Vannielsmeubelen レビュヌ

3. 家具の付属品
  4. 日甚品店
  5. ゜ファヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

Is al vele jaren de winkel voor jouw nieuwe meubelen. In onze showroom vind je onder meer prachtige zitmeubelen, fauteuils, stoelen en banken van hoge kwaliteit die we tegen scherpe prijzen aanbieden. Deze zijn altijd volgens de laatste trends en direct uit voorraad leverbaar. Ook complete woonseries zijn bij ons te verkrijgen. Altijd het juiste advies. De afgelopen jaren heeft Niels veel advies gevraagd aan jou als klant en veel signalen opgevangen qua stijl en uitstraling van de meubels. Wij vinden het belangrijk om hier ook wat mee te doen. Dit is terug te zien in onze showroom. Hier willen we iedereen de kans geven om zijn of haar woning in te richten met prachtige meubels, ongeacht de grootte van de portemonnee. In onze winkel laten we dit al zien. Niet alleen door hoogwaardige meubels toegankelijk te maken voor iedereen, maar ook door persoonlijk contact, eerlijk advies en eerlijke prijzen te bieden. Dat nemen we graag mee naar een hoger niveau. Je kunt bij ons kiezen uit een groot aanbod aan stijlen, kleuren en designs. Kom je ook snel eens kijken in onze meubelzaak? Je kunt bij ons gratis voor de deur parkeren en de koffie staat klaar!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 90ä»¶

レビュヌを曞く

Prachtige meubelzaak.

Prachtige meubelzaak.. Geweldige goede kwaliteit en advies.. goede service.. komen hun afspraken na.
Je voelt je er thuis.
Top

2026幎7月10日

Vannielsmeubelen からの回答

Wat een prachtige review, heel erg bedankt! 😊 Wat fijn om te lezen dat je onze kwaliteit, het advies en de service zo waardeert. Dat je je bij ons thuis voelt, is misschien wel het mooiste compliment dat we kunnen krijgen. We wensen je heel veel plezier met je meubels en zien je graag nog eens terug bij Van Niels Meubels & Meer!

5぀星のうち5の評䟡

Goede en vriendelijke service!

2026幎7月10日

Vannielsmeubelen からの回答

Bedankt voor je mooie review, Monique! 😊 Wat fijn om te horen dat je onze service als goed en vriendelijk hebt ervaren. Daar doen we het voor! Veel plezier met de relaxfauteuil en hoekbank en graag tot ziens bij Van Niels Meubels & Meer.

5぀星のうち5の評䟡

Super fijn geholpen met het uitzoeken

Super fijn geholpen met het uitzoeken van mijn nieuw eethoek, fauteuils en barkrukken. Tevens erg fijne jongens die de meubels kwamen brengen.
Contact met Van Niels is heel spontaan en fijn. Als ik weer iets nieuws nodig heb is dit de winkel waar ik als eerste heen ga :)

2026幎7月8日

Vannielsmeubelen からの回答

Wat een prachtige review, Roos! 😊 Bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld. We vinden het ontzettend leuk om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe eethoek, fauteuils en barkrukken én dat ook de bezorging als prettig is ervaren. Daar doen we het voor! Heel veel woonplezier gewenst en je bent altijd van harte welkom als je weer iets nieuws zoekt. Graag tot ziens! 😊🏡

5぀星のうち5の評䟡

Goed geholpen door Niels en super blij

Goed geholpen door Niels en super blij met onze grote fauteuil met hocker!
Mooie overzichtelijke zaak met prachtige meubels.

2026幎7月9日

Vannielsmeubelen からの回答

Wat ontzettend bedankt voor je mooie review! 😊

Wat leuk om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen en dat jullie zo blij zijn met de grote fauteuil en hocker. Daar doen we het voor! Fijn ook dat je onze showroom als overzichtelijk en mooi hebt ervaren.

We wensen jullie heel veel comfortabele en gezellige momenten met jullie nieuwe fauteuil. Geniet ervan en hopelijk zien we jullie in de toekomst nog eens terug bij Van Niels Meubels & Meer!

5぀星のうち5の評䟡

Hele mooie stoelen gekocht bij Niels

Hele mooie stoelen gekocht bij Niels ,erg vriendelijk en met open armen ontvangen. Snelle levering door twee aardige mannen ..Beschadiging aan een plaatje maar heeft direct geregeld dat er een nieuwe word opgestuurd.. Fijn contact via WhatsApp zodat je direct antwoord krijgt ...

2026幎7月9日

Beste Manon,

Wat ontzettend bedankt voor je uitgebreide en mooie review! 😊

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de stoelen, onze service en de snelle levering. We vinden het belangrijk dat alles naar wens is en als er onverhoopt toch iets niet helemaal in orde is, lossen we dat natuurlijk zo snel mogelijk op.

Bedankt voor je vertrouwen in Van Niels Meubels & Meer. We wensen je heel veel plezier met jullie prachtige nieuwe stoelen en hopen je in de toekomst weer van harte te mogen verwelkomen!

Hartelijke groet,

Niels, Jessica & het team van Van Niels Meubels & Meer

Super service!!!

2026幎7月8日

Beste Anja,

Wat ontzettend leuk, bedankt voor je 5 sterren en je mooie woorden! ⭐⭐⭐⭐⭐

Wat fijn om te horen dat je onze service als super hebt ervaren. Daar doen we het iedere dag voor! We wensen je heel veel plezier met je aankoop en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Van Niels Meubels & Meer.

5぀星のうち5の評䟡

Om te beginnen hebben wij ontzettend

Om te beginnen hebben wij ontzettend goed advies gekregen van Vannielsmeubelen. Een medewerker is zelfs bij ons thuis geweest en geholpen met kleurkeuze en advies mbt het meubilair en schilderwerk. Qua levering en afspraken: Vanniels zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen
. erg betrouwbaar adres. Wij zijn super tevreden 😊

2026幎7月7日

Vannielsmeubelen からの回答

Wat een prachtige review, Trudy! 😊 Bedankt voor jullie mooie woorden en het vertrouwen in Van Niels Meubelen. Fijn om te horen dat het advies aan huis, de hulp bij de kleurkeuze én de begeleiding rondom het schilderwerk zo goed zijn bevallen. We vinden het belangrijk om onze afspraken na te komen, dus het is extra mooi dat jullie dat zo hebben ervaren. Heel veel woonplezier gewenst met jullie nieuwe interieur, en nogmaals bedankt voor deze geweldige aanbeveling!

5぀星のうち5の評䟡

Wij zijn uitstekend goed geholpen door

Wij zijn uitstekend goed geholpen door Niels en zijn vrouw, mooie meubels goed en eerlijk advies heeft ons de doorslag gegeven om de meubels hier te kopen.

Niels maakt er zelfs met afleveren nog een feestje van!

Voor de volgende meubels zullen we Van Niels zeker niet vergeten!

Niels en Team
.. ga zo door!

Mvgr Raymon en Linda

Vannielsmeubelen からの回答

Wat een geweldige review, Linda en Raymon! 😊 Hartelijk dank voor jullie mooie woorden en het vertrouwen dat jullie in ons hebben gesteld.

Fijn om te horen dat ons eerlijke advies en de persoonlijke begeleiding de doorslag hebben gegeven. En natuurlijk maken we van de levering graag een feestje – een nieuwe inrichting is tenslotte iets om van te genieten! 🎉

We wensen jullie heel veel woonplezier met de nieuwe meubels en kijken ernaar uit om jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

En natuurlijk ook nog bedankt dat wij gezellig met jullie hebben mogen mee-eten. Dat maakte de aflevering extra bijzonder! 😊

Nogmaals bedankt en graag tot ziens!

5぀星のうち5の評䟡

De meubels gevonden die we zochten

De meubels gevonden die we zochten! Ondanks dat we lang moesten wachten op de sleutel van onze woning, kon het toch bij Van Niels in de opslag blijven staan, heel fijn! Goede service, fijne communicatie en een mooie winkel!
Ciao Ciao

Vannielsmeubelen からの回答

Bedankt voor je mooie review, Jarno! 😊 Wat fijn om te horen dat jullie de meubels hebben gevonden die jullie zochten. Geen probleem dat de levering even moest wachten; we bewaren de meubels graag totdat jullie er klaar voor zijn. Veel woonplezier in jullie nieuwe woning en bedankt voor het vertrouwen in Van Niels Meubels & Meer.

Ciao ciao! 👋

5぀星のうち5の評䟡

Supetblij met mijn nieuwe meubels van

Supetblij met mijn nieuwe meubels van Niels. Uitstekend advies gekregen zowel bij de aankoop als bij het plaatsen. Alles is perfect verlopen. Topservice, zeker een aanrader!

Vannielsmeubelen からの回答

Hallo Rita, Wat ontzettend leuk om jouw mooie review te lezen! 🌟 Heel erg bedankt voor je lieve woorden. We zijn blij dat je zo tevreden bent met je nieuwe meubels en dat je onze service en het advies als prettig hebt ervaren.

En natuurlijk ook heel veel dank voor het heerlijke gebak, dat was een ontzettend leuke verrassing en we hebben er samen van genoten! 😊

We wensen je heel veel woonplezier met je nieuwe interieur en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Bestelling geplaatst op zondag

Bestelling geplaatst op zondag, kregen ook op die zondag bericht, klasse!!

2026幎7月5日

Vannielsmeubelen からの回答

Bedankt voor deze mooie review! ⭐ Wat fijn om te horen dat je onze snelle service waardeert. We vinden het belangrijk om onze klanten zo snel mogelijk te helpen, ook in het weekend. Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer!

eethoek

Na een prettig ontvangst in de winkel hebben wij samen met Niels een unieke eethoek (met hoekbank) samengesteld. Ondanks de vertraging op de levertijd zijn we zeer tevreden en blij met het eindresultaat!

Vannielsmeubelen からの回答

Bedankt voor deze mooie review, Michel! Wat fijn om te horen dat jullie het samenstellen van de unieke eethoek en hoekbank als prettig hebben ervaren. Natuurlijk vinden we het jammer dat de levertijd iets langer was dan gepland, maar we zijn blij dat het eindresultaat aan jullie verwachtingen voldoet en dat jullie er zo tevreden mee zijn. We wensen jullie veel mooie momenten en gezelligheid aan jullie nieuwe eethoek toe!

Mooie meubels

Wat rond gekeken op internet naar nieuwe meubels en tussen de grote jongens stond Van Niels.Wij naar de showroom en die was geweldig. Daar hadden ze wat we wilden en na een lekker bakje koffie was de koop gesloten. Niels en zijn medewerkers waren heel behulpzaam en de bezorgers hebben alles uitgelegd en mooi op de plaats gezet.TOP. Groetjes Joop

2026幎6月17日

Beste Joop,

Hartelijk dank voor deze prachtige review en voor het vertrouwen in Van Niels! Wat leuk om te lezen dat je ons via internet hebt gevonden en vervolgens zo enthousiast was over onze showroom en collectie.

Fijn dat je onder het genot van een kop koffie precies hebt gevonden wat je zocht. Ook zijn we blij dat je de hulp van ons team én de service van onze bezorgers zo hebt gewaardeerd. We vinden het belangrijk dat alles netjes wordt geleverd, uitgelegd en op de juiste plek wordt gezet.

We wensen je heel veel plezier en comfort met je nieuwe meubels!

Niels en het team van Van Niels

5぀星のうち5の評䟡

Mooie meubels en prima service

We zijn erg tevreden over onze ervaring bij Van Niels! We hebben hier een eettafel met bankje en stoelen, een hoekbank én salontafels gekocht. De kwaliteit is uitstekend en we zijn erg blij met onze aankopen.
We zijn goed geholpen door Niels. Hij nam de tijd om mee te denken, gaf eerlijk advies en zorgde ervoor dat we met een goed gevoel onze keuzes konden maken. We ervaarden geen druk om meteen te bestellen maar kregen alle ruimte om rustig na te denken over de offerte.
Daarnaast waarderen we de flexibiliteit rondom de levering enorm. Er werd goed met ons meegedacht, waardoor alles op een voor ons passend moment geleverd kon worden.

2026幎6月27日

Vannielsmeubelen からの回答

Hartelijk dank voor deze prachtige en uitgebreide review! Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met de eettafel, het bankje, de stoelen, de hoekbank en de salontafels, en dat alles zo goed bevalt.

We vinden het belangrijk om klanten eerlijk advies te geven en de tijd te nemen om samen tot de juiste keuzes te komen, dus het is mooi om te horen dat jullie dit ook zo hebben ervaren. Ook de ruimte om rustig na te denken over een offerte en de flexibiliteit rondom de levering zijn zaken waar we veel waarde aan hechten.

Bedankt voor het vertrouwen in Van Niels en voor jullie mooie woorden. We wensen jullie heel veel woonplezier met jullie nieuwe interieur!

5぀星のうち5の評䟡

Hele fijne benadering bij van Niels

Hele fijne benadering bij van Niels Meubelen. Prettig contact, er werd meegedacht met oog voor de klant. Topservice! Erg blij met onze bank met hocker...

2026幎6月26日

Wat een mooie review, Marja! 😊

Bedankt voor je fijne woorden en het vertrouwen in Niels Meubelen & Meer. Wat leuk om te horen dat je onze persoonlijke benadering, het meedenken en de service zo hebt gewaardeerd. Daar doen we het voor!

En natuurlijk zijn we extra blij dat jullie zo tevreden zijn met jullie nieuwe bank en hocker. We wensen jullie er heel veel gezellige en comfortabele momenten mee toe.

Veel woonplezier gewenst en graag tot ziens!

Hartelijke groet,
Team Niels Meubelen & Meer 🛋✚

5぀星のうち5の評䟡

Helemaal tevreden met geweldig mooie

Helemaal tevreden met geweldig mooie nieuwe stoelen. Niels biedt top service en z'n Achterhoekse nuchtere aanpak is gewoon top! Dankjewel! Ciao Ciao!

2026幎6月21日

Vannielsmeubelen からの回答

"Wat een prachtige review, Lidy! 😊 Bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe stoelen én onze service. Geniet er jarenlang van! Heel veel woonplezier gewenst en graag tot ziens. Ciao Ciao! 👋"

Wat een fijne ervaring.

Wat een fijne ervaring.

Geen opdringerige verkoper, geen mooie praatjes. Gewoon fijn nuchter contact.

Met als resultaat nu een prachtige, oerdegelijke eettafel in huis.

Fijne service zowel in de winkel als tijdens bezorging/montage van de tafel.

2026幎6月16日

Vannielsmeubelen からの回答

Bedankt voor je mooie review, Bas! Wat fijn om te lezen dat je onze nuchtere aanpak en service zo hebt gewaardeerd. We wensen je heel veel plezier met jullie prachtige, oerdegelijke eettafel en hopen dat er jarenlang mooie momenten aan beleefd worden. Graag tot ziens bij Niels Meubels & Meer! 😊

5぀星のうち5の評䟡

Uitstekende service en kwaliteit voor

Uitstekende service en kwaliteit voor weinig. Bedankt Niels

2026幎6月12日

Vannielsmeubelen からの回答

Bedankt voor je mooie review, Jan! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, kwaliteit én prijzen. Daar doen we het voor! Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij Niels Meubels & Meer.

Goede service/advies

Goede service/advies
Ruime keuze

2026幎6月12日

Vannielsmeubelen からの回答

"Bedankt voor je mooie review, Roos! 😊 Fijn om te horen dat je onze service, het advies en de ruime keuze waardeert. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!"

Heerlijke Bank!!!

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe bank van Van Niels Meubelen. Vanaf het eerste contact ben ik vriendelijk en deskundig geholpen. Er werd goed meegedacht over de mogelijkheden en ik kreeg alle tijd om een keuze te maken.

De levertijd duurde wat langer dan oorspronkelijk verwacht, maar daar werd duidelijk over gecommuniceerd. Door omstandigheden in de markt waren bepaalde stoffen tijdelijk minder goed leverbaar. Ondanks die vertraging werd ik netjes op de hoogte gehouden.

De bank is uiteindelijk precies geworden zoals ik had gehoopt en staat prachtig in mijn woonkamer. De kwaliteit is uitstekend en het zitcomfort is geweldig.

Complimenten voor de service, de persoonlijke aandacht en de vriendelijke bezorging. Ik ben zeer tevreden en kan Van Niels Meubelen van harte aanbevelen!

2026幎6月5日

Vannielsmeubelen からの回答

Danny, ontzettend bedankt voor je uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je nieuwe bank én met onze service. We vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor persoonlijk advies en eerlijk te communiceren, ook wanneer er door omstandigheden vertraging ontstaat. Geweldig dat de bank uiteindelijk helemaal aan je verwachtingen voldoet en zo mooi in je woonkamer staat. We wensen je heel veel comfortabele en gezellige momenten op je nieuwe bank. Bedankt voor je vertrouwen en aanbeveling, daar zijn we ontzettend blij mee! 😊

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。