Ik zocht naar supplement welke me zouden helpen bij mijn vochthuishouding en het tegen gaan van kramp met voetbal. Kan niet anders zeggen dat de elektrolyte van Vazquez perfect werken. Veel me... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik ben heel tevreden over het product. Het volgen van de verzending ging moeizaam, maar na email contact is dit ook opgelost. Als ik dan toch iets mag wensen dan is dat er meer variatie in de bonus... もっと見る
Ik ben ontzettend tevreden over Vazquez Supplements. Vanaf het eerste contact merk je meteen dat klanttevredenheid hier echt centraal staat. De producten zijn van hoge kwaliteit, duidelijk omschre... もっと見る
De pre workout, eiwitpoeder, vitamine pillen en creatine gekocht en vanaf het eerste moment verkocht. Pre workout gebruik ik maar een halve scoop met 200 - 250 mL samen met een schep creatine. Precies... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Wij bieden supplementen aan van hoogwaardige kwaliteit op het gebied van voeding, slaap en training. Daarbij bieden wij diensten aan als 1 op 1 coaching om mensen te helpen richting zijn of haar doelen en maken wij op maat gemaakte voeding en trainingsschema's.
連絡先
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Niet op voorraad.
Werd netjes gemaild dat het product er niet was en of ik een andere wilde.
Snelle correcte levering 👍🏻
Aanrader!
Goed op de hoogte gehouden van wanneer het product weer leverbaar zou zijn. Snelle levering!
Top hulp
Top hulp, ik had één probleem met de pre-workout die ik had besteld. Heb meteen contact opgenomen en het team heeft mij direct geholpen zonder er veel drama rond te maken echt een super team!!!!
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf dat meedenkt in oplossingen. Goede klantenservice en erg vriendelijk.
De klantenservice is geweldig
De klantenservice is geweldig
Snelle reactie en je krijgt informatie waar je daadwerkelijk iets aan heb geen robot onzin
Producten kwamen goed binnen en zijn van goede kwaliteit
En de prijs is nergens beter
Goede producten en een snelle vlotte…
Goede producten en een snelle vlotte levering van mijn bestelling

Vazquez Supplements からの回答
Aanrader
Sinds kort gebruik ik het. Het is een fijn product en doet zijn werking. Zeker een aanrader.
Aanrader !
Snel geleverd en prijs kwaliteit zeer goed product !
Smaak bubble cherry gaat makkelijk binnen alsook geen crash na het trainen .
Top producten
Fijne producten, tegen een juiste prijs/kwaliteit verhouding. De elektrolyten zijn zeker een aanrader!
Goed product, fijne werking ervan!
Goed product, geeft mijn de boost die ik nodig heb voor mijn training, ook heerlijke smaken!
Super snelle levering
Super snelle levering. Het is goed van smaak je krijgt er een goeie boest van
Echt top spul.
Very nice to use
Very nice to use. Easy to apply, stays on well and sits nicely. Tried some adhesive tape before, but I never lasted a night with that. 5% better recovery score according to my Whoop by sleeping with this product.
Door het gebruik van de Elektrolyten…
Door het gebruik van de Elektrolyten van Vazquezsups zijn mijn krampaanvallen na/tijdens de wedstrijd verleden tijd. Echt een aanrader.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。