Oplichters!! Voor 90 euro kleding besteld. Blijkt temu rommel te zijn. Moest het op eigen kosten retour sturen à 30 euro, om mijn geld terug te krijgen. Het is ondertussen al 2 maanden stil....... ãã£ãšèŠã
Vandam FashionÂ
Trustpilot ã«ã¢ã¯ã»ã¹ããŠããã ããããããšãããããŸããæ®å¿µãªããããã®äŒæ¥ã®ãŠã§ããµã€ããééãããããããã¡ãã«ã¬ãã¥ãŒãæžãããšã¯ã§ããªããªããŸãããã質åããããŸãããããé æ ®ãªããåãåãããã ããã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
2 paar ugg's besteld , en nog steeds niks ontvangen. Dikke oplichters zijn het. Kunnen we samen mis bundelen, dan kunnen we mis meer bereiken. U kan mij steeds opzoeken onder Beckers Evelyn... ãã£ãšèŠã
Sluit me volledig aan bij de alle reeds bestaande reviews. Kwaliteit welke kwaliteit op de markt en andere zeer lowbudget kledingzaken koop je nog mooiere en betere spullen. Mooie praatje en plaatje... ãã£ãšèŠã
Goedeavond kandidaat kopers, Bestelde jas vandaag gekregen, ik heb voor deze jas, slechte kwaliteit 59 euro betaald. En dan is het eigenlijk nog te veel. Maar een goede les voor de toekomst. Weer... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Van Dam Fashion is dé online fashion webshop voor mannen en vrouwen in Nederland. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerde collectie van stijlvolle en trendy kleding, schoenen en accessoires. Of je nu op zoek bent naar een casual look voor overdag of een elegante outfit voor een speciale gelegenheid â bij ons vind je altijd iets dat bij jouw stijl past. Wij staan voor kwaliteit, snelle levering en persoonlijke service. Onze klanten waarderen ons vanwege de betrouwbare verzending, veilige betaalmethoden en de nieuwste modetrends voor een eerlijke prijs. Shop je graag mode die bij jou past? Ontdek dan onze collectie en ervaar het gemak van online winkelen bij een Nederlandse webshop die jouw stijl begrijpt.
é£çµ¡å
Utrecht, ãªã©ã³ã
- contact@vandam-fashion.nl
- vandam-fashion.nl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bestel niet bij Vandam Fashion!!
Bestel hier niet, het duurt dagen voordat je iets geleverd krijgt én wat je bestelt heb, krijg je niet. Een nep-produkt uit China! Totaal niet hetgene wat je bestelt hebt.
Het komt uit China en is geen fysiekâŠ
Het komt uit China en is geen fysiek adres. Zeer misleidend!
Goederen niet geleverd. Bedrijf reageert niet op in gebreke stelling
Volgens website levering via PostNL. Dat blijkt niet waar. Volgens Van Dam Fashion is bestelling geleverd via GOFOEXPRESS. Maar dan wel op adres 100 km van waar ik woon. Van Dam Fashion reageert niet op in gebreke stelling. Melding gedaan bij consumentenbond , fraudedesk en bank.
Ik zou er niet bestellen
Nepbedrijf. Artikelen komen uit China. De originele prijs staat niet in verhouding met het artikel. Retourneren kan wel maar is voor eigen rekening naar China 25 a 30 euro. Een korting van 20 % wordt aangeboden bij niet retourneren. Spijt dat ik dit keer niet de reviews heb gelezen wat ik normaal gesproken altijd doe.
Het geleverde artikel is zeer slechte.
Het geleverde lijkt niet op het bestelde artikel. Ze doen alsof het product uit de winkel komt met magazijn in Utrecht. Product komt uit China. Is zeer slechte kwaliteit. Retour sturen is lastig.
duurt weken de levering ik bestel eenâŠalibaba
duurt weken de levering ik bestel een jas XXXL en krijg een JASJE maat M 50 euro betaald bestelling
bij de kring loop gebracht, wat een VERSCHRIKING
dit bedrijf,SMERIGE ...... ze hebben geen winkel in Utrecht allemaal ALIBABA CHINA rotzooi anders niks.
Het is gewoon erg dit.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Misleiding van uitverkoop
Ze presenteren een foto van een trui.
In werkelijkheid krijg je een geprinte vage foto van een trui op een stuk textiel.
Ze claimen dat het uitverkoop is van 149 euro.
In werkelijkeheid wordt het rechtstreeks nieuw uit China geleverd (via Tilburg).
Ik kreeg als snel argwaan
Gelukkig ging ik twijfelen toen ik las dat retourzendingen op kosten koper naar Azië gestuurd moeten worden. En ook geen adres te vinden of telefoonnummer. En toen ik hier op Trustpilot de meeste negatieve reviews las was het voor mij duidelijk. Oplichters dus. Blijf er dus weg.
winkel is niet te vinden op aangegeven plek
denk idd dat mensen op moeten passen heb gekeken waar deze winkel zou moeten zijn maar bestaat gewoon niet. Kom uit Utrecht en dacht ga daar heen maar waar de pin staat in lombol is niets te vinden wat er maar op zou kunnen lijken. Jammer dat mensen dit doen.
Zeer misleidend
Zeer misleidend, betaald maar niets ontvangen. Oplichting. 1 ster is nog teveel. heb aangifte gedaan.
Het zijn AI plaatjes
Het zijn AI plaatjes, omschrijving, materiaal en beeld niets klopt. Het is ook geen magazijnverkoop. Maar komt ergens uit china vandaan. Er toch een keer in getrapt, wat te mooi om waar te zijn is, is dat ook. De helft van de prijs is nog te veel voor wat je krijgt.
Als het te mooi lijkt om waar te zijn dan isdat ook zo.
Jaja, hoe kan ik hier ook weer in trappen.
Gewoon oplichters, artikelen lijken niet op wat er op de afbeeldingen staat.
Koop hier niets!!
Misleiding
Vandaag bestelling gedaan. Blijkt weer uit China te moeten komen.
Niks verhuisuitverkoop. Misleiding zal je bedoelen.
Rommel uit China
Rommel uit China. Duurt 3 weken voor je het ontvangt, track en tracé laat duidelijk de route uit China zien. Jurk lijkt meer op een zak. Materiaal jasje totaal anders dan de foto. Jasje maat s is meer maat L . Troep. Koop hier niks.
Misleiding ten top!
Misleiding ten top!! Onbetrouwbare partij. Nooit iets bestellen!
Pure oplichting
Pure oplichting.
Rommel uit China lijkt niet op wat ik heb besteld.
This is a scam
This is a scam, what I ordered from the website and what arrived is totally different brand, shit quality and not even a colour match. Pathetic, rip off artists out of China. Delivery took 2 weeks. Steer clear of this circus!
shipped from china
looks like they deliver from holland but 6 days after ordering updated trace shows mainland china as location product. farce
Niet bestellen bij hun is rommel uitâŠ
Niet bestellen bij hun is rommel uit China komt niet uit Utrecht
Troep uit China
Troep uit China, lijkt niet op wat je heb besteld.
Terug sturen kan alleen naar China, moet je zelf betalen. Pure oplichting
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã