Oplichters!! Voor 90 euro kleding besteld. Blijkt temu rommel te zijn. Moest het op eigen kosten retour sturen à 30 euro, om mijn geld terug te krijgen. Het is ondertussen al 2 maanden stil....... もっと見る
Vandam Fashion
Trustpilot にアクセスしていただき、ありがとうございます。残念ながら、この企業のウェブサイトが閉鎖されたため、こちらにレビューを書くことはできなくなりました。ご質問がありましたら、ご遠慮なくお問い合わせください。
レビュアーのコメントを見てみましょう
2 paar ugg's besteld , en nog steeds niks ontvangen. Dikke oplichters zijn het. Kunnen we samen mis bundelen, dan kunnen we mis meer bereiken. U kan mij steeds opzoeken onder Beckers Evelyn... もっと見る
Sluit me volledig aan bij de alle reeds bestaande reviews. Kwaliteit welke kwaliteit op de markt en andere zeer lowbudget kledingzaken koop je nog mooiere en betere spullen. Mooie praatje en plaatje... もっと見る
Goedeavond kandidaat kopers, Bestelde jas vandaag gekregen, ik heb voor deze jas, slechte kwaliteit 59 euro betaald. En dan is het eigenlijk nog te veel. Maar een goede les voor de toekomst. Weer... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Van Dam Fashion is dé online fashion webshop voor mannen en vrouwen in Nederland. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerde collectie van stijlvolle en trendy kleding, schoenen en accessoires. Of je nu op zoek bent naar een casual look voor overdag of een elegante outfit voor een speciale gelegenheid – bij ons vind je altijd iets dat bij jouw stijl past. Wij staan voor kwaliteit, snelle levering en persoonlijke service. Onze klanten waarderen ons vanwege de betrouwbare verzending, veilige betaalmethoden en de nieuwste modetrends voor een eerlijke prijs. Shop je graag mode die bij jou past? Ontdek dan onze collectie en ervaar het gemak van online winkelen bij een Nederlandse webshop die jouw stijl begrijpt.
連絡先
Utrecht, オランダ
- contact@vandam-fashion.nl
- vandam-fashion.nl
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
2 paar uggs besteld maar ook nooit…
2 paar uggs besteld maar ook nooit ontvangen!
Mails worden niet beantwoord en de site is uit de lucht.
Laten we met zijn allen hier werk van maken! Oplichterij dit!
Oplichting
2 paar ugg's besteld , en nog steeds niks ontvangen. Dikke oplichters zijn het.
Kunnen we samen mis bundelen, dan kunnen we mis meer bereiken.
U kan mij steeds opzoeken onder Beckers Evelyn .
Triestig om ons geld uit de zakken te slaan, en een triestige dochter over te houden.
Degoutant gewoon.
Schaam jullie echt !!!
Ik hoop dat karma zijn werk doet. En zal er ook alles aan doen.
Zelf geen 1 ster waard
Oplichters!
Oplichters!!
Voor 90 euro kleding besteld. Blijkt temu rommel te zijn.
Het is ondertussen al 2 maanden stil....
Kunnen we deze oplichters niet bij Radar of Kassa aanmelden?
BESTEL HIER NIET!!!!
BESTEL HIER NIET!!!!
GEEN BESTAANDE WINKEL OF WEBSHOP.
VERZENDEN NIET!!!
Oplichting
Oplichting! Ook 69 euro kwijt en niks ontvangen. Helaas had ik de reviews niet gelezen. Dure les
Vuile oplichters uit China
Dit bedrijf is gewoon een vuile oplichter! Niks geen winkel in Utrecht die de deuren gaat sluiten!! Prachtige website met mooie kleding maar gewoon goedkope bende uit China. Wordt niet verstuurd in mooie doos maar in plastic dropship verpakking. Kleding maten te klein, van slechte kwalitet en veel te duur voor weat er geleverd wordt. Ben voor €350 opgelicht, dure les....
Heb de spullen retour gestuurd, kosten €50,00 maar blijft heel stil aan kant van Van Dam, ondanks diverse verstuurde mails...En het blijft stil!!!!
Tuin hier niet in, bekijk en lees al de reviews van al de anderen...
Oplichting
Oplichting! Het is geen zaak in Utrecht, maar via Temu achtige ingangen komt er een pakketje uit China. Kwaliteit is heeeel slecht!
Oplichters Fashion van Dam Utrecht
Heb bij van Dam online een jas en hemd besteld. Bleek uit China te komen. Slechte kwaliteit en maten te klein. In één woord troep. Kon op eigen kosten terug gezonden worden en geld zou te geretourneerd worden. Ondanks beloftes tot heden niet gebeurd. Oplichters! Trap er niet in.
Zeer slechte kwaliteit uit China
Zeer slechte kwaliteit uit China. Retour zenden was geen optie. Dan waren we 50-60 euro kwijt. 40% van ons aankoopbedrag terug ontvangen. Is dropshipper. Niet intrappen.
Oplichters!!!!!
Oplichters!!!!!
Niet in verleiding komen. Van Dam in Utrecht sinds 2006 bestaat niet!!
De kwaliteit die ze leveren slecht
De kwaliteit deze aanbieden is gewoon echt bar boos slecht de servicen die ze verlenen om het terug te sturen werken ze niet aan mee je krijgt iedere keer een automatisch mailtje binnen van dezelfde tekst gaat het wel goed .en dan bidden ze iets aan maar ze komen er niet op terug ik denk dat die tent beter kan sluiten want ik denk dat niemand daar ze inkopen wil doen ik wil gewoon mijn geld terug en dat krijg je niet bij dit bedrijf oplichters dat zijn jullie dat jullie dit soort dingen aanbieden
OPLICHTING !
Spijtig dat ik geen sterren ONDER NUL kan aanduiden !!!
Samengevat : DIKKE OPLICHTING !!!
Veel korting reclame maken, maar ze verkopen je BUCHT die rechtstreeks van China naar jou adres word verstuurd, dat nog niet 1/5 de waard is van wat je hebt betaald !!! MENSEN OPGELET DUS !!!
Schoenen besteld in goed…
Schoenen besteld in goed vertrouwen.goed merk van €200,00 voor €49,99
Zag er goed uit.
Na langwachten eindelijk de kartonnen met plastiek schoenen gekregen. En de maat die veeeel te groot was. Bij Alie expres voor 11,95
Zelfde verhaal schoen mag je houden. 40% korting
Die verdienen goed, van alle goed gelovige mensen. Valt dit ook onder criminelen zakken vullers
Bestel hier niks is oplichting
Bestel hier niks is oplichting, krijg niet de kleding die besteld is,slechte kwaliteit, en verzending duurt lang!!
Kwaliteit
Eerst al heel lang moeten wachten op onze bestelling, één dames tussenjas en één heren tussenjas.
Was bij elkaar 116.90.
Eindelijk geleverd en dan zien we gelijk dat de herenjas verdacht veel lijkt op een jas van Temu.
En de dames lijkt niet op wat ik besteld had.
Ik gevraagd voor retourneren is ook al een drama want het moet terug naar Azië, en daar zou ik dan 30 euro voor moeten betalen plus een track en tracé.
Dus ik mocht kiezen 40% van aankoop bedrag of terug sturen.
Heb het eerste gedaan omdat het terug sturen ook geen garantie was om mijn geld terug te krijgen.
Heb nu besloten om nooit meer iets online te kopen.
En lieve mensen bestel nooit iets bij van Dam Fashion in Utrecht.
Is grote oplichterij.
Ook ik ben er in getrapt
Ook ik ben er in getrapt. Uiteindelijk heb ik 40% van de € 59 retour gekregen.
Een stelletje oplichters en ze doen het ook nog onder diverse andere namen.
Ook ik ben erin getuind voor 59 euro…
Ook ik ben erin getuind voor 59 euro jas besteld; krijg ik de grootst mogelijke rotzooi uit China toegezonden.
Mijn advies is niets kopen ,
Het is een nep website van een aantal oplichters !
Jos M
oplichting
Tja, weer een instinker voor €59. Mooie herfst / winter jas. te mooi om waar te zijn. Jas ontvangen, wat een flut kwaliteit zeg. Direct in de zak voor retour. Krijg ik dit bericht:
We hebben uw verzoek om uw bestelling te retourneren ontvangen en ik help u graag verder.
Helaas bieden we geen gratis retourzendingen aan, dus klanten zijn zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten naar ons magazijn in Azië. De verzendkosten voor retourzendingen bedragen doorgaans tussen € 25 en € 30, afhankelijk van de vervoerder. Meer informatie hierover vindt u op onze pagina met veelgestelde vragen.
Om maximale klanttevredenheid te garanderen, bieden we snelle oplossingen met een zeer korte verwerkingstijd. We kunnen 20% van het totale bedrag terugbetalen en u mag het artikel houden. (Verwerkingstijd: 12-24 uur).
Erg teleurgesteld
Helaas erg teleurgesteld in de geleverde schoenen, plastic spul. En terugsturen moet naar Azie, ben ik 30,- aan retourkosten kwijt! Staat op de website maar dit verwacht je toch niet van een "winkel in Utrecht"? Klantenservice goed bereikbaar en vriendelijk met een optie om 20% vergoed te krijgen en dat ik ze mag houden maar gooi ze nog liever weg dan op die plastic schoenen te lopen. Echt miskoop en weggegooid geld.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。