De service beurt is prima uitgevoerd. Daarentegen vroeg ik aan twee verkopers info over eventueel inruilen. Wilde weten hoeveel ik zou krijgen voor mijn auto. Nauwelijks aandacht en later is de vrien... もっと見る

レビュアーのコメントを見てみましょう
Verkochten nieuwe auto met voorkennis slechte distributie snaar. En minder garantie op te rijden kilometers. Ook geen passende compensatie geboden. Na deze geplaatste ervaring, is er direct cont... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
Van Mossel Peugeot について
当該企業による記述
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
連絡先

Profiteer nu van topdeals!
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Kleine onwetenheid bij nieuwe auto
Kleine onwetenheid bij nieuwe auto. Afspraak gemaakt. Werd direct en zonder kosten geholpen. Goede service. Ed
Altijd in onderhoud bij van Mossel en…
Altijd in onderhoud bij van Mossel en steeds naar tevredenheid qua service en communicatie.
Helaas gaat hier een einde aan komen, daar ik naar het buitenland ben verhuisd en mijn auto 108 in de verkoop ga doen
De service beurt is prima uitgevoerd.
De service beurt is prima uitgevoerd.
Daarentegen vroeg ik aan twee verkopers info over eventueel inruilen. Wilde weten hoeveel ik zou krijgen voor mijn auto. Nauwelijks aandacht en later is de vriendelijke meneer van de receptie nog gaan vragen naar de inruilwaarde.
Communicatie en klant op 1 is niet…
Communicatie en klant op 1 is niet best. Mijn vriendin heeft voor het eerst een keer een auto gekocht bij een dealer. Het verkoopgesprek ging al bijzonder,hij had zich slecht voorbereid op de afspraak. Nadat ze de auto in bezit had,stond ze na 1 week stil zonder olie( alles was gecontroleerd werd gezegd). Uiteraard direct gemeld. Je zou zeggen dat hier serieus mee aan de gang gegaan zou worden,helaas. Ze moest zelf steeds contact zoeken( druk, onder bezet,vrij etc). Beloofde contact momenten werden niet opgevolgd( management zou dit overnemen werd gezegd en " ik ga het goedmaken"). Ten einde raad heeft mijn vriendin contact gezocht met de directie van Van Mossel(!). Binnen een paar uur had ze van de com directeur een reactie en binnen paar dagen was het geregeld. Top vd directie en triest dat het zo moet. Bij ophalen wederom excuses waarom het zo ging,maar eigenlijk had hij geen tijd/zin/druk. Als mijn directeur zich met een klacht zou moeten bemoeien,had ik een groot probleem. Erg jammer. En ,uiteraard, het goedmaken kwam niet ter sprake...
Betreft Alkmaar
Ik ben onlangs met mijn auto geweest…
Ik ben onlangs met mijn auto geweest voor de eerste onderhoudsbeurt bij Peugeot en ben erg tevreden over de service. Ik werd vriendelijk ontvangen en alles werd duidelijk uitgelegd. Nicole nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en zorgde ervoor dat alles soepel verliep. De onderhoudsbeurt was op tijd klaar en mijn auto werd netjes afgeleverd. Fijn om te merken dat er aandacht is voor zowel de auto als de klant. Bedankt voor de goede service, ik kom hier met vertrouwen terug.🙏
Heel vriendelijk en professioneel…
Heel vriendelijk en professioneel geholpen door auto verkoopster Lois Kother.
Mooie in ruil prijs gekregen voor mijn Peugeot 3008 en zeer tevreden vetrokken met de Peugeot 208 GT.
Apk en onderhoud was op tijd klaar
Apk en onderhoud was op tijd klaar, alles werd duidelijk gecommuniceerd.
回答に AI 支援を利用する場合があります詳細を表示
Top service
Vriendelijk geholpen en tijds duur afspraak liep prima op tijd en de auto was klaar binnen de tijd . Heel prettig en kreeg ook goede uitleg over probleem met zij spiegels. En altijd een hartelijk welkom en vriendelijk woord van heer J. de Jong als hij je ziet. 👍

Van Mossel Peugeot からの回答
Probleem direct na review opgelost
Verkochten nieuwe auto met voorkennis slechte distributie snaar.
En minder garantie op te rijden kilometers.
Ook geen passende compensatie geboden.
Na deze geplaatste ervaring, is er direct contact met mij opgenomen.
Om het probleem te bespreken.
Top, dat er na een review ook gereageerd wordt. En er een passende oplossing is geboden om het probleem naar wederzijdse tevredenheid op te lossen.
Kort voor onderhoud was een liter olie…
Kort voor onderhoud was een liter olie nodig.
De manager heeft mij uitstekend geholpen door even mee te denken.
Prima service.
Plezierig, enthousiast en vakkundig
Alles werd enthousiast, vakkundig en met een glimlach uitgevoerd
Nalevering
In maart een auto gekocht maar moest nog een onderdeel geleverd worden. Na meermaals zelf contact te hebben gezocht niks wijzer. Afgelopen maandag wederom gebeld en ineens was het onderdeel niet meer leverbaar. Ze waren het alleen vergeten tegen ons te vertellen. Vervolgens zou ik teruggebeld worden omdat ik vroeg hoe dit nu op te lossen. En wat denk je....wederom niks meer gehoord. Beetje jammer van deze service

Van Mossel Peugeot からの回答
Na pech onderweg, reparatie laten uitvoeren.
Na pech onderweg, reparatie laten uitvoeren.
Ging niet helemaal vlekkeloos, maar uiteindelijk beide naar goede oplossing gezocht en samen prima uitgekomen.

Goed contact
Goed contact, niet te pusherig, duidelijke uitleg en reeel. Prima zakendoen met van Mossel, al vele malen
Na behoorlijke problematiek met wat…
Na behoorlijke problematiek met wat onderdelen levering van mijn MG4 is er persoonlijk ingegrepen door de leiding van van Mossel Purmerend. Bob heeft met mij duidelijke afspraken gemaakt, een leenauto ter beschikking gesteld en goede nazorg geleverd! Zo kan het dus ook bij van Mossel! Nogmaals bedankt Bob.

Van Mossel Peugeot からの回答
Slechte communicatie, onbeleefd, geen adequate oplossing
Slechte communicatie. Zaken die ik voor service beurt had doorgegeven via call center zijn niet doorgegeven (overigens de zoveelste keer) . Ik had een ‘wachtafspraak’ die max 2 uur zou duren, maar dit werd 6 uur. Zonder dat dit gecommuniceerd werd. Ter compensatie zou ik korting krijgen om mijn volgende service beurt, hiervan zou ik per mail een bevestiging krijgen - dit is nooit gebeurd.

Van Mossel Peugeot からの回答
Ze zijn veel vriendelijker als ergens…
Ze zijn veel vriendelijker als ergens anders!
Alleen een tip als je afrekent bij de Bali voor beurtje auto het bedrag zeggen! Ik moest eerst vragen hoeveel is het bedrag dan?
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。