Jeg besÞgte den fysiske butik i sommeren 2024, som var ekstremt nydelig og spÊndende at gÃ¥ i. Da jeg skulle kÞbe garnvarer, valgte jeg at bestille nogle varer fra deres webshop. Vil hellere stÞtte lok... ãã£ãšèŠã
Hurtigt leveringâŠ. SÞd hÃ¥ndskreven bemÊrkning pÃ¥ fakturaen⊠det vi sige at I lÊser hvad man skriver pÃ¥ bestillingen til jerâŠ.. takâŠ. HÃ¥ber julesÊkken nÃ¥r st vÊre fÊrdig inden 1 . December⊠sÃ¥ lille C... ãã£ãšèŠã
Foretog et kÞb den 31.01.25, bestillingen blev registreret ved GLS den 02.02.25, men derefter skete der ikke yderligere. Jeg har forgÊves forsÞgt at kontakte forretningen via to forskellige mails, ko... ãã£ãšèŠã
Hver gang jeg handler, fÃ¥r jeg den bedste personlige betjening med virkelig hÞj faglig ekspertise. Tina er virkelig god til at se mulighederne og vejleder til et alternativ, hvis jeg har set en lÊkke... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Rigtig god service
Overskuelig hjemmeside. Var nÞdt til at ringe til dem, da jeg var usikker på hvor meget garn, jeg skulle bruge. Virkelig sÞd og hjÊlpsom dame. Og garnet sendte de samme dag. Kan kun anbefale Vegagarn
Hurtig service og alt sÃ¥ godt som detâŠ
Hurtig service og alt så godt som det kunne vÊre .
Hurtig levering af mine vare ð
Mine bestilte vare kom hurtigt sÃ¥ det kan jeg kun vÊre tilfreds med ð Jeg ved jo ikke hvordan det er ved reklamation, da mine varer var som bestilte ð
Meget fint produkt til en meget finâŠ
Meget fint produkt til en meget fin pris. Noget billigere end andre forhandlere..
Dejligt garn til en god pris og hurtigâŠ
Dejligt garn til en god pris og hurtig ekspedition
SkÞnt garn og hurtig levering.
Varen levede op til det forventede.
Fin og hurtig levering
Min handel med Vega garn var helt i topâŠ
Min handel med Vega garn var helt i top ð
Fin oplevelse ikke noget at klage over
God oplevelse
Let at navigere på Vegagarns hjemmeside, MEGET hurtig levering og varen er som forventet. Alt i alt en super service.
Hurtig levering
Hurtig levering - garnet var som forventet. Farverne på garnet matchede fint hvad jeg kunne se på computeren. Vil helt klart handle hos Vegagarn igen.
Mega hurtig levering
Mega hurtig levering. Og kvalitets garn til billig penge. Total i top
Bestilt tÊt på kl 16
Bestilt tÊt på kl 16. Og fik det dagen efter. Hurtigt
Meget hurtig levering
Meget hurtig levering
Fin indpakning, indhold helt som forventet,farver svarede til billede.
Ville bestille varer fra Vegagarn igen uden betÊnkning.
Hurtig levering af garn
Hurtig levering af lige det garn, jeg skulle bruge.
In service
Jeg var glad for at jeg modtog mit garn så hurtigt. Men i mandag sendte jeg en mail og spurgte om i havde mere af den grå Luna i indfarvning 889028. Men jeg har ikke hÞrt noget. Og idag har jeg ringet og der var tlf svarer der bad mig sige hvad jeg ville. Det har jeg gjort, men hÞrer stadig intet. Venlig hilsen Kirsten Omdal
hurtig og god betjening helt i tip top
Hurtig levering