Det er meget beklagende at skulle have Sà DAN en oplevelse med jeres uforskammede ekspedient og lave denne her dÃ¥rlige anmeldelse. Men denne gang havde jeg en direkte dÃ¥rlig og uforskammet opl... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
BÀsta Amo! Du har finaste bemötelsen i denna stad, Bryr sig verkligen om sina kunder som dÀrmed bevisar du har en hjÀrta av guld som du ocksÃ¥ visar hur mkt kÀrlek du lÀgger i maten<3 Handen pÃ¥ hj... ãã£ãšèŠã
Bestilte en pizza uden ost og fik med det samme at vide at min ordre var blevet aflyst. Synes jeg er frÊkt, at de overhovedet lader mig kigge menuen igennem og sÃ¥ ikke giver nogen begrundelse for at a... ãã£ãšèŠã
Pizzan levererades 2 timmar efter bestÀllning. Dessutom fick jag ingen sÃ¥s som ingick. Vid klagomÃ¥l skyllde de pÃ¥ att de hade mycket att göra. I 2 timmar? Första gÃ¥ngen vi klagade, efter en timme,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Valentino Pizza i Randers Online Bestilling. Bestil mad online, Pizza i Randers, Pizza Restaurant i Randers
é£çµ¡å
Vestergade 33, 8900, Randers, ãã³ããŒã¯
- valentinopizza.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
God betjening og god mad
Utroligt
Utroligt, vanvittig dårlig service, bestiller 18:11 maden kan vÊre fÊrdig kl 19 det helt fair, der kommer så mange andre gÊster som kan få maden fÞr gir ingen mening, ekspedienten kasia, burde på Service kursus, råber og skriger og vil nÊsten ikk svare mig hvorfor mine 3 pizza skal vente 30 ekstra end de andre der bestiller 10-15 min efter mig.. utrolig beskidt og slidt..!!!
Nye ejere
Nye ejere, utrolig dårlige pizzaer. Kedelig bund og de ved ikke at osten skal på efter tomatsaucen. Ikke pengene vÊrd.
Kedeligt stedâŠ
Kedeligt stedâŠ. Nusset og slidtâŠ. Trist turist madâŠ.
Det mest klamme sted
Det mest klamme sted, der er beskidt over alt, maden er virkelig dårlig. Ekstra bord og stole bliver sat ud på toilettet. Betjeningen er lige så dårlig som deres mad, de ligner ikke nogen der gÞr meget ud af hygiejne. Kan ikke forstå sådan et sted ikke bliver lukket af myndighederne. Det lukker lige ned for oplevelsen af sÞndervig. Kommer aldrig på det "spisested" vi var 6 personer og maden kom ind over 6 gange de fÞrste der fik var fÊrdige da den sidste fik. Da maden endelig kom smagte den virkelig dårlig, og var kold.
Hygiejne extrem dÃ¥rlig hos enâŠ
Hygiejne extrem dårlig hos en medarbejder.
Ventede i restauranten i 15 min og observerede en medarbejder. Han havde langt skÊg, mundbindet dÊkkede hverken skÊg eller nÊse. På intet tidspunkt sprittede han hÊnder, uagtet han mange gange berÞrte sit ansigt ( hår, nÊse, mundbind).
Hans arbejde bestod i pakning/ udlevering af pizzaer. Han berÞrte alle pizzaer ( uden handsker) og lukkede bakkerne.
Jeg påtalte det overfor ham, hvilket hverken resulterede i afspritning, eller korrekt anvendelse af mundbind.
Pizzaen var iÞvrigt udmÊrket, jeg forbÞd ham at håndtere min pizza.
DÃ¥rlig kundeservice
Magen til dårlig kundeservice skal man lede lÊnge efter. Vi bestilte en pastaret og en lasagne. De ringer efterfÞlgende og siger, at de ikke kan lave lasagne - fint nok, vi tager en pastaret til, men uden champignon. Maden kommer kort efter. Der står på låget af den ene, at det er uden champignon. Så langt så godt. Men da vi åbner låget til begge, er det tydeligt at se, at der er champignon i BEGGE. Vi ringer til dem, men får at vide, at det kan ikke passe, for han har selv lavet dem. Hvorfor skulle vi ringe og sige at der er champignon i, hvis det ikke passer? Han fortsÊtter med at gå i forsvar og bliver virkelig vred, og siger at vi kan komme med dem igen (hvis vi vel og mÊrke ikke har spist af dem) og få pengene tilbage. Det er sidste gang jeg bestiller herfra - én ting er at man kan have lavet en fejl - men så må man sgu stå ved det og undskylde overfor kunden!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ