Banner for Van Mossel Citroën & DS

Van Mossel Citroën & DS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Ik kon snel een afspraak maken. Afgesproken acties werden allemaal serieus genomen en volbracht. De medewerker had het soms erg druk zodat er gewacht moest worden.

5぀星のうち5の評䟡

Van Mossel Hoorn jullie zijn een super goed en uitermate klantvriendelijk bedrijf. we zijn zeer correct te woord gestaan wat er mede in heeft geresulteerd dat we een auto bij hun hebben gekocht

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden over de service van Van Mossel. Ik ben snel en goed geholpen door het team. Alles werd duidelijk uitgelegd, afspraken werden nagekomen en het hele proces verliep prettig en professioneel... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Proefrit met dochter gepland. 3 gasten voor de deur meest domme grappen en sekstische houding. Komt er om mogelijk behoorlijk wat geld uit te geven en geeft aan wat de wensen zijn, krijg een antwoord... もっず芋る

䌁業情報

Van Mossel Citroën & DS に぀いお

圓該䌁業による蚘述

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Citroën:
Van Mossel is officieel Citroën-dealer en heeft vestigingen in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Noord, Heemskerk, Hoorn, Purmerend en Zaandam. Voor het merk DS kun je terecht bij onze vestigingen in Alkmaar of Amsterdam.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

連絡先

Promotion box for Van Mossel Citroën & DS

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 135ä»¶

レビュヌを曞く

niet naartoe gaan

Alles gaat mis bij van Mossel. Auto is op tijd gebracht en dan kom je hem ophalen is er niks uitgevoerd. Dat dus drie keer en dan krijg je daarna dat er steeds rekeningen komen en aanmaningen voor niet uitgevoerd werk. Waardeloos dus

2025幎6月1日
5぀星のうち4の評䟡

Communicatie kan beter

Afspraak was in eerste instantie niet goed gecommuniceerd door de centrale klantenservice.
Merk wel vaker dat zaken langs elkaar heen lopen, daar moet aandacht aan worden gegeven.
Maar werd door de garage in Hoorn netjes opgelost.
Dus uiteindelijk toch heel tevreden.

2025幎6月19日

Van Mossel Citroën & DS からの回答

Dank voor uw reactie menneer Kroese, volgende keer gaan we wel voor de 5 sterren door de afspraak meteen goed te zetten. Bedankt voor uw flexibiliteit en graag tot de volgende keer. Gr Mario

OBC part replaced broken after 6 months

I have a 2022 eC4. Last year, the AC charger stopped working. Citroen technician said it was needed a firmware updated, so I paid 200+ euros for it. It didn't solve the issue. Had to bring the car again to the shop, and then I was told the OBC needed to be replaced. They performed the replacement of the part under warranty, but I still had to pay 200+ euros again for labor. So far, 400+ euros.
Now, around 6 months later, the DC charger stopped working. Again, I brought the car to Citroen, and, again, I paid 200+ euros to update the firmware. Once again, it was not the root cause. Issue persisted, and I had to bring the car again. Guess what? OBC board again was broken. Now, Citroen is claiming that I must pay 50% of the part to be replaced on their "good will" because they don't give warranty on replaced parts. I can't emphasize enough on how ridiculous this is. I already spent 600+ euros with this bad maintenance at Citroen, and now they want me to pay 2100 euros to replace a damaged OBC that they just replaced 6 months ago.
This is ridiculous.
Dealer didn't care, Citroen didn't care.
I need my car to travel and I can't because the DC charger does't work. Calling Citroen Suppoer Service and nobody picks up the phone, and when they do, I stay on hold forever.
What a disappointment car brand, what a disrespectful customer service.
Don't buy Citroen! And I not saying this because I think they have a bad quality service and parts. I am saying this because the Citroen attendant at the dealer today told me: "Citroen doesn't give guarantee on replaced parts", which means that if you don't guarantee the parts you are replacing and the service you provided is good and reliable, it only means you are not a good professional and don't use quality parts. It means you have a bad product.

2025幎6月18日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち2の評䟡

Na goed gevoel nu teleurstelling

Op 9 mei mijn auto gebracht omdat mijn Keyless entry niet meer werkte. We zijn nu meer dan een maand verder. Na verschillende updates werkt de auto helemaal niet meer en staat die inmiddels al meer dan 2 weken bij Mossel in de garage. Vervangend mogelijk maar wel tegen een vergoeding van mijn kant??Ook mijn auto verzekerd via deze garage,blijkt dat ik verzekerd ben voor vervangend vervoer .De auto is rijdend de garage in gegaan dus waar ligt de fout?? Moet nu nog beslist worden of het wel of niet onder garantie valt. Auto is nog geen 3 jaar oud. Mbt communicatie, moet zelf bellen wat de status is. Medewerkers aan de telefoon zijn alleen een doorgeefluik en altijd even vriendelijk. Zou teruggebeld worden door de eindverantwoordelijke werd mij verteld,maar helaas tot op heden .... Zeer fijn geholpen toen ik de auto kocht maar door deze teleurstelling is vertrouwen voor een volgende auto bij Mossel wel weg . Martin Wever

2025幎6月5日

Van Mossel Citroën & DS からの回答

Goedemiddag meneer Wever, mijn excuus dat dit zo lang moet duren en wij u niet goed op de hoogte hebben gehouden. Ik neem telefonisch contact met u op zodat we kunnen werken aan de oplossing. Gr Mario

kennis en ervaring

Uiteindelijk is dan toch het adblueprobleem voor mijn C4 diesel opgelost, zonder de goden te willen verzoeken. Ik heb vertrouwen in de kennis en ervaring van de chef werkplaats en heb de service, ook bij de receptie, als zeer prettig ervaren.

2025幎5月30日

Alles correct afgewikkeld

Alles correct afgewikkeld. Tijdens werkzaamheden gebeld dat er extra kosten zouden komen, vanwege trekhaakverwijdering. Leenfiets stond klaar.
Auto gewassen en gestofzuigd en niet berekend.
Deze geste doorverteld aan vrienden. Chapeau!

2025幎5月31日
5぀星のうち5の評䟡

Tot nu toe heel tevreden over Niels

Tot nu toe heel tevreden over van Mossel, Heemskerk Niels Bonekamp ! Heb mijn auto net 1 week, maar vooralsnog geen negatieve ervaringen. Heb hem nooit ontmoet, auto online gekocht en naar mijn woonplaats laten brengen, verliep zonder problemen.Goede communicatie en contact via app, mail en telefoon. Had nog wat wensen "eisen 😆" en tot tevredenheid overeengekomen. Dus tot nu toe zeer tevreden, maar nogmaals Heb de auto net een week.

2025幎5月28日

Van Mossel Citroën & DS からの回答

Wat fijn te horen dat u tot nu toe tevreden bent met uw aankoop! We zijn blij dat de online aankoop en levering probleemloos zijn verlopen en dat de communicatie goed was. We waarderen uw feedback en wensen u veel plezier met uw nieuwe auto.

Adequaat

Adequaat, vriendelijk, gedegen en vrolijk personeel in een voor mij onbekende autowereld. Dit is, voor mij, de juiste en enige manier om klanten aan je te binden. Patricia Slotboom

2025幎5月29日
5぀星のうち2の評䟡

afspraken...

Bij ophalen blijkt geplande onderhoudsbeurt nog niet klaar, ook zijn de achterlampen ("lek", DS7, garantie) niet besteld/op voorraad) en dus niet vervangen.
Ik wordt verzocht om nieuwe afspraak te maken om onderhoud af te maken, lampen zullen dan nog niet op voorraad zijn.
Wanneer ik meld graag e.e.a. tegelijk uit te laten voeren wordt ik niet meer gebeld.
Als ik na drie weken informeer, meldt men mij dat ik teruggebeld zal worden; daar wacht ik nu nog steeds op...

2025幎4月25日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス