Duidelijke offerte met goede prijs/kwaliteit verhouding! Vrij snelle leverdatum. De oude schuttingen hebben we zelf verwijderd. Vandaag, binnen 5u, zijn de schuttingen door Van Beek Houtbouw g... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Keurig bedrijf met scherpe prijzen. De afspraak kon super snel ingepland worden. Hele vriendelijke mannen die de schutting in een mum van tijd hebben geplaatst. Wij zijn heel erg tevreden met het wer... もっと見る
2 jaar eerder hebben wij ook al een schutting laten plaatsen door van Beek en daarom hebben wij nu opnieuw de keuze gemaakt om onze andere schutting ook door hen te laten plaatsen . De schutting is... もっと見る
Snelle communicatie qua offertes, ook wanneer er van onze kant een aanpassing moest gebeuren Denken graag mee in oplossingen Kwamen op tijd Werken netjes met 2 man als een geoliede machine... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Van Beek Houtbouw is uw specialist in hout beton schuttingen. Wij leveren en plaatsen schuttingen in heel Nederland. Het laten monteren en plaatsen van een schutting bij Van Beek Houtbouw heeft vele voordelen. U bent verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige tuinafscherming die jarenlang mee gaat.
連絡先
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Topservice!!!
Superblij met de hele mooie schutting. Poort ook geweldig. Harde werkers en een geweldig mooi resultaat!!!

TOP, TOP, TOP
Ik had niet beter kunnen wensen.
Ik was op werk en toen ik thuis kwam keek in mijn tuin in waar ik voor een complete schutting had gekozen. Ik was zo blij omdat ik een perfectionist ben.
Tuin schuttingen waren zo mooi en strak geplaatst. Mooie hoogte waarbij het voelt alsof je een serre ervaring beleeft.
Stevige tuindeur en het hout is prachtig.
Ik heb mij lang niet zo veilig gevoeld buiten mijn eigen tuin. Goede kwaliteit..
Dan nog het logo label wat wordt bevestigd maakt het plaatje compleet

Van Beek Houtbouw B.V. からの回答
Keurig schutting geplaatst, flexibele houding
Keurig schutting geplaatst
Hij is nu bijna af.
Er was iets misgegaan in de communicatie
Situatie werd direct opgepakt, flexibel met de oplossing
Volgende week maken ze hem af, alle vertrouwen in dat dit ook goed afgehandeld gaat worden.

Gemengde gevoelens.
Snel geplaatst. Harde werkers.
Wel jammer dat het schuttingdeel dat vooraan in het zicht staat vies is en vlekken van te veel impregneer heeft. Nog vervelender : we zagen dit bij het plaatsen maar men wilde dit schuttingdeel niet verder op zetten waar het meer achter de begroeiing zou staan.
Ook jammer : bij het plaatsen is de voorste paal al wat beschadigd.

Niet tevreden
Vorige jaar april 2023 een nieuwe schutting laten plaatsen. Binnen enkele maanden waren er planken bij waar het zwarte " beits " al afbladerde en keken we op stukken tegen het kale hout aan. Hele stukken verf lieten gewoon los. Melding gemaakt via de mail en helaas kregen we het korte antwoord. Het is de bedoeling dat je het zelf bijhoud met beits. Nu maar zelf aan de slag helemaal kaal schuren en opnieuw in goede beits die goed in de plank trekt en niet erop zit. De plaatsing is wel goed gegaan, maar dit vind ik niet kunnen.
Goed bedrijf voor een schutting
Tijdens het offerteproces werden we netjes begeleid ondanks dat we verschillende wijzigingen hebben doorgegeven. Mede hierom en de scherpe offerte zijn we met Van Beek Houtbouw in zee gegaan. Op de dag van plaatsing was men keurig op tijd. Ook dachten ze goed mee met onze situatie. Ter plaatse bleek dat het mooier was om 1x een XL scherm te plaatsen en een iets bredere poort. Voor een kleine meerprijs is dit 2 dagen alsnog uitgevoerd. Al met al dus aanrader.

Van Beek Houtbouw B.V. からの回答
Heel erg tevreden met mijn schutting.
Heel erg tevreden met mijn schutting.
Bedankt van Beek Houtbouw jullie hebben goed werk opgeleverd keurig netjes alle afspraken is nagekomen, monteur zijn vriendelijk en binnen 2 uurtjes staat de schutting van 10meter keurig op zijn plek.

Tevreden
We hebben meerdere offertes aangevraagd en dat was geen probleem. Werden vriendelijk te woord gestaan. Op de dag van levering waren ze er op de afgesproken tijd. De schutting is keurig geplaatst. De mannen waren vriendelijk. Wij kunnen het bedrijf aanraden.

Staat als een huis
Bij ons een zwarte grenen schutting geplaatst.
Ze waren hier in de morgen en in de vroege middag al weer weg.
De mannen waren vriendelijk, snel en denken met je mee.
Er zaten toch nog wortels in de weg, maar door de mannen weggehaald.
Top, bedankt.

Van Beek Houtbouw B.V. からの回答
Geleverd vakwerk, door toedoen van goed personeel en materieel!!!
Bij Van Beek Houtbouw op aanraden van een bekende een offerte opgevraagd voor een schutting rondom de tuin met twee toegangspoorten.
Ze zijn direct ter plaatse wezen kijken. Offerte iets aan laten passen, n.a.v. van een goed advies van het personeel.
Op de afgesproken datum hebben zij met veel personeel en goed materieel een prachtig stukje werk neergezet.
Wij zijn uiterst tevreden over het geleverde werk, maar ook over het ter zakenkundige personeel. Die zijn zo goed op elkaar ingespeeld, zodat wij het aan een ieder kunnen aanbevelen.
TOP, van Beek-Team, GA ZO DOOR !!!!!
Een zeer tevreden klant.

Beste Meneer van Beek
Beste Meneer van Beek
Ik ben heel tevreden met het weghalen van de wortels en het plaatsen van de schutting. Professionele en snel geplaats. Groetjes aan Mr.Simpel 🤣🤣🤣
En natuurlijk aan de twee toppers
Denis en Jeffrey.

Van Beek Houtbouw B.V. からの回答
We hebben een schutting laten plaatsen door van Beek houtbouw…
We hebben een schutting laten plaatsen in onze tuin deze is op 12 April 2024 geplaats, we hebben maten en foto's gestuurd en dat kwam allemaal voor elkaar s'morgens half 8 begonnen ze om 10:30 reden ze weg.
Ik vroeg nog waarom moest er gezorgd dat er water en stroom aanwezig moest zijn antw. was niet nodig bij sommige palen hebben ze het zand gebruikt van de oude bestrating om de gaten rond de palen te vullen. Wat gebeurde er na 3 dagen een flinke wind en de schutting stond schever en schever we hebben hem kunnen redden met spanbanden. Bij de klacht en vraag wat kunnen we er aandoen .....kregen we een nieuwe offerte nog eens 2800, euro en een nog eens duurdere vervoer kosten boven op de 3100,00 euro die wij al netjes betaald hadden.
Vervolgens niets meer van gehoord dus pas op voor u betaald.

Van Beek Houtbouw B.V. からの回答
Schandalig! Op 12 april is de schutting geplaatst…
Op 12 april is de schutting geplaatst en gevraagd om er beton gestort worden en maar zei dat de monteur niet het hier nodig was. De schutting is na 2 dagen te verwaait en met met spanbanden moeten aan elkaar blijven. Enige reactie geeft van Beek nog een offerte voor 2800 euro extra om een schutting te maken.

Van Beek Houtbouw B.V. からの回答
Laat je met de shit zitten
Mijn ouders van in de 70 hebben een schutting besteld, waarbij we vooraf nog foto’s hebben gestuurd van de situatie. Hierbij geen advies gekregen of het goed was.
Bij het plaatsen nog gevraagd of er beton gestort moest worden. Nee nee nee was het antwoord. Schutting zou stevig genoeg staan, ondanks afgezaagde palen! Binnen 6 maanden zou het wel opgehoogd moeten worden.
2 dagen na het plaatsen van de schutting is de schutting omgewaaid en ze geven geen thuis voor hun verkeerd gegeven advies.
Nee we krijgen nog eens een offerte van 2800,- om de schutting opnieuw te plaatsen met langere palen en beton.
Offerte incl afvoeren van de palen, die natuurlijk bij de volgende klant weer berekend gaan worden
Mensen zoek verder naar een betrouwbaar bedrijf. Dit bedrijf vult alleen maar zn zakken en laat je daarna met de shit zitten!

Van Beek Houtbouw B.V. からの回答
Ingekorte tuin, zelfbeton zelf aan moeten schaffen en ga zo maar door
Een schutting vol tegenvallers.
Het verloop en de afmetingen van de tuin hadden we doorgegeven en er werd ons verzekerd dat het allemaal goed zou komen en dat het niet nodig was dat ze vooraf kwamen meten. Er zou genoeg materiaal meegenomen worden. Niet dus. Erg teleurstellend voor deze prijs!
Doordat de tuin niet exact gemeten was en de juiste/extra materialen niet meegenomen waren was het gevolg dat onze tuin 14 cm korter is geworden.
Bij aankomst kregen wij te horen dat snel cement nodig was. Dit zelf moeten aanschaffen: zowel halen áls betalen. Dit was blijkbaar niet inbegrepen, maar er stond ook niet op de site vermeld dat dit mogelijk nodig was. Achteraf hebben wij van meerdere mensen (met ervaring) gehoord dat het raar en ongebruikelijk is dat dit niet inbegrepen is.
De schuttingbouwers waren duidelijk ontevreden over het feit dat de oude schutting al eerder was weggehaald i.p.v. de dag ervoor, want nu stond er meer water in de gaten. Daarnaast hen moeten lenen van standaardgereedschap als emmers (gek dat ze dat niet zelf mee hebben, maar prima).
Vanwege het verloop was een verlaging in de schutting nodig. Dit was ons vooraf niet medegedeeld. Hierdoor een minder strakke afwerking, wat een beetje jammer is. Hier waren wij graag al van tevoren op geattendeerd. Maar goed, dit is het kleinste minpunt.
De afwerking was niet netjes. Schroeven miste, bij een schutting 2 korte afdeklatten i.p.v. 1 lange, deur klemde. Voor de deur zijn ze nog een keer teruggekomen.
Het is mooi hout en een mooie kleur beton, maar daar is alles ook mee gezegd. En die producten hebben andere aanbieders ook.
Over het algemeen ben ik redelijk snel tevreden. Maar dit waren teveel minpunten en het gaat om behoorlijk wat geld. Als je na de plaatsing zit te balen, vind ik dat geen goed teken.
Mijn advies: kijk alsjeblieft verder naar een andere aanbieder. Wij vonden het een slechte ervaring.
Erg behulpzame en ontzorgende…
Erg behulpzame en ontzorgende medewerkers die onze schutting helemaal naar wensen geplaatst hebben.
Bedankt Van Beek Houtbouw!
Familie Jonkers uit Zutphen

Van Beek Houtbouw B.V. からの回答
Snel goed en komt afspraken na
Snel goed en komt afspraken na Geeft goed advies en lost het ter plaatse op bij een hoogteverschil in de tuin welke eerst niet zichtbaar was.

Van Beek Houtbouw B.V. からの回答
Verwijderen coniferen-haag en plaatsen schutting…
Verwijderen coniferen en plaatsen schutting. Meteen geholpen, direct een offerte gekregen op hun bedrijfs-locatie en plaatsing werd snel ingepland (binnen 2 weken). Strak resultaat geleverd door vier vakkundige, goed communicerende en meedenkede mannen.

Fantastisch resultaat
De schutting is vakkundig en snel geplaatst door vriendelijke vaklieden die hun werk met zorg deden. We zijn zeer tevreden over het resultaat en zullen zeker weer bij de firma Van Beek aankloppen als we aan de volgende schutting toe zijn.

Oplichters
Wij hadden kort na plaatsing schade aan onze schutting. Aanvankelijk dachten wij dat er stormschade was, maar na een inspectie werd duidelijk dat er structurele problemen zijn door slechte plaatsing.
Hierop kregen wij een offerte van bijna 1000 euro om de schade te repareren. Dat is een derde van wat wij oorspronkelijk hadden betaald. Een hallucinant bedrag dus.
Dit bedrijf geeft aan samen naar een oplossing te willen zoeken, maar als wij voorstellen doen om er samen uit te komen, wordt alles afgeketst. Zij geven aan dat het opstellen van een nieuwe offerte "meedenken is met de klant". Dit klinkt voor ons meer als Van Beek Houtbouw passeert 2x langs de kassa en de klant mag betalen.
Op het einde werd het nog mooier en kregen wij de schuld van alles, omdat wij de schutting niet verder verstevigd hadden. Dat terwijl zij op de dag van plaatsing vergeten waren betonmortel mee te nemen en ons ervan overtuigden dat dit eigenlijk weinig zou bijdragen tot de stevigheid van de schutting. Dat was leugen nummer 1. Daarna hebben wij geen verdere informatie gekregen over dat wij zelf verantwoordelijk waren voor het verder verstevigen van de schutting. Leugen nummer 2.
Wij liggen nu al maanden met ze in conflict zonder dat er een oplossing komt. Als we dan zeggen dat we ons verhaal in een review willen delen, dan beschuldigen ze ons van "bedreigen".
Zelden een bedrijf meegemaakt dat tegelijk zo'n slechte kwaliteit en zo'n slechte klantvriendelijkheid biedt. Met deze houding is het bewonderenswaardig dat ze niet zo snel omvallen als hun eigen schuttingen...
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。