ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De onderhoudswerkzaamheden zijn goed verricht. Volgens afspraak bracht in mijn auto om 10.15 uur en kreeg ik toen het bericht dat in mijn auto om 16.30 uur kon ophalen. Voor het verrichten van kl... ãã£ãšèŠã
Heel blij met van Mossel Heemstede! Vandaag onze nieuwe auto op kunnen halen en dat was echt een feestje! Afgelopen vrijdag besloten dat we deze auto wilde kopen na heel vriendelijk geholpen te zijn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
é£çµ¡å
ãªã©ã³ã
- vanmossel.nl/peugeot

Profiteer nu van topdeals!
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hulp was dichtbij!
Mijn oude auto kwam niet meer door de APK. Ik ben geweldig geholpen door Marcel Wilkens van vestiging Amstelveen om binnen enkele dagen een prachtige tweedehands auto te hebben. Zijn service was klantgericht, empathisch, vriendelijk, hulpvaardig en deskundig. Ook de mensen van de werkplaats en de altijd hulpvaardige Miguel van de receptie hebben geweldig meegewerkt om mij zo snel mogelijk in een nieuwe auto te krijgen, hulde. Allen heel erg veel dank!
Als consument je gehoord voelen
Als consument je gehoord voelen
Prettig contact met de verkoper
Ten eerste contact per app is al heelâŠ
Ten eerste contact per app is al heel vervelend en werkt slecht . Daarna ben ik niet gebeld dat mijn auto klaar was en meneer zei van wel . Vond de meneer in kwestie niet zo klant vriendelijk wellicht als je een nieuwe auto wilt . Volgend jaar ga ik ook bij een andere garage mijn beurt laten doen .
Hele vriendelijke mensen en altijdâŠ
Hele vriendelijke mensen en altijd behulpzaam op de locatie.
åçã« AI æ¯æŽãå©çšããå ŽåããããŸã詳现ã衚瀺
Geweldig!
Geweldig direct geholpen, moest die dag ver weg, was niet verstandig om dat te doen met het probleem in de motor.
Het onderdeel was voorradig en men wilde dat er direct voor mij inzetten.
Een pluim voor het team in Heemskerk.

Van Mossel Peugeot ããã®åç
Heel vriendelijk en komt de afsprakenâŠ
Heel vriendelijk en komt de afspraken na die gemaakt zijn.
Ik kreeg de gelegenheid mij vrijelijkâŠ
Ik kreeg de gelegenheid mij vrijelijk te oriënteren en werd op juiste moment benaderd door verkoper. Het proces daarna verliep volgens verwachting.
Peugeot 2008 gekocht bij Paul
Peugeot 2008 gekocht bij Paul
Profecioneel geholpen en hij nam alle tijd voor ons.
De auto snel en op en top afgelevrd
goede service van het bedrijf
Zoals je meestal in de eerdere reviews leest heb ik wel een goede ervaring .
Ik heb een Peugeot 3008 gekocht bij van mossel Purmerend en ik had daar wat problemen mee , die meteen opgelost zijn door de 2 toppers van verkopers Mitchel / Henk
Snelle en goede service!
Er is een reparatie uitgevoerd zonderâŠ
Er is een reparatie uitgevoerd zonder toestemming. In het systeem stond vermeld dat er gebeld was met de klant, terwijl dit niet klopte. De volgende dag is er een klacht ingediend bij de vestigingsdirecteur. Hij gaf aan hierop terug te komen na intern onderzoek. Ik wacht sinds 24/04/26 op een reactie en het is nu 23/5/26.
Slechte reclame voor Zuidoost.
Op 26/06/26 is er telefonisch contact geweest, waarin de plooien zijn gladgestreken.
De service zelf was uitstekend zoals altijd.
Vandaar de aanpassing van de waardering.

Rammel achterklep
Onderwerp: Rammel achterklep MG 3 HYBRID PLUS LUXERY HGS 76
 De reden voor mijn klacht is als volgt,
Â
Na vier keer bij de garage te zijn geweest ben ik het een beetje zat. Ik heb een mg3 hybrid plus die al vanaf het begin een rammel heeft en vanaf de eerste keer naar de garage viel mij op dat er veel isolatie tape werd gebruikt om de rammel te verhelpen. Bij de tweede keer werd er door een monteur vertelt, ik zou als ik jouw was een andere auto uitzoeken.Â
Bij deze tweede keer werd ook weer geplakt maar niks verholpen. Derde keer idem, maar de vierde keer was nog gekker ik moest de auto de hele dag laten staan en kreeg een leen auto. Maar toen ik twee uur later langs kwam was de auto klaar. Er was weer wat geplakt en er werd mij vertelt door receptie dat er niks meer gedaan kon worden en als ik niks meer wou horen de radio maar wat hoger moest zetten. Â
Â
Ik wil nog even aangeven dat het niet aan het team van de verkoop ligt want jullie zijn altijd begaan geweest met het probleem. Het probleem zit bij de garage afdeling en receptie die doen of het zo erg niet is dat mijn auto rammelt.Â
 Ik heb deze klacht 30 april doorgegeven en nog steeds niks gehoord
Dirk

Van Mossel Peugeot ããã®åç
Onderhoud prima, service helaas minder
Onderhoud aan de auto zelf was prima, echter de algehele service voor ook de hogere prijzen zijn helaas niet wat je verwacht van Van Mossel.
De onderhoudswerkzaamheden zijn goedâŠ
De onderhoudswerkzaamheden zijn goed verricht.
Volgens afspraak bracht in mijn auto om 10.15 uur en kreeg ik toen het bericht dat in mijn auto om 16.30 uur kon ophalen. Voor het verrichten van kleinonderhoud acht ik de tijdsduur veels te groot!
De leenfiets is van verschrikkelijke kwaliteit. advies: betere fiets(en) aanschaffen.
Top service
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹