Initieel werd de aflevering van de auto 3x uitgesteld. Kan gebeuren, wordt netjes over ge-SMS't. Maar op de dag van ophalen viel op dat de hele bumper nog altijd onder de krassen zat. Kan gebeuren, we... もっと見る

企業が回答しました
Snelle en vakkundige schatting van de kosten, na een dagje intake voor de auto kreeg ik heel snel een keurig overzicht van de raparaties en de kosten. Blijkbaar was deze offerte gegenereerd uit het co... もっと見る
企業が回答しました
Schade is netjes gerepareerd, terwijl ik een leenauto mee had. Ik kreeg de auto schoon mee terug, van binnen en van buiten. Tevreden!
企業が回答しました
Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.
Osloweg 122A, 9723 BX, Groningen, Groningen, オランダ

顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Goede service, prima leenauto
Duidelijke communicatie via sms en telefoon

Van Mossel Autoschade Groep - Groningen からの回答
Recentelijk heb ik gebruikgemaakt van de diensten van Autoschade Herstelbedrijf Van Mossel en ik ben uiterst tevreden over de ervaring. Mijn auto werd grondig bekeken en geobserveerd. Het hele traject verliep soepel en professioneel.
Wat ik vooral waardeerde, was dat Van Mossel mij zelfs een leenauto ter beschikking stelde, wat het voor mij heel gemakkelijk maakte om zonder problemen door te kunnen gaan met mijn dagelijkse bezigheden terwijl mijn auto in de werkplaats was. Dit was echt een extra service die het verschil maakte.
De communicatie was helder en zeer vriendelijk en ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Toen ik mijn auto ophaalde, zag hij er weer als nieuw uit – perfect gerepareerd en zonder enige problemen. De medewerkers waren vriendelijk en deskundig, en ik kreeg het gevoel dat ze echt om mijn auto en mijn tevredenheid gaven.
Al met al een geweldige ervaring en ik zou Van Mossel zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbaar en professioneel autoschadeherstel.

Van Mossel Autoschade Groep - Groningen からの回答
Op zich is de gehele schade afhandeling goed gegaan. Echter aan het gehele proces mankeren een aantal zaken die ik minder klantvriendelijk vind. Ik heb 3 keer gevraagd naar een kostenschatting en heb deze nooit gekregen, zelf niet een schatting.
Er is mij niet gevraagd waar de schade zat, dit hebben ze dus zelf geïnterpreteerd. Weinig binding met mij als klant.

Van Mossel Autoschade Groep - Groningen からの回答
Mijn auto is vakkundig hersteld. Het is fijn dat je in het proces precies kunt volgen wat de status is van de herstelwerkzaamheden. Prima ervaring en resultaat

Van Mossel Autoschade Groep - Groningen からの回答
Onder de noemer van een ongeluk zit in een klein hoekje sta je ineens te kijken naar je mooie auto waarvan bijna de helft beschadigd is en denk je...dat was het dan! Vol ongeloof en bewondering hebben de professionals van Van Mossel Autoschade Groningen er toch weer een plaatje van een auto van weten te maken!
Hoe jullie het voor elkaar gekregen hebben, geen idee, maar hartelijk dank!

Van Mossel Autoschade Groep - Groningen からの回答
Vriendelijk de woord gestaan aan de telefoon. Handige beoordelingsservice via foto’s zodat je niet extra hoeft langs te komen voor de schade beoordeling. Prima vervangend vervoer gekregen en auto is na reparatie keurig schoon afgeleverd.

Van Mossel Autoschade Groep - Groningen からの回答
De schade is na reparatie onzichtbaar en daarmee de auto als nieuw! Keurig gepoetst afgeleverd en ook vanbinnen schoongemaakt. Prima informatie over de voortgang van de reparatie en aflevering op de afgesproken tijd. Dus pluim voor VM Schade.

Van Mossel Autoschade Groep - Groningen からの回答
Afspraak is afspraak met als uitkomst uitstekend herstelwerk aan mijn auto

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。