レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det er meget beklagende at skulle have SÅDAN en oplevelse med jeres uforskammede ekspedient og lave denne her dÃ¥rlige anmeldelse. Men denne gang havde jeg en direkte dÃ¥rlig og uforskammet opl... もっず芋る

BÀsta Amo! Du har finaste bemötelsen i denna stad, Bryr sig verkligen om sina kunder som dÀrmed bevisar du har en hjÀrta av guld som du ocksÃ¥ visar hur mkt kÀrlek du lÀgger i maten<3 Handen pÃ¥ hj... もっず芋る

Bestilte en pizza uden ost og fik med det samme at vide at min ordre var blevet aflyst. Synes jeg er frÊkt, at de overhovedet lader mig kigge menuen igennem og sÃ¥ ikke giver nogen begrundelse for at a... もっず芋る

Pizzan levererades 2 timmar efter bestÀllning. Dessutom fick jag ingen sÃ¥s som ingick. Vid klagomÃ¥l skyllde de pÃ¥ att de hade mycket att göra. I 2 timmar? Första gÃ¥ngen vi klagade, efter en timme,... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン
  2. ピザの宅配

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Valentino Pizza i Randers Online Bestilling. Bestil mad online, Pizza i Randers, Pizza Restaurant i Randers

2.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 14ä»¶

レビュヌを曞く

Hold jer vÊk

Ikke et besÞg vÊrd, maden er elendig og på ingen måde pengene vÊrd, deres buffet bliver ikke fyldt op, maden er kold, tÞr, sej, virkelig en dårlig oplevelse, der er problemer med rengÞringen på stedet.
Deres pizzaer er ligeledes ikke en bestilling vÊrd, tÞr, brÊndt, brun salat og mangel på ingredienser.
Det er helt klart en pengemaskine hvor kvaliteten er skruet i bund for lidt ekstra profit.
Spar for guds skyld jeres penge.

2023幎12月28日
自発的なレビュヌ

Kold mad og fyldt med fejl

Bestilte mad gennem wolt. Havde i kommentar feltet skrevet minus tomat og agurk. Maden kom til tiden men var kold og fyldt med tomat og agurk ! Kontaktet dem, får svar om at det er nyt for dem med wolt så de kan ikke se kommentarerne, fortÊller at nu står jeg med mad jeg ikke kan spise (har allergi for tomat) han siger så at nÊste gang kan du bestille fra vores egen side og få en bÞtte salat med gratis. Hvad fan... Kan jeg bruge det til når det er nu jeg er sulten. Så tak for ingen mad Valentino Fredericia!!

2023幎10月15日
自発的なレビュヌ

Noget af en dyr oplevelse

Noget af en dyr oplevelse - maden var ikke fantastisk - vi fik “spis alt hvad du kan” der var hele tiden mangel pÃ¥ de tynde, tÞrre pizza, med rigeligt tomatsovs. HvidlÞg smagte gÊret og gav virkelig dÃ¥rlig mave
Drikkevare og pomfritter var gode!

2023幎7月29日

Elendig mad

Elendig mad. Vi bestilte to gange risotto og en pizza. Risottoen havde samme konsistens som risengrÞd, der var nÊsten ingen kÞd og championerne var vandede og smagte gammelt. Pizzaen skulle vÊre med stÊrk salami, men salamien smagte bare gammelt og pizzaen sejlede i ost. Vi sad heldigvis uden for, inde i restauranten fik folk lov at tage deres hunde med ind.
Hold jer vÊk.

2023幎5月28日
自発的なレビュヌ

Jeg bestilte en pizza til levering

Jeg bestilte en pizza til levering . 15 min senere var den levereret.. det er jo hurtig service , men da jeg Ã¥bnede Êsken , var det en lunken ikke fÊrdigbagte pizza med meget lidt ost der knap var smeltet . Den var uspiselig sÃ¥ endte med at smide den ud .. sÃ¥ aldrig med Valentino pizza ! 🙁🙁 jeg skrev en mail til dem men de reagerede ikke pÃ¥ den sÃ¥ derfor vÊlger jeg at dele min oplevelse her i stedet

2023幎3月26日

DÃ¥rlig oplevelse

Det var bÞrn på 11-12 år, der var tjenere. Der var meget koldt, så måtte sidde med jakke på. BÞrnene havde ikke styr på bestillingerne, så min mand og jeg måtte selv finde ud af, hvilken pastaret, der var hvis. Måtte bede om bestik efter vi havde fået maden. Min mands cola smagte af ingenting og fik vist nok lovning på en ny (kommunikationen var med bÞrnene), men den kom aldrig, inden vi gik. Min mands pastaret smagte af ingenting, brÞdet til pastaretterne var koldt og kedeligt og der var ikke smÞr til.
Da vi kom, sad der et tysk par, hvor hun ved betaling bad om at få resten med hjem - hun måtte flere gange bede om en pizzabakke.
Der kom et selskab på 8 tyskere, da vi var der. Der var heller ikke styr på, hvad de skulle have og de fik ikke maden nogenlunde på samme tid. De måtte også bede om bestik efter de havde fået maden.
Virkelig dårlig oplevelse og jeg tÊnker ikke, at vi, der var der på tidspunkt, er de eneste med den oplevelse! Måske skal de vÊlge at holde vinterlukket fremfor kolde lokaler, dårlig betjening og service og dårlig mad.

2022幎12月10日

VÊrste oplevelse nogensinde!!🀬🀬🀬🀬🀬😡😡😡😡😡

Det var den vÊrste oplevelse vi nogensinde har prÞvet!!!😡🀬
Vi bestilte aften buffet, og det var der ikke da vi kom!!🀬 sÃ¥ var der virkelig dÃ¥rlig betjening, hvor der gik sÃ¥ lang tid mens der kun var os og en familie mere inde og spise!😡 maden smagte ogsÃ¥ af h til, sÃ¥ det kan overhovedet ikke anbefales 😡🀬 fÞrste og sidste gang jeg nogensinde spiser!! Min sÞn pÃ¥ 11 kan lave bedre mad end det her😡her er ogsÃ¥ rigtig koldt, og de er ikke flinke! Toiletterne er ogsÃ¥ pisse klamme!!😡😡😡😡😡😡😡😡

2022幎12月3日

Har bestilt hos dem kl 18:04 og får af

Har bestilt hos dem kl 18:04 og fÃ¥r af vide at maden kommer kl 19:17 altsÃ¥ en time og 15 minutter senere tÊnker Þv men det gÃ¥r nok. Men maden kommer fÞrst kl 19:50 hvor vi endda ringet kl 19:38 og fÃ¥r af vide at han ringer pÃ¥ dÞren om lidt 🀊‍♀ pommes frites er sjasket og kolde , resten af maden er dÃ¥rlig lunken ... vi gav dem en chance til sidste gang og der kom de fÞr tiden (hvilket er fÞrste gang vi har oplevet dette) men det er tilbage ved det gammel igen og vÊrre vil jeg sige ...sÃ¥ slut med Valentino pizza for det er sq ikke de penge vÊrd ... spar jeres penge og finde et andet sted at kÞbe jeres mad

2022幎9月9日

DÃ¥rlig mad og service

Jeg har bestilt en pÞlsemix og en Cocio der fra her til aften. Der stod jeg ville få 1,2 liter Cocio, men fik kun em på 400 ml og fik heller ikke dyppelse med. Pomfritterne var helt sjasket og pÞlserne var helt sorte. PrÞvede at ringe til dem op til flere gange, men de tog ikke telefonen.

2022幎9月2日

Verdens klammeste pizza

Har aldrig i mit liv fået en så elendig pizza. Fyldet ifÞlge menukortet: Kartofler, friske salsicia, rosmarin, mozzarella og rucola toppet med pesto. Vi bad om at få rucolaen ved siden af. Det viste sig at vÊre en klog beslutning. Da vi kom hjem og åbnede bakken. Adrr. et rodet, vandigt og fedtet syn mÞdte os. Mozarellaen var garanteret den billige revne, kunne ikke se noget, der lignede skiver af kugler. Alt for meget ost, det drev af fedt. Store klumper af salsicia, der også var meget fede og absolut uden smag. Smagen af rosmarin var ikke til stede, ellers en ret kraftigt smagende krydderurt! Kartoffelskiverne var meget tykke, så tykke, at konsistensen mindede om kogte kartofler. Slet ikke de tynde sprÞde slags, man forventer på en pizza. Måske var det dem, der havde afgivet alt vandet? Pestoen var grÞn og absolut uden smag. Fyldet så ud som om det var skovlet på. Overhovedet ikke placeret indbydende. Pizzaen endte stort set urÞrt i grÞnt affald. Stakkels biogasanlÊg. Det blev den dyreste omgang frisk rucola, vi nogensinde har kÞbt. 119 kr. I skulle skamme Jer at servere så elendig mad til en så horribel pris!!

2022幎8月3日

Undgå stedet

Langsom betjening. Beskidte borde.
Menukort smurt ind i madrester.
Kold, kedelig og usmagelig buffet, der tydeligvis ikke havde fået genopfyldt i lÊngere tid. Der var skind/skorper på stort set alt.

2022幎7月29日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ