Banner for Van Mossel Kia - Harderwijk

TrustScore 5段階評価の4.5

Lorentzstraat 25, 3846 AV Harderwijk, Nederland, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Wat een fijn bedrijf is dit. We hadden interesse in een gebruikte auto en werden heel plezierig ontvangen. Alle tijd voor vragen en uiteindelijk een proefrit. Na aankoop en bij het ophalen van de auto... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Goede ervaring. Het blijft een auto verkoopbedrijf en bij aankoop altijd een spelletje maar ik heb oprecht het gevoel dat ze het netjes doen. Houden zich aan afspraken, denken mee en willen echt dat j... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Prima ontvangst met een lekker bakje koffie. Na afloop van het onderhoud keurige tekst en uitleg gehad. Kon daarna aan het geluid van de auto merken dat het onderhoud hem "goed had gedaan".

5つ星のうち3の評価

Ging naar een Kia merkdealer, omdat er een storing is, enige wat men doet, is de computer uitlezen. Daarvoor hoef ik niet naar een dealer. Helaas is de storing niet opgelost. (Blijkbaar ook geen dat... もっと見る

企業情報

Van Mossel Kia - Harderwijk について

当該企業による記述

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Kia:
Van Mossel is officieel Kia-dealer en heeft vestigingen in Amersfoort, Apeldoorn, Harderwijk, Hengelo en Zwolle.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

連絡先

• Lorentzstraat 25, 3846 AV, Harderwijk, Nederland, オランダ

• 0341 745 660
Promotion box for Van Mossel Kia - Harderwijk

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 480

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Zeer goed begeleid van het bestellen…

Zeer goed begeleid van het bestellen tot aflevering van mijn Kia Picanto 👍

2025年5月28日

Goedemiddag meneer Middendorp,
Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door onze collega's van de verkoop.

Dankuwel voor deze mooie beoordeling en wij wensen u nog vele mooie en veilige kilometers met uw mooie Kia Picanto.

Vestigingsdirecteur Kia Harderwijk

5つ星のうち4の評価

Voor herhaling vatbaar.

Vriendelijk ontvangst en volgens afspraak de (grote) onderhoudsbeurt uitgevoerd.
Werkplaats was wel vergeten om de onderhoudsintervalteller weer op nul te zetten.
Leenfiets was beschikbaar.

2025年4月29日

Goedemiddag,

Dankuwel voor de deze mooie 4 sterren beoordeling.
Fijn om te horen dat u erg tevreden bent over de ontvangst aan de receptie en dat de grote onderhoudsbeurt netjes volgens afspraak uitgevoerd is.

Helaas is er dan toch iets mis gegaan met het resetten van de boordcomputer. Ik ga er vanuit dat dit ondertussen voor u opgelost is. Anders hoor ik dit graag nog van u.

06-15 65 19 75

5つ星のうち5の評価

Zeer klantgericht en meedenken met de…

Zeer klantgericht en meedenken met de klant. Altijd vriendelijk aan de telefoon maar ook als je er persoonlijk bent.

2025年5月25日

Goedemiddag Marjon,
Dankjewel voor deze mooie 5 sterren beoordeling. Hier doen wij het voor!
Dit zal ik ook zeker doorgeven aan de medewerkers aan de receptie balie.

Gerard Cozijnsen
Vestigingsdirecteur Van Mossel Kia Harderwijk.

5つ星のうち5の評価

Goed geholpen bij een service beurt

Kia Harderwijk is een goed bedrijf.
Je wordt keurig geholpen volgens afspraken.
Een service beurt wordt gedaan terwijl je een kopje koffie kan drinken

2025年5月24日

Goedemiddag meneer Goossen,

Persoonlijke behandeling

Persoonlijke behandeling, goede service, ik was te vroeg voor de afspraak maar was geen enkel probleem

2025年5月23日

5つ星のうち5の評価

Neem de tijd voor een juiste keuze!

Drie keer zijn we in de zaak geweest om te besluiten een Elvira 3 te kopen, geholpen door Jurre de Jong. Hij is een zeer klantvriendelijke verkoper en neemt uitgebreid de tijd om vragen te beantwoorden en legt helder uit. Geen moeite is hem teveel.

2025年5月17日

Gewoon geweldig

Super leuke onderhandeling gehad met Jurre. Sowieso kom er al ruim 8 jaar met veel plezier, altijd heel klant vriendelijk en behulpzaam en meedenkend.

2025年5月13日

Van Mossel Kia - Harderwijk からの回答

Namens Jurre en team Van Mossel Kia Harderwijk hartelijk dank voor uw mooie compliment en het vertrouwen! Veel fijne kilometers gewenst, met vriendelijke groet, Frank Daalhuisen (Commercieel Directeur Van Mossel Kia BV).

Klantvriendelijk en goede service

Klantvriendelijk en goede service! Heb er onlangs een prachtige occasion gekocht, goed onderhouden en met weinig km’s

2025年4月16日

Beste Simon,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Nogmaals heel veel plezier toegewenst met de nieuwe auto!

Echt een top bedrijf

Echt een top bedrijf! Ik kwam daar de eerste keer kijken voor eventueel een nieuwe auto. Zo deskundig geholpen, goede adviezen en erg vriendelijk. Vooral Jurre die mij vanaf het begin tot eind heeft geholpen. Vier weken later reed ik in een nieuwe KIA, top auto!

Van Mossel Harderwijk dank jullie wel en in het bijzonder Jurre.

Alle 5 sterren dik verdiend!

2025年4月11日

Beste Dinand,

Namens Jurre en de rest van het team nogmaals heel veel plezier met jullie nieuwe auto! Dank voor de mooie beoordeling!

5つ星のうち2の評価

Niet tevreden 1e servicebeurt Kia

Het onderhoud was bij een auto van 1 jaar oud en 15.000 km niet moeilijk. Helaas bleek dat de uitgevoerde werkzaamheden niet goed gecommuniceerd werd en óók deels niet goed was uitgevoerd.

2025年4月12日

Goedemiddag meneer Sleegers,

Jammer om te horen dat uw bezoek niet naar wens is verlopen!

Hierover heb ik contact met u geprobeerd op te nemen. Helaas kreeg ik u niet aan de lijn. Dit zal ik op een later tijdstip nog eens proberen.

*Update 22-4-2025*
Onderling contact geweest en gang van zaken besproken. Naar tevredenheid afgerond.

Vriendelijk en betrouwbaar

Vriendelijk en betrouwbaar

2025年4月9日

Goedemiddag meneer Beugelaar,

Nette ontvangst

Nette ontvangst, opdracht afgehandeld zoals afgesproken.

2025年4月4日

Goedemiddag mevrouw De Jong,

Werkzaamheden top uitgevoerd

Werkzaamheden top uitgevoerd, accu was aan vervanging toe

2025年4月2日

Goedemiddag meneer Hunting,

5つ星のうち4の評価

Vriendelijke mensen

Vriendelijke, kundige mensen.

2025年3月30日

Goedemorgen meneer Dijkgraaf,

Topservice

Team Harderwijk heeft er alles aan gedaan om de oorzaak van een technisch probleem te vinden en ook te verhelpen. En bij (wat dagen) uitloop van werkzaamheden er ook voor gezorgd dat ik mobiel bleef met vervangend vervoer. Klasse!

2025年2月25日

Goedemiddag mevrouw Mons,

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent!

Een kleine beurt voor de KIA CEED

Een kleine beurt voor de KIA CEED, die ik hier in '23 kocht, als nieuw.
Prima geholpen, aangezien ik een leek ben op technisch gebied. Ook kwam de rekening niet als verrassing, die was van tevoren medegedeeld... prettig. Vriendelijk, begripvol en aardig... wat bij veel garages toch niet zo is omdat ze arrogant denken alles beter te weten! Wat natuurlijk vaak zo is, maar toch...:)

2025年3月12日

Goedemiddag,

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent!

5つ星のうち5の評価

- Ik werd goed up to date gehouden over…

- Ik werd goed up to date gehouden over de reparaties.
- Mijn auto was tip top afgeleverd.
- Ik waardeer de eerlijkheid en openheid van de verkoper.
- Ik was blij dat de koffie in een kopje zat en niet in een papieren bekertje, dat is een stukje extra gastheerschap. ;)

2025年3月7日

Van Mossel Kia - Harderwijk からの回答

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden was met de reparaties en de service die u heeft ontvangen. We streven ernaar om onze klanten een positieve ervaring te bieden en waarderen uw complimenten over de openheid en eerlijkheid van onze medewerkers. We zijn ook blij te horen dat u de kleine details, zoals de koffie in een kopje, heeft gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Frits van Voorden (vestigingsdirecteur Van Mossel Kia Hengelo).

5つ星のうち5の評価

We zijn prima geholpen tijdens het…

We zijn prima geholpen tijdens het zoeken naar onze Kia Sorento.

2025年2月19日

Goedemiddag,
Dankuwel voor deze mooie 5 sterren review, dit kunnen wij erg waarderen.
Fijn ook om te horen dat u zo goed geholpen bent tijdens het zoeken naar uw Kia Sorento.

06-11 13 08 18

5つ星のうち5の評価

Zeer net en correct geholpen

Ze luisteren naar de mensen geven tips over hun product en goede uitleg over het totaal plaatje verbruik wegenbelasting verzekering zo dat je weet wat de kosten zijn dat je zelf je keuze kunt maken over de auto die jij zelf kiest gesprek is vrijblijvend en hun drukken niets door het is jou ja of nee .

2025年2月16日

Goedemiddag,
Dankuwel voor uw positieve beoordeling!
Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service en de duidelijke uitleg die u heeft ontvangen. Wij streven ernaar om onze klanten te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze, en wij waarderen uw erkenning van onze transparante aanpak.

06-11 13 08 18

5つ星のうち5の評価

Prettige sfeer met kundig personeel in…

Prettige sfeer met kundig personeel in deze, niet te grote, Van Mossel Kia Dealer

2025年2月3日

Trustpilot エクスペリエンス