Jeg besÞgte den fysiske butik i sommeren 2024, som var ekstremt nydelig og spÊndende at gÃ¥ i. Da jeg skulle kÞbe garnvarer, valgte jeg at bestille nogle varer fra deres webshop. Vil hellere stÞtte lok... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hurtigt leveringâŠ. SÞd hÃ¥ndskreven bemÊrkning pÃ¥ fakturaen⊠det vi sige at I lÊser hvad man skriver pÃ¥ bestillingen til jerâŠ.. takâŠ. HÃ¥ber julesÊkken nÃ¥r st vÊre fÊrdig inden 1 . December⊠sÃ¥ lille C... ãã£ãšèŠã
Foretog et kÞb den 31.01.25, bestillingen blev registreret ved GLS den 02.02.25, men derefter skete der ikke yderligere. Jeg har forgÊves forsÞgt at kontakte forretningen via to forskellige mails, ko... ãã£ãšèŠã
Hver gang jeg handler, fÃ¥r jeg den bedste personlige betjening med virkelig hÞj faglig ekspertise. Tina er virkelig god til at se mulighederne og vejleder til et alternativ, hvis jeg har set en lÊkke... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg er tilfreds
Jeg er tilfreds, både med garnet og leveringen
Produkterne var pakket pÊnt ind ogâŠ
Produkterne var pakket pÊnt ind og sendt forsvarligt. Kvaliteten og farverne levede op til forventningerne
10/10, stÞt lokale garnbutikker
Jeg besÞgte den fysiske butik i sommeren 2024, som var ekstremt nydelig og spÊndende at gå i. Da jeg skulle kÞbe garnvarer, valgte jeg at bestille nogle varer fra deres webshop. Vil hellere stÞtte lokale små garn butikker fremfor de store kÊder. 10/10, glad for mine rundpinde i trÊ, som jeg bruger til strÞmpestrik.
Hurtig levering, mange mails om levering, sÃ¥ tak for en venlig â snak â, mvh Bodil
Dag til dag levering ðð
Rigtig godt udvalg og super hurtigâŠ
Rigtig godt udvalg og super hurtig levering.
Nyt strikkeprojekt reddet!!
Saved my life!!! I havde prÊcis den indfarvning jeg skulle bruge for at have nok garn til et nyt projekt. Tak for jer og tak for superfin betjening :-)
Hurtig levering og garnet er lÊkkert.
Hurtig levering og garnet er lÊkkert.
Jeg manglede nogle strikkepinde
Jeg manglede nogle strikkepinde, da min lille hundehvalp har tygget dem i stykker, og så fandt jeg dem jeg manglede i Vegagarn! Og de kom så hurtigt så jeg kunne fortsÊtte med min projekt. Så tak til Vegagarn! Vil sikkert handle igen!
Hurtig levering , kunne godt finde på at handle ved Vegagarn igen
TipTop!
Super pristilbud. Korrekt og lÊkker vare. Super hurtig levering.
hurtig fin levering
Meget tilfreds
Meget tilfreds. Hurtig pakket, sendt og modtaget. Varer levet op til forventningerne, god pris og bestiller gerne en anden gang.
Fin ekspedition
Fin, hurtig og korrekt ekspedition. Mit fÞrste kÞb bliver absolut ikke det sidste.
Handler gerne ved vegagarn igen efter 2âŠ
Handler gerne ved vegagarn igen efter 2 dage havde jeg min pakke
OMG. Levering
Dagen efter bestilling kunne jeg afhente min pakke, superð
Hurtig levering og super god hjÊlp tilâŠ
Hurtig levering og super god hjÊlp til at finde det rette
Nem og hurtig bestilling med afhentningâŠ
Nem og hurtig bestilling med afhentning i butikken
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã