Det er meget beklagende at skulle have Sà DAN en oplevelse med jeres uforskammede ekspedient og lave denne her dÃ¥rlige anmeldelse. Men denne gang havde jeg en direkte dÃ¥rlig og uforskammet opl... ãã£ãšèŠã
BÀsta Amo! Du har finaste bemötelsen i denna stad, Bryr sig verkligen om sina kunder som dÀrmed bevisar du har en hjÀrta av guld som du ocksÃ¥ visar hur mkt kÀrlek du lÀgger i maten<3 Handen pÃ¥ hj... ãã£ãšèŠã
Bestilte en pizza uden ost og fik med det samme at vide at min ordre var blevet aflyst. Synes jeg er frÊkt, at de overhovedet lader mig kigge menuen igennem og sÃ¥ ikke giver nogen begrundelse for at a... ãã£ãšèŠã
Pizzan levererades 2 timmar efter bestÀllning. Dessutom fick jag ingen sÃ¥s som ingick. Vid klagomÃ¥l skyllde de pÃ¥ att de hade mycket att göra. I 2 timmar? Första gÃ¥ngen vi klagade, efter en timme,... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Valentino Pizza i Randers Online Bestilling. Bestil mad online, Pizza i Randers, Pizza Restaurant i Randers
Vestergade 33, 8900, Randers, ãã³ããŒã¯
- valentinopizza.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
bedste service til dato og god pizzaâŠ
bedste service til dato og god pizza for pengene!
En alletiders oplevelse :D
Jeg bestilte 2 pizzaer, selvom der var en del kunder i butikken, ventede jeg ikke lÊnge på maden, personalet var venlige, imÞdekommende oggÊstfrie, plus at pizzaerne smagte alletiders :D
luksus madðð
Leveret efter halvanden timeâŠ
Min familie og jeg var i dag henne forâŠ
Min familie og jeg var i dag henne for at kÞbe Pizza.
Klokken 15:10 kÞrte vi fra stedet.
Stedet var lukket og der var ingen mennesker at se, der stod flere unge mennesker udenfor og ventede.
De burde åbne kl 15, så det var en meget skuffe de oplevelse
ð€©ð€©Synes go service ig fremragende mad iâŠ
Synes go service ig fremragende mad i Randers
Levering var god
Levering var god. Men så stopper det også. Pizzaerne var uspiselige. Fik deep pan selvom vi ikke havde bestilt det. Der manglede smag i dem. Og så flÞd de med ost på. Handler ikke der igen.
Ufattelig ringe!!!
Til en start... Personalet er unge og uprofessionelle. Maden og specielt pizzaerne er noget af det ringeste jeg nogensinde har set. Direkte ulÊkkert, fedtede og slaskede.
Stedet er mÞrkt og på ingen måder indbydende.
Aldrig har jeg fået så ringe en oplevelse!! Vi sÊtter IKKE vores ben der igen.
Uprofessionelt udover det sÊdvanlige
Jeg har bestilt pizza gennem hjemmesiden, hvorefter jeg bliver omdirigeret til en side, hvor bestillingen skal bekrÊftes af restauranten. Efter 30 minutter har jeg stadig ikke hÞrt noget, selvom det fremgår af hjemmesiden, at en bekrÊftelse burde komme på mail eller SMS indenfor 2 minutter. Jeg ser så på trustpilot at en anden kunde har haft samme oplevelse, men at hun så har opdaget at resultaten er lukket, hvilket ikke fremgår nogle steder på hjemmesiden.
Vi var 4 personer som ankom kl.17.00 ogâŠ
Vi var 4 personer som ankom kl.17.00 og bestilte 3 gange buffet og en pasta med tigerrejer.
Klokken 18.00 var pastaretten endnu ikke serveret, og efter adskillige rykkere - viste det sig at kokken IKKE var begyndt på retten.
Klokken 18.30, efter endnu en rykker, kom retten på bordet - men da var resten af selskabet fÊrdige med at spise !!
Ingen undskyldninger af nogen art.
VI KOMMER DER IKKE MERE, SELV OM VI ER TILFLYTTET OMRÃ
DET !!
KLAMMESTE STEDâŠ,,,!!
KLAMMESTE STEDâŠ,,,!!
Der var insekter i isterningerne virkelig KLAMTð€®
Vi fik ikke maden samtidig ca.10 min imellem serveringerne. Det er jo ikke ligefrem derfor man går ud og spiser sammen. Kommer der ALDRIG IGEN.
Har stadig kvalme ved tankenð€¢
Uspiseligt ð€®ð€®ð€®
Vi hentede 2 pizzaer i take away. Virkelig dÃ¥rlig smag i begge to, isÊr den med kebab (smagte overhovedet ikke af det). Den anden indbagt pizza hvor der ikke var ret meget fyld i. ForstÃ¥r ikke man kan servere sÃ¥dan noget og prisen er jo samtidig dyr nok. PrÞver det aldrig igen. Hilsen en meget skuffet familie â¹ïžâ¹ïžâ¹ïž
No go
Vi bestilt 6 pizzaer ,de var slet ikke fÊrdig til tiden,da vi kom hjem med de alt for dyre vare ,var det ikke dem vi havde bestilt og smagen var absolut under middel ,,
God pizza og service
Pizzaerne var gode og der var god service
god mad med gode priser kan godtâŠ
god mad med gode priser kan godt anbefale.ð
10/10 pizza
AffÞring affÞring og atter affÞring
AffÞring affÞring og atter affÞring, mere har jeg ikke at sige. Stakkels numse
Alt det bedste for mine kurdiske venner
Jeg kan se, at andre har negative "oplevelser". For mig at se er de falske anmeldelser. Jeg bor i området, og kan se og ved at Valentino Pizza er et godt og anstÊndigt sted.
De har en storsmilende smiley.
Personalet er dejligt. Pizzaerne vidunderlige. Jeg elsker nummer 59 med ekstra hvidlÞg og chili