1) De reparatie inplanning heeft met circa één maand veel te lang geduurd. 2) Er is geen alternatief geboden voor de tijd dat ik zonder auto zat. Voor mijn vakantie heb ik 2 weken een auto moeten h... ãã£ãšèŠã

ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring bij Van Mossel en in het bijzonder over Febe van Hooff. Vanaf het eerste contact was ze super vriendelijk, betrokken en professioneel. Ze heeft ech... ãã£ãšèŠã
Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop we geadviseerd zijn tijdens de aankoop en aflevering van onze Ford Kuga. De heer Samuel Lammers heeft uitgebreid de tijd genomen om ons alles uit te legge... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
é£çµ¡å
ãªã©ã³ã
- vanmossel.nl/ford

Profiteer nu van topdeals!
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
1) De reparatie inplanning heeft metâŠ
1) De reparatie inplanning heeft met circa één maand veel te lang geduurd.
2) Er is geen alternatief geboden voor de tijd dat ik zonder auto zat. Voor mijn vakantie heb ik 2 weken een auto moeten huren, dit heeft de hele reparatie veel te duur gemaakt.
3) Om de auto op te halen heb ik het OV moeten gebruiken, en een enkele reis Alphen ad Rijn - Goes heeft mij 4 uur reistijd gekost.
Camper rijd nu zonder rammeltjes
Camper rijd nu zonder rammeltjes
Wel een dure reparatie
Volgens afspraak alles gerepareerd
Nu 2000 km gereden en tevreden
Zoek niet verder als je op zoek bent naar service en kwaliteit.
Bij van Mossel Roermond een tweedehands Ford Kuga gekocht. Geholpen door een zeer proffesionele, attente en vriendelijke verkoopster die Ruby heet. Zij wist waar zij het over had op alle vlakken omtrend de auto. Was totaal niet opdringerig en heeft alle tijd voor vragen van de klant. Doet echt een stapje extra en de service is niet anders dan SUPER te noemen. De auto is in een top conditie afgeleverd na een perfecte werkplaats beurt, waarin zaken zijn vervangen welke nog noodzakelijk waren op kosten van, van Mossel,zoals het vervangen van de distributieriem en een extra kentekenplaat voor een eventuele aanhanger. Ook heeft Ruby een zeer duidelijke uitleg gegeven, tijdens het ophalen, over de werking van het dashboard zoals het koppelen van de telefoon etcetera. Wij hebben mede door haar een heel fijn gevoel over van Mossel Roermond en de auto. Dank je wel Ruby. Jij bent een echte aanwinst voor het bedrijf en dat straal je ook uit. Je bent een kanjer !!
Goede uitleg over de auto
De prijs bij de eerste onderhoudsbeurt.
De prijs bij de eerste onderhoudsbeurt.
Voor 1 uur werk 500 euro vragen vindt ik veel.
Zeer tevreden ð
Vanaf het eerste contact was ze super vriendelijk, betrokken en professioneel. Ze heeft echt alles gedaan om mij fantastisch te helpen en nam alle tijd om mee te denken en alles duidelijk uit te leggen.
Febe zet nét dat extra stapje in haar service. Je merkt aan alles dat ze haar werk met passie doet en echt wil dat je als klant tevreden én blij de deur uitgaat. Dankzij haar voelde het hele proces prettig en vertrouwd.
Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe auto, maar minstens zo blij met de geweldige service van Febe. Absoluut een aanrader om hier je auto te kopen
åçã« AI æ¯æŽãå©çšããå ŽåããããŸã詳现ã衚瀺

Van Mossel Ford ããã®åç
Betrouwbaar en zeer goede service
Betrouwbaar, vriendelijk en respectvol.
Kennis van zaken en een zeer goede service.
Laat je auto hier niet onderhouden!
Ik heb mijn auto ongeveer 6 maanden geleden aangeschaft bij Van Mossel (in Utrecht) inclusief afleverpakket, onderhoudsbeurt, 130-punten inspectie en BOVAG-garantie.
Toch wilde Van Mossel Roermond mij vervolgens meer dan â¬1500 aan werkzaamheden laten uitvoeren die achteraf grotendeels niet noodzakelijk bleken, voor onderdelen die helemaal nog niet vervangen hoefden te worden.
Volgens hun moesten mijn distributieriem, oliezeef, remschijven, remblokken en achterbanden direct vervangen worden en werd zelfs afgeraden om nog met de auto door te rijden.
Na veel gezeur, onduidelijke communicatie en constant naar elkaar wijzen tussen Roermond en Utrecht heb ik uiteindelijk zelf het hoofdkantoor moeten inschakelen, omdat niemand verantwoordelijkheid leek te nemen.
Uiteindelijk is de auto opnieuw gecontroleerd bij een andere Van Mossel vestiging. Daar bleek ineens dat:
* de remmen nog circa 40.000 km mee konden;
* de banden nog 5â5,5 mm profiel hadden;
* en vervanging voorlopig totaal niet nodig was.
Dit had mij dus ruim â¬1000 aan compleet onnodige kosten kunnen opleveren.
Dat ik als klant uiteindelijk zelf via het hoofdkantoor meer geregeld krijg dan de servicebalie van Van Mossel Roermond zegt eigenlijk alles over hoe hier met klanten wordt omgegaan. Mijn vertrouwen in deze vestiging is volledig weg en ik raad iedereen ten zeerste af om hier je auto te laten onderhouden.
Werd snel geholpen op een zaterdagâŠ
Werd snel geholpen op een zaterdag ochtend voor het verwisselen van een dimlicht lampje

Van Mossel Ford ããã®åç
Kundig en vriendelijk en behulpzaamâŠ
Kundig en vriendelijk en behulpzaam personeel.
Wacht nog op het corrigeren van de motorkap.
Hopelijk is dat ook spoedig opgelost.
Bij van Mossel in Hulst ervaar ikâŠaltijd heel goede service. Zeer tevreden. Altijd correct
Bij van Mossel in Hulst ervaar ik altijd heel goede service. Correct en duidelijk
Luister naar de klacht en dan ookâŠ
Luister naar de klacht en dan ook uitvoeren
Linker ruitensproeier doet het vanaf begin af aan al niet goed
2 x gemeld in den bosch en 1 x in Roermond
Werkt nog steeds niet
Prima service
Prima service, klantvriendelijk en transparant.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ