Vandam Fashion

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Oplichters!! Voor 90 euro kleding besteld. Blijkt temu rommel te zijn. Moest het op eigen kosten retour sturen à 30 euro, om mijn geld terug te krijgen. Het is ondertussen al 2 maanden stil....... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

2 paar ugg's besteld , en nog steeds niks ontvangen. Dikke oplichters zijn het. Kunnen we samen mis bundelen, dan kunnen we mis meer bereiken. U kan mij steeds opzoeken onder Beckers Evelyn... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Goedeavond kandidaat kopers, Bestelde jas vandaag gekregen, ik heb voor deze jas, slechte kwaliteit 59 euro betaald. En dan is het eigenlijk nog te veel. Maar een goede les voor de toekomst. Weer... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Van Dam Fashion is dé online fashion webshop voor mannen en vrouwen in Nederland. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerde collectie van stijlvolle en trendy kleding, schoenen en accessoires. Of je nu op zoek bent naar een casual look voor overdag of een elegante outfit voor een speciale gelegenheid – bij ons vind je altijd iets dat bij jouw stijl past. Wij staan voor kwaliteit, snelle levering en persoonlijke service. Onze klanten waarderen ons vanwege de betrouwbare verzending, veilige betaalmethoden en de nieuwste modetrends voor een eerlijke prijs. Shop je graag mode die bij jou past? Ontdek dan onze collectie en ervaar het gemak van online winkelen bij een Nederlandse webshop die jouw stijl begrijpt.

連絡先

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 52ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Koop hier nooit iets!! Wat een fake!!

Wat een fake. Alles nep en ze doen alsof ze al jaren bestaan. Op de site Bieden ze kleding aan wat lijkt alsof het de hoogste kwaliteit is maar blijkt allemaal nep te zijn. Je kunt nog beter bij TEMU of SHEIN je kleding kopen. Na ontvangst bleek alles te klein te zijn. Retour sturen kost je nog eens 30 euro meer en wanneer je een schikking vraagt geven ze nog net 20% terug voor de rotzooi. 1 les: 1x maar NOOIT WEER!

2025幎10月10日

Zeer slechte kwaliteit

Zeer slechte kwaliteit, hangen een zielig verhaal op dat ze moeten verhuizen ivm hoge huurprijzen en dat met een foto van mensen op leeftijd voor een winkel in Utrecht. Ze verkopen niet uit een winkel. En als je het wilt terug sturen dan betaal je 25/35 euro om het terug te sturen naar Azië. Ik heb wel 40 % terug gekregen maar dan nog heb ik teveel betaald voor zulke slechte kwaliteit. Ze zeggen ook dat de trui eerst 99,95 was, en dat is nu 49,95 is dan verwacht je toch wel wat.

2025幎10月21日

Goedkope China rommel

Ook ik ben er ingetrapt. De mooie jas van 150 euro afgeprijsd naar 60 euro is in mijn ogen nog geen 6 euro waard. Ik had al een vermoeden toen nadat ik de bestelling had gedaan een link kreeg van een Aziatisch klinkende vervoerder dat het waarschijnlijk China troep zou zijn.

2025幎10月28日
5぀星のうち1の評䟡

Beste kandidaat kopers. Pas op voor je iets besteld.

Beste kandidaat kopers,

Bestelde jas vandaag gekregen, ik heb voor deze jas, slechte kwaliteit 59 euro betaald. En dan is het eigenlijk nog te veel. Maar een goede les voor de toekomst. Weer gewoon naar de normale kledingwinkel gaan. Duurder, ja maar wel betere kwaliteit en goede service. Mensen koop niet in deze online webshop. Made in China kaan ook goedkoop zijn in kwaliteit. Materiaal en onderdelen van de kleding zijn van slechte kwaliteit. Daar komt bij dat je dagenlang moet wachten. En retour zenden, vergeet het maar. Oplichters zijn het.

2025幎10月28日
5぀星のうち1の評䟡

Sluit me volledig aan bij de alle reeds

Sluit me volledig aan bij de alle reeds bestaande reviews. Kwaliteit welke kwaliteit op de markt en andere zeer lowbudget kledingzaken koop je nog mooiere en betere spullen. Mooie praatje en plaatjes maar deze mooie spullen leveren ho maar.

1 duidelijk advies niets bij bestellen en snel door naar een eerlijk echte winkel. Duur leergeld helaas.

2025幎10月27日

China troep 😡

China troep en ze doen zich voor als een echt goed bedrijf met kwaliteit producten. Dit is pure oplichting.
Ik heb gevraagd om het juiste adres om troep kleding terug te kunnen sturen. Dat zal ik ook wel niet krijgen, maar wacht nog 1 dag af.
Hier zou een behoorlijke straf op moeten staan om deze praktijken de kop in te drukken. Wij kijken welke stappen we moeten ondernemen om deze oplichters van het internet af te krijgen.
Vandaag het pakket opgestuurd naar China met T&T, wat niet gemakkelijk is (diverse papieren invullen), overal foto’s van gemaakt en opgestuurd naar vandam fasion. Ff 32.20 euro afgerekend voor het opsturen, wat een ‘fijn’ bedrijf. Ben benieuwd of het betaald bedrag teruggestort wordt.

2025幎10月27日

Jas gekocht bij online Van Dam kleding in Utrecht

Goedeavond kandidaat kopers,

Bestelde jas vandaag gekregen, ik heb voor deze jas, slechte kwaliteit 59 euro betaald. En dan is het eigenlijk nog te veel. Maar een goede les voor de toekomst. Weer gewoon naar de normale kledingwinkel gaan. Duurder, ja maar wel betere kwaliteit en goede service. Mensen koop niet in deze online webshop. Made in China kaan ook goedkoop zijn in kwaliteit. Materiaal en onderdelen vd kleding zijn van slechte kwaliteit.

2025幎10月24日

Verschrikkelijk bedrijf

2025幎10月23日

Waardeloos - niet kopen

Dropshipper. Waardeloos spul. Site is ook misleidend met een verhaal over magazijn en verhuizen. Ik ben er ingetrapt, dacht met een legitieme winkel te maken te hebben. Niet dus.
Spul komt uit china en is goedkope troep.

2025幎10月22日

Wat een rotzooi

Wat een rotzooi. Op de foto leek het een keurige kledingzaak maar wat je krijgt is meuk uit China. Het is net te goed voor de voddenbaal, maar dar houdt het wel mee op. Helaas iets te snel gereageerd op de aanbieding.

2025幎10月20日

Misleidende site

Misleidende site. Doet voorkomen dat het kwalitatief goede kleding heeft, snelle verkoop en dat het een Nederlands bedrijf is. Helaas heb ik mij laten verleiden. Kwaliteit is zeer slecht, de kleding komt rechtstreeks uit China (wat tegen mijn principe is) en moet ook rechtstreeks weer retour gestuurd worden wanneer het niet passend is. (kosten koper, 25/30 euro.) Daarnaast komt de kleur en product en maat niet overeen met wat er op de site staat. Reageren wel met allerlei excuses, maar uiteindelijk krijg je 40 % terug (na lang heen en weer mailen) van prijs aankoop en mag je de producten houden (waar je niets aan hebt..).

2025幎9月25日
5぀星のうち1の評䟡

heb uiteindelijk toch zoiets als mijn

heb uiteindelijk toch zoiets als mijn bestelling toe gekregen dit heb ik nog nooit gezien zoiets schandalig het lijkt op de verste verte niet op hetgeen wat ik dacht besteld te hebben een trui lijkt op een soort stof rubber of zoiets waar een soort print is opgedrukt verschrikkelijk gewoon ook een soort blazer jas idem als de trui gewoon een soort stof bedrukt als vb gewatteerde kraag gewoon bedrukking in wolmotief niet normaal wat deze gasten leveren dit is gewoon de afvalberg vergroten en daar uiteindelijk nog veel geld aan verdienen elke euro die je aan deze firma oplichters spendeert is een euro teveel gewoon nooit iets bestellen oplichters dat zoiets een website mag hebben onbegrijpelijk maar ben wel mijn tijd en geld kwijt zoiets schenk je nog niet aan mensen in oorlog gebied

2025幎10月17日

Verschrikkelijk bedrijf

Verschrikkelijk bedrijf. Ik heb een jas besteld, die gewoon letterlijk van temu of ali expres afkomt. Zo lelijk. Lijkt totaal niet op wat hun tonen in hun afbeelding. En als ik hem wil retourneren, moet ik eerst even 30 euro betalen om hem naar Azie terug te sturen, terwijl op hun website staat dat ze uit nederland en belgie komen. Alles geprobeerd om mijn geld terug te krijgen, maar wees gewaarschuwd! Hier werken een paar vreselijke mensen, die alleen maar je geld willen hebben.

2025幎10月15日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス