Ik kwam zonder afspraak met een dik probleem: motorstoring en gebod om onmiddellijk een garage op te zoeken. Geen klant, want in Frankrijk wonend. Auto werd gescand: AdBlue-sproeier moet vervangen wor... もっと見る

レビュアーのコメントを見てみましょう
Vandaag in de showroom omdat men was vergeten mijn onderhoudsboekje bij te werken na een grote beurt vorige week. Omdat er niemand in de showroom was de naar het kantoor gelopen met de vraag of ik ee... もっと見る
Top bedrijf! Gisteren kwam ik er achter dat mijn verlichting het niet deed van mijn Peugeot 5008. Ik liep de showroom binnen, werd welkom geheten, boden me gebak en koffie aan en werd meteen geho... もっと見る
Wat een topservice. Bij Nina geweest achter de balie, ze heeft ons super geholpen en met ons meegedacht, waar wij voor een dure reparatie stonden. Dankjulliewel!
企業情報
Van Mossel Peugeot について
当該企業による記述
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
連絡先

Profiteer nu van topdeals!
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Geen contact mee te krijgen
Geen contact mee te krijgen. 3 mails verder en nog geen antwoord. Peugot 2 jaar geleden gekocht en oplaad problemen mee. Tot nu toe geen oplossing door dealer en Van Mossel.
Citroën C3 ingeruild voor automaat
We waren tevreden met onze Citroën C3 maar zochten een nieuwere en een automaat. We kwamen via de app viaBovag bij van Mossel Amsterdam Noord terecht en werden daar uitstekend geholpen door Marc de Jong. Na een proefrit besloten we tot aankoop met inruil over te gaan en hebben daar geen spijt van.
Na een valse start bij aankoop van een…
Na een valse start bij aankoop van een uit Luxemburg geimporteerde Jeep Avenger EV, heeft van Mossel namens Vestigingsdirecteur Laurens Zanoli de ontstane plooien helemaal glad gestreken. Nu zijn wij helemaal tevreden over de aankoop en het nakomen van tijdens het aankoopproces gemaakte afspraken.
回答に AI 支援を利用する場合があります詳細を表示
door gebrekkige communicatie van de…
door gebrekkige communicatie van de kant van de garage, kon ik mijn auto pas , voor mij, te laat ophalen en moest ik hem een andere dag weer terug brengen.

Van Mossel Peugeot からの回答
Onderhoud en APK Citroën
Onderhoud en APK gedaan aan de Citroën maar even later bleek de afsluiting bij het motor carter te lekken. Uiteraard gereclameerd maar Van Mossel Alkmaar had geen tijd om hun eigen fouten te herstellen. In overleg met Van Mossel Hillegom (Peugeot garage) is het in de vestiging Hillegom opgelost maar dat was niet met blijdschap van deze vestiging. Kortom: slecht werk en slechte service van de Almaar vestiging.
Iedereen denkt mee hier en kijkt wat er…
Iedereen denkt mee hier en kijkt wat er wél kan, altijd! We komen hier al 20 jaar met heel veel plezier.
De afspraak kon snel gemaakt worden. De onderdelen die besteld moesten worden werden snel geleverd.
Goede service.
Zeer goede service
Zeer goede service. Personeel dat mee denkt met de klant.
4 sterren gegeven (5 verdiend) omdat er mogelijk altijd kleine verbeteringen zouden kunnen zijn.
Servicebeurt
De werkzaamheden zijn absoluut zeer deskundig uitgevoerd. In het contract zijn ze bijzonder stroperig en lijken ze haast ongeïnteresseerd/gemotiveerd.
Straalt vertrouwen uit.
Prettige ontvangst.
Als je wilt, kun je op je gemak de voorraad bekijken zonder opdringerig gedoe.
Na de interesse kenbaar te hebben gemaakt werden wij goed geholpen, proefrit geen probleem, proefrit in andere auto, ook geen probleem.
De man die ons heeft geholpen (Dennie) gaf ons vertrouwen. Elke vraag werd geduldig beantwoord.
Nu blij met onze aankoop.
Vriendelijk geholpen van mijn kapotte…
Vriendelijk geholpen van mijn kapotte sleutel van mijn auto door sven!
Gr ilona
Hulp was dichtbij!
Mijn oude auto kwam niet meer door de APK. Ik ben geweldig geholpen door Marcel Wilkens van vestiging Amstelveen om binnen enkele dagen een prachtige tweedehands auto te hebben. Zijn service was klantgericht, empathisch, vriendelijk, hulpvaardig en deskundig. Ook de mensen van de werkplaats en de altijd hulpvaardige Miguel van de receptie hebben geweldig meegewerkt om mij zo snel mogelijk in een nieuwe auto te krijgen, hulde. Allen heel erg veel dank!
Als consument je gehoord voelen
Als consument je gehoord voelen
Prettig contact met de verkoper

Van Mossel Peugeot からの回答
Ten eerste contact per app is al heel…
Ten eerste contact per app is al heel vervelend en werkt slecht . Daarna ben ik niet gebeld dat mijn auto klaar was en meneer zei van wel . Vond de meneer in kwestie niet zo klant vriendelijk wellicht als je een nieuwe auto wilt . Volgend jaar ga ik ook bij een andere garage mijn beurt laten doen .
Hele vriendelijke mensen en altijd…
Hele vriendelijke mensen en altijd behulpzaam op de locatie.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。