. Automatisch krijg je - terwijl ik al meldde dat ik geen afspraak nodig had, tòch een datum en tijd om ergens heen te moeten; heb deze via mail direct geannuleerd,.....anders heb ik straks de kosten als ik niet zou opdagen. Vervolgens krijg ik wèl de tabletten, die ik vervolgens van m'n zorgverzekering niet vergoed krijg, omdat ik niet zelf mag declareren, maar dat hun apotheek dat moet doen. Met veel telefoontjes en ergernis tòch m'n gelijk gehaald. Grootste fout is, dat niemand me heeft gezegd, dat ik eerst de uitslag van een bloedonderzoek moet aanleveren alvorens de malariatabletten te krijgen, terwijl ik dat al 3 jaar moet doen (ivm leeftijd boven 70 jr ! plùs mogelijke nierproblemen) Zeer discutabel en in principe gevaarlijk om me zomaar die tabletten te sturen. Allemaal heel vreemd. Ik ben er echt klaar mee, voorheen kon ik naar THUISVACCINATIE, welke organisatie zeer betrouwbaar en correct werkt, maar waar mijn zorgverzekeraar nou toevallig geen contract meer heeft afgesloten. Hopelijk gaan ze snel weer terug naar hen !

2026年7月8日

Beste Jose,

Dank je wel dat je jouw uitgebreide ervaring met ons hebt gedeeld. Jammer om te lezen dat het aanvragen van de malariamedicatie voor jou zo omslachtig is verlopen en dat dit tot frustratie heeft geleid.

We zijn momenteel bezig met het verbeteren van ons malaria-aanvraagproces. We begrijpen dat het proces op dit moment nog omslachtig kan zijn en werken eraan om dit duidelijker en eenvoudiger te maken.

Voor het voorschrijven van malariamedicatie beoordelen wij altijd de ingevulde gezondheidsverklaring en het dossier. Bij bekende nierproblemen kan het noodzakelijk zijn om eerst de nierfunctie te beoordelen, omdat sommige malariamiddelen bij een verminderde nierfunctie niet of alleen onder bepaalde voorwaarden gebruikt mogen worden. In jouw gezondheidsverklaring zagen wij echter geen melding van nierproblemen en daarom is er vanuit ons geen aanvullend bloedonderzoek opgevraagd.

Wat betreft de kosten: de factuur voor onze dienstverlening is rechtstreeks bij je zorgverzekeraar ingediend. De kosten van de voorgeschreven malariamedicatie zelf worden door de apotheek in rekening gebracht. Eventuele vergoeding hiervan is afhankelijk van je zorgverzekering en polisvoorwaarden.

We vinden het vervelend dat je zoveel tijd en moeite hebt moeten steken in het regelen hiervan. Bedankt voor je feedback; deze helpt ons om ons proces verder te verbeteren.

5つ星のうち5の評価

Mayada is heel erg duidelijk in haar…

Mayada is heel erg duidelijk in haar uitleg , voelt mensen goed aan. Dikke pluim zeer tevreden

Beste Yvette,

Dank je wel voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over Mayada. We geven jouw mooie complimenten over haar duidelijke uitleg en betrokken benadering graag aan haar door.

Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld.

Soepele afhandeling

Het advies van te voren was duidelijk en de locatie is mooi, nieuw en schoon. De mevrouw die ons ontving was heel vriendelijk, geïnteresseerd en professioneel. Een deel van onze vaccinaties was per ongeluk niet geleverd, maar binnen een half uur was er iemand uit Haarlem met het resterende deel. Prima geregeld.

2026年7月28日

Beste Astrid,

Dank je wel voor jullie mooie review. Fijn om te horen dat het advies vooraf duidelijk was en dat jullie de locatie als mooi en schoon hebben ervaren. Ook leuk om te lezen dat jullie vriendelijk, betrokken en professioneel zijn ontvangen.

Jammer dat een deel van de vaccinaties niet was meegeleverd. We zijn blij dat we dit snel hebben kunnen oplossen, zodat jullie toch op korte termijn verder geholpen konden worden.

Bedankt dat jullie jullie ervaring met ons hebben gedeeld.

5つ星のうち5の評価

Makkelijk te vinden en mooi en schone…

Makkelijk te vinden en mooi en schone locatie en vriendelijk geholpen en alles kon ik vragen en was van alles op de hoogte .

2026年7月7日

Beste Margriet,

Dank je wel voor je positieve review. Fijn om te horen dat de locatie gemakkelijk te vinden was en dat je vriendelijk bent geholpen.

Goed om te lezen dat je al je vragen kon stellen en duidelijke uitleg hebt gekregen. We waarderen het dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld.

Fijne ervaring

Fijne ervaring, goeie en vriendelijke zorg en duidelijk uitleg gekregen.

Beste CK,

Hartstikke fijn om te horen dat je zo een goede ervaring hebt gehad bij ons! Bedankt voor je recensie en graag tot de volgende keer!

5つ星のうち1の評価

Vaccin niet leverbaar, wel geld

Speciaal gevraagd of een specifiek vaccin leverbaar was. Dit was volgens hun wel zo, maar toch niet. Stuurde vervolgens wél de factuur voor "online advies"!

Als je iets niet kunt leveren, zeg dit dan gewoon eerlijk. Maar ga dan niet geld vragen!

Beste Alexander,

Inmiddels heeft onze collega contact met u opgenomen en de situatie afgehandeld. Dit bleek een fout vanuit ons en hiervoor bieden wij graag nogmaals onze excuses aan.

Als u nog verdere vragen of opmerkingen heeft, vernemen we dat graag!

Was gemakkelijk te vinden

Was gemakkelijk te vinden. Werden op tijd op geroepen vanuit de wachtkamer. Al onze vragen werden beantwoord en prima/vakkundig geprikt.

2026年7月23日

Beste Lucy,

Wat fijn om te horen dat je de locatie makkelijk kon vinden en op tijd werd opgeroepen. Ook erg goed om te horen dat jullie op de afspraak zelf ook goed zijn geholpen! Bedankt voor je review en graag tot een volgende keer.

Waardeloze troep

Waardeloze troep. Stuurde dubbele facturen en geven vervolgens aan dat je niet over facturen kunt bellen. Dus moet je weer mailen en afwachten. Hierdoor blijf je in onzekerheid, daarom geen aanrader

Beste Arjan,

Het klopt dat wij vragen over facturatie niet telefonisch behandelen, maar hiervoor verwijzen naar e-mail. De reden hiervoor is dat vragen over facturatie regelmatig samenhangen met medische vragen. Onze boekhouder is niet bevoegd om medische vragen te beantwoorden en is bovendien niet altijd aanwezig.

Door deze vragen per e-mail af te handelen, kunnen wij de situatie zorgvuldig uitzoeken en u zo volledig en efficiënt mogelijk van een passend antwoord voorzien.

Wij begrijpen echter dat dit voor u vervelend kan zijn en dat het onzekerheid met zich meebrengt. Onze excuses voor het ongemak. We hopen dat de dubbele factuur inmiddels is gecorrigeerd en dat de kwestie naar tevredenheid is opgelost.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。