Fikk bestillingen etter en uke og da sendt fra Nederland. SÃ¥ ingenting Ã¥ klage pÃ¥ her. Kan virke som at Vapnorge er et dropshipping firma uten lager i Norge. Dette kan forklare at enkelte ikke mottar... ãã£ãšèŠã
Fikk leveringen min lenge etter at det var bestilt, to batterier til vape. Det ene batteriet var ikke i orden, etter litt om og men, ingenting utenom det vanlige, sÃ¥ sier de at de skal sende et til.... ãã£ãšèŠã
Gjorde en bestilling 21/5-24 og fikk varen 14/6-24. Pga lite oppdatering og ordrebekreftlse uten etsimert lev.tid, var jeg noe bekymret for om dette var svindel. Men fikk altsÃ¥ varen til slutt og alt... ãã£ãšèŠã
Bestilte ting som var pÃ¥ lager men det skjedde ingen ting. Etter noen uker sende jeg mail Ã¥ fikk svar om at de manglet noen varer Ã¥ beklaget dette. Det skulle selvfÞlgelig bli ordnet!! Noen uker sener... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Norges beste e-sigarett nettbutikk. Bestill en e-sigarett uten nikotin og du får frakten gratis! Vi tilbyr vape som : Smok, Eleaf, Ijoy & Joyetech.
ãã«ãŠã§ãŒ
- vapenorge.no
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Best i mars,ble trekt fra kontoen ,menâŠ
Best i mars,ble trekt fra kontoen ,men ikkje fÃ¥tt vareneð¡
Bestillte en vare 6/1-2025..Ble trukketâŠ
Bestillte en vare 6/1-2025..Ble trukket fra konto.EnnÃ¥ ikke fÃ¥tt den.De sendte en annen Vape,som ikke engang fungerer.Har hatt sporadisk kontakt med beklagelse,MEN de skylder pÃ¥ postenâŠ(De har rotet bort 2 sendinger til meg) !!! NÃ¥ den siste mnd fÃ¥r jeg ikke svar fra de..
sends from abroad
This store with Norwegian flag and all sends everything from abroad.
My package never came and when I asked if hey could help me find it they said they would send a new one.
Never got that and they did not reply to emails afterwards. YOU HAVE TO BE PRETTY THOUGH OWNING A STORE CALLED VAPE NORWAY, FLAGGING OUR FLAG AND THEN GET SOMEONE TO SHIP FROM ABROAD.
Ordine numero 2185827âŠ
Ordine numero 2185827 non ancora spedito dopo 10 giorni! E nessun contatto dal servizio clienti.
Helt ubrukelig kundeservice
Helt ubrukelig kundeservice
Har gjentatt ganger forsÞkt å få kontakt med kundeservice uten hell. Saken gjelder en retur. Til tross for mange purringer har jeg fortsatt ikke fått svar. Elendig opplegg.
Nettbutikken selger også nikotinvarer til mindreårige, som også er svÊrt kritikkverdig!
Bestilte ting som var pÃ¥ lager men detâŠ
Bestilte ting som var på lager men det skjedde ingen ting. Etter noen uker sende jeg mail å fikk svar om at de manglet noen varer å beklaget dette. Det skulle selvfÞlgelig bli ordnet!! Noen uker senere sender jeg en mail for å avbestille! Ca en uke etter det blir det trukket penger fra kontoen å det blir umulig å få kontakt med noen!! Fortsatt ikke kommet noe av det jeg bestilte!!!! Det er heldigvis ikke så mange som er så useriÞse som dette!!
Selger til barn ned i 12 års alderen
Selger til barn ned i 12 års alderen. Ingen identifikasjon nÞdvendig.
Info sendt 31.12.2024. Etter å ha blitt gjort oppmerksom på salg til mindreårig ble all kontakt brutt.

Vapenorge ããã®åç
Sender ikke ordren og svarer ikke på epost.
OPPDATERT: Da er pakken ankommet etter 3 uker.
En uke etter at jeg mottok ordrebekreftelsen fra nettstedet sendte jeg en epost hvor jeg etterspurte at de skulle sende ordren. Etter en liten uke til har butikken hverken sendt ordren eller svart på eposten. Virker generelt sett som en useriÞs forhandler.
FornÞyd med varene som ble bestilt. Vanskelig å oppnå kontakt med kundeservice
FornÞyd, med noen merknader. Det er vanskelig å vite om en vare er sendt eller ikke, samtidig som det er vanskelig å få kontakt med kundeservice. PrÞvde chat, mail og telefon, men uten å få kontakt. Det var fÞrst etter at jeg la igjen en negativ tilbakemelding at jeg ble kontaktet av VapeNorge via e-post. Skal det så mye til, tenker nå jeg? Varen kom etterhvert, rundt 2 uker etter bestilling, som er forståelig nå i desember. Fikk det jeg hadde bestilt, så er fornÞyd. 4 stjerner...såvidt! De har et lite fjell å bestige når det kommer til å svare kundene sine. Skulle noe gå galt med forsendelsen, som det for flere kjÞpere har gjort tidligere, hva skal en da gjÞre? Send inn en dårlig anmeldelse, så blir du raskt tatt hånd om. Fra spÞk til alvor; Du får det du betaler for.
KjÞpte en del varer fra dem i detâŠ
KjÞpte en del varer fra dem i det siste.
Min favoritt ble vozol 10 000. Den gir en kraft de andre ikke gir og er veldig praktisk å bruke. For de som ser etter noe til rÞykeslutt er denne å anbefale på det sterkeste.
Spurte om råd til rÞykeslutt
Spurte om råd til rÞykeslutt, fikk god veiledning. I tillegg fulgte de opp senere.
Noen ganger har varene kommet litt senere enn andre ganger, så jeg anbefaler å bestille i god tid.
Spurte om et produkt som kunne hjelpeâŠ
Spurte om et produkt som kunne hjelpe meg og mannen med å slutte med rÞyk. De anbefalte ziip, noe som vi er veldig fornÞyd med. Nå har vi ikke rÞyker på 3 måneder og 12 dager i skrivende stund !
Fikk pakken min i dag og er veldigâŠ
Fikk pakken min i dag og er veldig fornÞyd med varene. Bestilte justfog pro og geekvape. Ejuicen smaker også toppers :)
Fik ikke sporing nr eller vare
Fik ikke sporing nr. fik ikke vare. Dem svarer ikke på mail. Dem svarer ikke på tlf.
Fikk det jeg betalte for
Fikk det jeg betalte for. FornÞyd med varene. De fungerer som de skal :)
Funker Greit
Noe lang leveringstid, bestilte med pakkesporing (betalte extra) fikk pakken plutselig i postkassa. god pris og fornÞyd med produkt.
Vet ikke hvorfor anmeldsene er så dårlig...
Vet ikke hvorfor anmeldsene er så dårlig egt, fikk svar på e-post innen 4 dager og kan ikke klage, siden i tillegg ble det sendt.
Fikk sporingsnummer, og alt er helt greit. Ikke for lang tid til det blir sendt, og helt grei kundeservice!
Fikk riktig produkt men sending tokâŠ
Fikk riktig produkt men sending tok lang tid
Noe lang leveringstid
Gjorde en bestilling 21/5-24 og fikk varen 14/6-24. Pga lite oppdatering og ordrebekreftlse uten etsimert lev.tid, var jeg noe bekymret for om dette var svindel. Men fikk altså varen til slutt og alt ok. Pris var god. Så, konklusjon er å beregne god tid, men varen kommer. Men kunne vÊrt greit med litt mer informasjon ordren