Ik heb 2 producten gekocht bij VDN die naast elkaar komen te hangen. Daarvoor is het belangrijk dat de houtsoort een gelijke tint heeft. Verschillende producten hebben ze bij VDN voor mij uit de verpa... もっと見る
企業が回答しました
Op zoek naar een nieuwe dubbelwandige theepot kwamen we op jullie site terecht. Deze is uitnodigend en informatief. Daarom bij jullie besteld. We zijn blij met het model en de theepot is zoals we verw... もっと見る
企業が回答しました
Snelle verzending. Maar de prachtige dubbel dikwandige theepot valt tegen, we zijn theedrinkers, de hele dag door... en dachten dat deze pot langer op temperatuur zou blijven, we hebben er zelfs een t... もっと見る
企業が回答しました
Snel geleverd en prima kwaliteit. We drinken al jaren uit deze glazen. Zijn redelijk vaatwasmachine bestendig. Drinken door gebogen rand zeer fijn. Drinken blijft goed warm koffie, thee.
企業が回答しました
Aanbieder van kwalitatief keukengerei voor de serieuze kok!
Steenbakkerstraat 11, 2222AT, Katwijk aan Zee, オランダ
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Snelle service.
Je wordt goed op de hoogte gehouden tussen bestellen en aankomst van je bestelling.
Het zit netjes verpakt.
Tevreden van mijn gerief!
Nu genieten maar!

VDN からの回答
Top producten voor een goede prijs en goede manier van bewaren in koffer. Dankzij de wetstenen heb ik nu vlijmscherpe messen!

VDN からの回答
Door een fout mijnerzijds was ik het dekseltje van mijn koffiemolen kwijt. Na contact bijzonder fijn opgelost en van de gelegenheid gebruik kunnen maken 2 extra gemalen koffie voorraadpotjes aan te schaffen

VDN からの回答
Het was een mooi product en het is degelijk gefabriceerd. De levering is ook feilloos verlopen.

VDN からの回答
Nieuwe filters voor mijn cafetière besteld. Binnen 24 uur geleverd. Topservice en geweldige kwaliteit. Vijf sterren.

VDN からの回答
Een mooie kwalitatieve steen met assessoires,super blij mee èn geen botte messen meer!Top product!
Mvg Martijn

VDN からの回答
De ervaring met VDN kitchen was goed (net en correct update)
Echter de PostNL is treurig, de verzending werd tot drie dagen uitgesteld. Ik begrijp niet waarom PostNL elk jaar tariefs verhoging doet terwijl de dienstverlenging achteruit gaat.

VDN からの回答
Bestelde product was zoek geraakt bij de levering, nadat ik daar melding van had gemaakt heb ik alsnog het product ontvangen top geregeld

VDN からの回答
Dubbelwandige koffieglazen besteld,zijn fijne glazen en werden supersnel geleverd

VDN からの回答
Wet stenen gekocht. Erg snelle levering .
Moet nog leren om de messen te slijpen, is niet zo eenvoudig.

VDN からの回答
Na veel gezoek op het internet heb ik het koksmes damaststaal Elegance serie VG-10 uitgezocht en besteld bij VDN via Bol.
Wat een goede keuze voor een goede prijs!
Super scherp en hij snijdt alles. Geen pijnlijke en tranende ogen meer bij het uien snijden vanwege de scherpte van het mes.
De volgende dag werd het mes al bezorgd. Goed verpakt zonder overbodig karton. Kortom: ik ben er heel blij mee.

VDN からの回答
Nadat bestelling was gedaan, telefonisch nog een extra bestelling gedaan. Deze via factuur betaald zodat zowel de 1e als de 2e bestelling in een verpakking verzonden konden worden. Super service tijdens drukke periode

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。