レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Reageren nergens op ! Retour sturen v per abuis bestelde doucheset (maten passen niet) geprobeerd te annuleren dag na onze bestelling het is een hele opgave

we wachten al twee weken op een re... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super service ! Wij hadden een tweede kraan nabesteld, maar deze bleek een iets afwijkende kleur te hebben t.o.v. onze eerdere bestelling. Valisa heeft direct een extra kraan gestuurd (zonder extra... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Updated Warning: Valisa is still trying to scam people on Bol! Bought a sink faucet in September of 2022. Faucet literally fell apart while in use this August. Tried getting valisa to honor their... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Brugkraan gekocht voor 200 euro. De kraan lekt en is van zeer slechte kwaliteit. Ik heb nog nooit zo’n lichte kraan gezien. Op mail wordt niet gereageerd. Ik baal er van dat ik trustpilot niet eerder... もっず芋る

䌁業情報

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち4の評䟡

Nadat de bestelde kraan

Nadat de bestelde kraan, die beschadigd was,is omgeruild voor een nieuwe ben ik toch zeer tevreden met het eindresultaat. Goede service van de klantenservice.

2021幎10月17日

valissa.EU からの回答

Dank je wel voor het vertrouwen en fijn dat u toch tevreden bent met het bestelde product.

Goed

Goed 🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐

2021幎9月29日

valissa.EU からの回答

Dank je wel voor de positieve beoordeling.

Super service !

Super service !
Wij hadden een tweede kraan nabesteld, maar deze bleek een iets afwijkende kleur te hebben t.o.v. onze eerdere bestelling. Valisa heeft direct een extra kraan gestuurd (zonder extra betaling), waarna wij de meest afwijkende retour konden sturen. Snel en heel vriendelijk geregeld op deze manier.
Zeer tevreden.

2021幎9月23日

valissa.EU からの回答

Dank je wel voor het vertrouwen en fijn dat u tevreden bent met onze klantenservice en de bestelde producten.

Kraan

Had een kraan besteld maar bleek niet te doen aan mijn verwachtingen, naar klantencenter gebeld of ik hem mocht ruilen voor een andere kraan en dit was geen probleem.
Goede service en snelle reactie.
Ik raad Valisa aan.

2021幎9月20日

valissa.EU からの回答

Fijn te horen te horen dat u tevreden bent. Hartelijk dank je wel voor je feedback en voor de positieve beoordeling.

5぀星のうち1の評䟡

Het is een product van slechte

Het is een product van slechte kwaliteit. Plus, al die vervelende mailtjes om de review te schrijven. Bloedirritant. Dus zoek het lekker uit, 1 ster

2021幎9月16日

Beste Jochem ,
Wij vinden het vervelend om te vernemen dat het bestelde product niet naar verwachting was. Uiteraard sturen wij al onze klanten e-mail om te vragen voor een review, deze uitnodigingen voor reviews worden automatisch verzonden door trustpilot ook de herindelingen indien er nog geen review achtergelaten is. U kunt zelf aangeven bij trustpilot als u geen email meer van hun wilt ontvangen.
Hopelijk bent was u wel tevreden over de manier van verzending en retourneren. Mocht u nog vragen hebben neemt u gerust contact op met onze klantenservice.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。