Bijzonder goed ontvangen door Martijn. Heeft op waarde weten in te schatten dat je een reis van Amsterdam naar Groningen niet zomaar doet. Rij nu heerlijk in onze nieuwe Range Rover Evoque.

äŒæ¥ãåçããŸãã
Prima ervaring! Ik heb mijn Jaguar XF wel verkocht inmiddels, vanwege de vele benodigde en dure reparaties ieder jaar (â¬7.400 in 3 jaar tijd): camera defect, knalpot die plotsklaps onder de auto uit v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Autobedrijf van Mossel heeft op een zeer correcte wijze de aankoop van de Defender verzorgt. Owen, de verkoper heeft van begin tot aflevering alles keurig en correct geregeld. De auto is tevens keurig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Geweldig werk! Na de aankoop van onze Jaguar ben ik voor het eerste onderhoud naar Apeldoorn gereden. Ik had telefonisch geregeld dat ik kon watchten, en het werd inderdaad ongeveer twee uur. Ze zijn... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ãªã©ã³ã

顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Oude Discovery sport SE ingeruild tegen een nieuwer en luxer HSE model. We hadden een prettige, niet opdringerige, omgang met de verkoper.
Gewoon een enthousiaste jongeman die bepaald niet overkomt als het type "gladde autoverkoper".
Prettig autobedrijf.

Van Mossel Jaguar Land Rover ããã®åç
Alles ging als gepland, er is goed meegedacht om mijn wensen waar te maken, super!

Van Mossel Jaguar Land Rover ããã®åç
Correcte en tijdige behandeling van garantie klacht

Van Mossel Jaguar Land Rover ããã®åç
Top service! Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Van Mossel Jaguar Land Rover ããã®åç
Zeer nette service verleend als dealer. Heb de auto hier (nog) niet in onderhoud gegeven, maar werd desondanks zeer goed geholpen.

Van Mossel Jaguar Land Rover ããã®åç
Offerte voor vervangen autobanden blijkt (bijna) twee keer zo duur als bij drie andere garages waar ik offertes heb aangevraagd. Tot nu toe geen antwoord gekregen waarom het prijsverschil zo groot was. Dus mijn advies: altijd meerdere offertes opvragen bij meerdere garages, want Mossel hanteert prijzen die bijna twee keer zo hoog zijn.
Maar eerlijk is eerlijk: verder wel zeer tevreden met overige diensten

Van Mossel Jaguar Land Rover ããã®åç
Altijd een plezierige ontvangst door prettige medewerkers.

Van Mossel Jaguar Land Rover ããã®åç
Zeer klantgerichte en klantvriendelijke service

Van Mossel Jaguar Land Rover ããã®åç
vriendelijke verkoopster met top advies. Defender is fantastisch.

Van Mossel Jaguar Land Rover ããã®åç
Vriendelijk, respectvol en betrouwbaar. De auto is weer keurig onderhouden.

Van Mossel Jaguar Land Rover ããã®åç
Goede klant, benaderingswijze en betrouwbare verkoper . Prima inruil prijs . En perfecte aflevering van de jaguar .

Van Mossel Jaguar Land Rover ããã®åç
de ontvangst was uitstekend zoals altijd
duidelijke communicatie inzake de mogelijkheid het probleem op te lossen.

Van Mossel Jaguar Land Rover ããã®åç
Vanaf het moment afspraak maken tot het moment ophalen, allemaal keurig gecommuniceerd naar de klant toe

Van Mossel Jaguar Land Rover ããã®åç
Geweldig goed georganiseerde rally. Top locaties en routes. We hebben erg veel plezier gehad.

Prima begeleiding van Wilco en Jolanda,meer dan te vreden

Van Mossel Jaguar Land Rover ããã®åç
Professioneel, vriendelijk, leuk, beleefd en betrouwbaar, met een vleugje humor. Beter wordt ât niet.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã