Van Beek Houtbouw B.V. レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Duidelijke offerte met goede prijs/kwaliteit verhouding! Vrij snelle leverdatum. De oude schuttingen hebben we zelf verwijderd. Vandaag, binnen 5u, zijn de schuttingen door Van Beek Houtbouw g... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Keurig bedrijf met scherpe prijzen. De afspraak kon super snel ingepland worden. Hele vriendelijke mannen die de schutting in een mum van tijd hebben geplaatst. Wij zijn heel erg tevreden met het wer... もっと見る

5つ星のうち5の評価

2 jaar eerder hebben wij ook al een schutting laten plaatsen door van Beek en daarom hebben wij nu opnieuw de keuze gemaakt om onze andere schutting ook door hen te laten plaatsen . De schutting is... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Snelle communicatie qua offertes, ook wanneer er van onze kant een aanpassing moest gebeuren Denken graag mee in oplossingen Kwamen op tijd Werken netjes met 2 man als een geoliede machine... もっと見る

企業情報

1. 緑の壁・仕切り販売店

当該企業による記述

Van Beek Houtbouw is uw specialist in hout beton schuttingen. Wij leveren en plaatsen schuttingen in heel Nederland. Het laten monteren en plaatsen van een schutting bij Van Beek Houtbouw heeft vele voordelen. U bent verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige tuinafscherming die jarenlang mee gaat.

連絡先

過去12か月のレビュー数: 75

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Oplichters

Wij hadden kort na plaatsing schade aan onze schutting. Aanvankelijk dachten wij dat er stormschade was, maar na een inspectie werd duidelijk dat er structurele problemen zijn door slechte plaatsing.
Hierop kregen wij een offerte van bijna 1000 euro om de schade te repareren. Dat is een derde van wat wij oorspronkelijk hadden betaald. Een hallucinant bedrag dus.
Dit bedrijf geeft aan samen naar een oplossing te willen zoeken, maar als wij voorstellen doen om er samen uit te komen, wordt alles afgeketst. Zij geven aan dat het opstellen van een nieuwe offerte "meedenken is met de klant". Dit klinkt voor ons meer als Van Beek Houtbouw passeert 2x langs de kassa en de klant mag betalen.
Op het einde werd het nog mooier en kregen wij de schuld van alles, omdat wij de schutting niet verder verstevigd hadden. Dat terwijl zij op de dag van plaatsing vergeten waren betonmortel mee te nemen en ons ervan overtuigden dat dit eigenlijk weinig zou bijdragen tot de stevigheid van de schutting. Dat was leugen nummer 1. Daarna hebben wij geen verdere informatie gekregen over dat wij zelf verantwoordelijk waren voor het verder verstevigen van de schutting. Leugen nummer 2.
Wij liggen nu al maanden met ze in conflict zonder dat er een oplossing komt. Als we dan zeggen dat we ons verhaal in een review willen delen, dan beschuldigen ze ons van "bedreigen".
Zelden een bedrijf meegemaakt dat tegelijk zo'n slechte kwaliteit en zo'n slechte klantvriendelijkheid biedt. Met deze houding is het bewonderenswaardig dat ze niet zo snel omvallen als hun eigen schuttingen...

2024年1月11日

Prachtige strakke schutting

Nadat we op internet van Beek gevonden hadden was het heel erg makkelijk om onze schutting samen te stellen zoals wij het graag hebben wilde. Nadat we deze opgestuurd hadden kregen we de dag erop al de offerte. Hierna kwamen we twee keer erachter dat we verkeerd gerekend hadden. Geen probleem offerte werd iedere keer aangepast. Nadat we okay gaven werd de schutting ongeveer twee weken erna geplaatst. De mannen waren hier om 08.00 uur en vertrokken om 13.00 uur. Dit duurde volgens hun erg lang omdat er toch nog veel wortels in de grond zaten en er was een probleempje bij de poort wat ze ter plekke mooi hebben opgelost.

2024年3月1日

Van Beek Houtbouw B.V. からの回答

bedankt voor uw compliment. wij wensen u veel plezier van de schutting

Goed, snel en nauwkeurig

Van Beek komt afspraken na, is flexibel en leveren een geweldig stuk werk. 36m schutting in 3 uur tijd en super strak en netjes. En last but not least, een goede prijs.
Ik zal ze te allen tijde aanbevelen.

2024年3月5日

5つ星のうち5の評価

Prima offerte en de schutting is vakkundig geplaatst

Prima offerte en de schutting is snel en vakkundig geplaatst zonder de planten te vernielen. Oude schutting volgens afspraak verwijderd. Betalingsafspraak was mij niet duidelijk, ook niet na telefonisch contact. Datum was doorgegeven maar tijd niet aangegeven, dit bleek pas om 2 uur te zijn, jammer dat dit niet wordt gecommuniceerd.
Ben tevreden met het resultaat, dank aan de harde werkers.

2024年2月26日

Van Beek Houtbouw B.V. からの回答

bedankt voor uw compliment over de schutting. Wij hebben gekeken of wij de betalingsafspraken duidelijker naar de klanten kunnen communiceren. Helaas is het niet altijd mogelijk om een tijdsindicatie aan te geven, omdat wij soms meerdere plaatsingen op een dag doen. Het is dan afhankelijk van hoe de voorgaande plaatsingen lopen.

Goede prijs kwaliteit

Goede prijs kwaliteit. schutting snel geleverd en geplaatst. Echte vakmensen. werken netjes en zorgvuldig. Top team!

2024年3月1日

vakwerk

keurig geplaatst ze hebben veel werk gehad met de boomwoortels maar toch alles goed gegaan petje af ditbedrijf is een aanrader

2024年2月28日

Van Beek Houtbouw B.V. からの回答

bedankt voor uw compliment !

Dit bedrijf op Facebook gevonden

Dit bedrijf op Facebook gevonden. Offerte aangevraagd en dezelfde dag antwoord terug gekregen. Daarna gebeld en de offerte goedgekeurd. Betaalbaar bedrag en datum afgesproken. Met 3 man sterk zijn ze keurig op tijd gekomen, vriendelijk en beleefd maar vooral goed werk geleverd. Ik weet wel waar ik naartoe moet als ik nog iets gedaan wil hebben! Betaling was inderdaad wat onduidelijk maar werd keurig en snel opgelost. Toppertjes hoor.

2024年2月22日

Van Beek Houtbouw B.V. からの回答

bedankt voor uw compliment. Voor de betaling hebben we de mogelijkheden aangepast bij de factuur, zodat dit hopelijk voor klanten duidelijker is.

Absolute aanraader

Over het gehele proces zeer tevreden, goede service, duidelijke afspraken kunnen maken, snel en vakkundig gezet! Resultaat is fantastisch! Zeker een aanrader!

2024年2月20日

5つ星のうち4の評価

Goede ervaring

Snel antwoord, snelle plaatsing, staat mooi. Alleen wat gedoe over betaling. Moest beslist contant was mij per mail verteld, dus heel veel briefjes uit de machine getrokken en toen vertelde Dennis mij dat dat helemaal niet hoefde. Kon gewoon overgemaakt worden.

2024年2月16日

Van Beek Houtbouw B.V. からの回答

Bedankt voor uw review. De betalingsvoorwaarden staan in onze algemene voorwaarden vermeld, wij hebben dit sinds kort duidelijker vermeld bij de factuur welke mogelijkheden er zijn voor de klanten.

Hard gewerkt - mooi resultaat

Schutting geplaatst tussen 2 tuinen. Offerte was scherp geprijsd. Op de dag zelf werd er flink doorgewerkt. Binnen 3 uur was de oude schutting eruit en stond er een mooie nieuwe schutting. Aanrader!

2024年2月1日

Van Beek Houtbouw B.V. からの回答

bedankt voor uw mooie compliment !

5つ星のうち5の評価

Ik ben heel blij met mijn schutting ,en…

Ik ben heel blij met mijn schutting ,en die personeel zijn zo vriendelijk,hebt niets 's te klagen ,hel moooiiiiiiiiiiii 20 punten.
Niemand wou het voor mijn doen omdat het een kleinstukje de wind heeft het weggewaaid ik vroeg ze zijden met 1 jaaaaaaa.
En ben heel te vreden mee .
Almere/kruidenwijk.

2024年1月15日

Van Beek Houtbouw B.V. からの回答

bedankt voor uw compliment ! wij wensen u veel plezier van de nieuwe schutting.

5つ星のうち5の評価

Goede service, snelle, goede hardewerkers. Namen alles mee en lieten de tuin netjes achter.

2024年1月11日

Van Beek Houtbouw B.V. からの回答

bedankt voor uw mooie compliment ! wij wensen u veel plezier van de nieuwe schutting.

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, vanaf de offerte maken tot en met het plaatsen erg vriendelijk, vakbekwaam en prettig in omgang.
Werken netjes en snel.

2024年1月12日

Een goede service

Een goede service, de zij schutting was snel geplaatst en het resultaat is heel mooi geworden.

2024年1月18日

Van Beek Houtbouw B.V. からの回答

bedankt voor uw compliment ! wij wensen u veel plezier van de nieuwe schutting.

5つ星のうち1の評価

Slechte service

Ons verhaal begint met een foutieve (veel te lage) plaatsing van de schutting. Na herplaatsen bleek de deur veel te hoog ingehangen en werd als oplossing een plank aan de onderkant geschroefd. Dit was onacceptabel! Ons werd gezegd om eerst de stratenmaker af te wachten, zodat de definitieve hoogte duidelijk zou worden. Wij mochten daarna contact opnemen om alles op te lossen.
Nou, dat oplossen is dus lariekoek! Van Beek neemt geen enkele verantwoordelijkheid. Tuurlijk mogen wij een nieuwe deur kopen en willen zij dat plaatsen, maar niet kosteloos, want zij hebben niets fout gedaan. AHUM.

2023年5月13日

Professioneel en vakkundige…

Professioneel en vakkundige medewerkers.Snel met de offerte en plaatsingsdatum. Bedankt van Beek, ik ben zeer tevreden over het resultaat: Eén mooie en sterke schutting.

2023年12月14日

Van Beek Houtbouw B.V. からの回答

bedankt voor uw mooie compliment !

De heren van ,van Beek zijn zeer vakbekwaam

De heren van ,van Beek zijn zeer vakbekwaam,ze hebben bij 9 huizen in twee dagen alle schuttingen geplaatst,de prijs was goed,en de schuttingen nog veel mooier.
Van offerte tot oplevering helemaal TOP

2023年12月5日

Van Beek Houtbouw B.V. からの回答

Bedankt voor uw mooie compliment ! wij wensen u veel plezier van de nieuwe schutting.

5つ星のうち5の評価

Goede communicatie en snelle offerte

Goede communicatie, ook na de offertes en ze denken met je mee, dat is ook niet onbelangrijk!

Bij twee tuinen in een dag, ondanks de stevige regen, de schuttingen geplaatst.

Je kunt zien dat de 2 heren goed op elkaar zijn afgestemd, ze werken als een goed geoliede machine.

Er bleven wel afgezaagde palen en betonnen platen achter, ik weet niet of dat ook de bedoeling was.

Misschien kwam het door de haast want ze hadden nog 2 klussen te gaan.

Wel zag ik naderhand nog groene schimmel op sommige schuttingdelen, die blijkbaar tijdens de opslag was ontstaan. Geen idee of daar iets mee is.

Al met al zeer tevreden, het ziet er heel mooi uit.

2023年11月27日

Van Beek Houtbouw B.V. からの回答

Beste heer a.h. van dalen, Bedankt voor uw compliment ! Fijn om te lezen dat het goed is bevallen voor het contact en het plaatsen van de schutting.

Eventueel zou u ons wat foto's van de groene plekken op de schutting kunnen sturen (per mail), dan kunnen wij even met u meekijken en navragen. Soms zijn deze vlekken ook van de impregnatie van het hout en dan trekt het in de loop van de tijd weg.

Voor de resten van de afgezaagde palen en beton platen, zullen wij de monteurs erop wijzen dat dit voortaan wel meegenomen moet worden. De bedoeling is dat dit mee terug gaat, dat het netjes word opgeruimd. Tenzij in overleg met klant anders is besproken.

Verder wensen wij u veel plezier van de nieuwe schutting.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。