Banner for Van Mossel Hyundai

1,465
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Van Mossel te Emmen zeer ervaren en deskundig personeel, klantvriendelijk en professioneel advies. Onze nieuwe auto opgehaald..Hyundai Kona. Hybride een aanrader om even een kijkje te nemen. Met dank... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Het is de tweede keer bij de jaarlijkse controle dat het rapport van de verrichte werkzaamheden niet aan mij zijn meegedeeld. Bijvoorbeeld: bandenoverzicht en de kwaliteit van de beide accu's. Zou ik... もっと見る

5つ星のうち5の評価

We hebben een Kia picanto occasion gekocht en zeer vriendelijk en goed geholpen, of we een nieuwe Hyundai hadden gekocht. Bedankt voor de goede service.

5つ星のうち5の評価

Ik heb al mijn eerdere auto's via Markplaats of handelaren gekocht, en dit was mijn eerste echte dealerervaring, en nu ben ik dus verwend. Want wat een goeie ervaring was dit! Behalve dat mijn a... もっと見る

企業情報

Van Mossel Hyundai について

当該企業による記述

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Hyundai:
Van Mossel is officieel Hyundai-dealer en heeft vestigingen in Emmen, Groningen, Heerenveen en Leeuwarden.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

連絡先

Promotion box for Van Mossel Hyundai

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

優良

(1,465)

過去12か月のレビュー数: 215

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Klus is netjes en snel geklaard

Klus is netjes en snel geklaard, personeel was vriendelijk.

2025年12月12日

Geachte heer Jager,

Dank voor uw 5 sterren review.
Fijn dat alles zo snel en netjes klaar gemaakt is en de collega's u zo goed geholpen hebben.
Graag tot ziens bij ons in de vestiging.

5つ星のうち5の評価

Aankoop Hyundai plugin hybride occasion.

Wij hebben een Hyundai Tucson occasion gekocht. Wij werden heel plezierig en vriendelijk geholpen door Detlef Mooi. Goede uitleg gekregen over de auto. Na onze aankoop werden een week of 2 later gebeld door Detlef of het goed ging met de auto, en of er nog vragen waren. En dat wij altijd welkom zijn in Heerenveen als er nog vragen zijn. Kortom, een aanrader!

2025年11月13日

Van Mossel Hyundai からの回答

Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn met de aankoop van de Hyundai Tucson en de prettige hulp. We zijn blij te horen dat de uitleg over de auto goed was en dat jullie de persoonlijke follow-up waardeerden. Bedankt voor de aanbeveling!

Vlot geholpen altijd.

Vlot geholpen altijd.

2025年12月8日

Beste heer van der Veen,

Fijn te lezen dat u weer vlot geholpen bent bij onze vestiging in Heerenveen. Bedankt voor uw feedback.

Prima

Klantvriendelijk, gastvrij

2025年12月8日

Geachte mevrouw van den Brink,
Dank voor uw 5 sterren review.
Fijn dat u zo prettig geholpen bent.
Graag tot de volgende keer.

5つ星のうち5の評価

Betrokkenheid en snelheid van…

Betrokkenheid en snelheid van afhandelen.

Geachte heer van Zon,
Dank voor uw 5 sterren review.
Fijn dat alles zo snel voor u afgehandeld is.
Graag tot ziens bij ons in de vestiging.

Vriendelijk en professioneel personeel

Vriendelijk en professioneel personeel. Goeie service en Hyundai maakt top auto's

Van Mossel Hyundai からの回答

Wat fijn dat onze service en auto's zo goed bevallen! We waarderen uw vriendelijke woorden over ons professionele personeel enorm. Dank u wel!

5つ星のうち5の評価

Service gericht personeel dat adequaat…

Service gericht personeel dat adequaat inspeelt op de wensen van de klant.

Beste Meine van Dam,

Wat fijn dat onze servicegerichtheid en adequate reactie op uw wensen zo gewaardeerd worden. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Vlotte bediening

Vlotte bediening . Afspraken nakome
n.koffie verkrijgbaar . Ben zeer tevreden .

Geachte heer/mevr. Kamman,

Dank voor uw 5 sterren review.
Fijn dat alles goed verlopen is, we zien u graag weer bij ons in de vestiging.

Goede monteurs

Monteur rijdt met je mee om probleem te herkennen.

Beste Nico Kinderman,

Fijn dat de monteur met u meereed om het probleem te herkennen. We zijn blij met uw positieve ervaring en danken u voor de feedback.

Geachte heer Dekker,
Dank voor uw 5 sterren review.
Fijn dat u zo prettig geholpen bent.

5つ星のうち2の評価

Geduld is een schone zaak…

Telefonische bereikbaarheid is ronduit slecht. Op mails werd niet gereageerd. Regelmatig personeelswisselingen en -bezuinigingen.
Sommige klachten/ gebreken aan mijn auto werden pas na 2 jaar opgelost.

2025年12月6日

Geachte heer Muntinga,

Het spijt ons te horen dat u problemen heeft ondervonden met onze bereikbaarheid en de afhandeling van uw klachten. We nemen uw feedback serieus en zullen onze processen evalueren om verbeteringen door te voeren. Onze serviceadviseur heeft hier met over gesproken. Dank u voor uw tijd.

5つ星のうち5の評価

Prima service en vriendelijk personeel

Prima service en vriendelijk personeel. Laat jaarlijks de grote beurten doen, met mobiliteitsgarantie. Dat heeft zo z'n voordelen. Onlangs bij een lekke band keurig opgehaald door een monteur van de garage . Vlot opgelost. Top!

2025年11月23日

Beste Gert van Westen,

Fijn te horen dat u zo tevreden bent over onze service en het vriendelijke personeel. We zijn blij dat de mobiliteitsgarantie goed van pas is gekomen bij de lekke band. Bedankt voor uw positieve feedback!

Zeer vriendelijk ontvangen

Zeer vriendelijk ontvangen en een goede leenauto meegekregen.

2025年12月3日

Van Mossel Hyundai からの回答

Wat fijn dat u zo vriendelijk bent ontvangen en een goede leenauto meekreeg. Hartelijk dank voor uw feedback, we waarderen het enorm!

5つ星のうち5の評価

Eerste apk keuring uitgevoerd aan mijn…

Eerste apk keuring uitgevoerd aan mijn ioniq5.
Online afspraak gemaakt en dit ging erg goed en er kon snel een afspraak worden ingepland!
Uitvoering apk snel klaar met vriendelijk personeel en lekkere koffie.
Prijs apk keuring voordelig.

2025年10月27日

Van Mossel Hyundai からの回答

Fijn om te horen dat de online afspraak makkelijk ging en snel kon worden ingepland. We zijn blij dat de keuring vlot verliep, met vriendelijk personeel en lekkere koffie, tegen een voordelige prijs. Bedankt voor de positieve feedback!

Vestigiingsdirecteur

5つ星のうち4の評価

Netjes en correct en van te voren…

Netjes en correct en van te voren duidelijk wat de kosten zijn.

2025年11月28日

Geachte heer Schoenmakers,
Dank voor uw 4 sterren review.
Van Mossel Emmen gaat altijd voor de 5e ster. Wat hadden we voor u extra kunnen doen?

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。