Jeg besÞgte den fysiske butik i sommeren 2024, som var ekstremt nydelig og spÊndende at gÃ¥ i. Da jeg skulle kÞbe garnvarer, valgte jeg at bestille nogle varer fra deres webshop. Vil hellere stÞtte lok... ãã£ãšèŠã
Hurtigt leveringâŠ. SÞd hÃ¥ndskreven bemÊrkning pÃ¥ fakturaen⊠det vi sige at I lÊser hvad man skriver pÃ¥ bestillingen til jerâŠ.. takâŠ. HÃ¥ber julesÊkken nÃ¥r st vÊre fÊrdig inden 1 . December⊠sÃ¥ lille C... ãã£ãšèŠã
Foretog et kÞb den 31.01.25, bestillingen blev registreret ved GLS den 02.02.25, men derefter skete der ikke yderligere. Jeg har forgÊves forsÞgt at kontakte forretningen via to forskellige mails, ko... ãã£ãšèŠã
Hver gang jeg handler, fÃ¥r jeg den bedste personlige betjening med virkelig hÞj faglig ekspertise. Tina er virkelig god til at se mulighederne og vejleder til et alternativ, hvis jeg har set en lÊkke... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Fejl i lagersystem
Fejl i lagersystem, så det bestilte garn kunne ikke fås.
Venlig henvendelse fra forretningen, men hvis man har en netbutik, så skal der vÊre styr på lagerbeholdninger.
I havde kvalitet og farve til min opskrift.
Det var nemt via nettet at finde de garnkvaliteter jeg havde brug for - hos jer! Derfor stor tak til vegagarn for jeres sortiment der spÊnder vidt. Dejligt at bestille det man behÞver!
Meget hurtig levering :-)
Super hurtig levering
Godt garn og god service
Altid dejligt at besÞge butikken. SÞd og hjÊlpsom betjening. Denne gang havde jeg bestilt garn til afhentning online om aftenen, fik besked fÞr butikken åbnede nÊste dag at det var klar til afhentning.
Alt helt i top
Alt helt i top. Orden blev pakket og sendt samme dag, som jeg havde bestilt varerne, og leveret dagen efter af Postnord. Kan kun anbefale Vega Garn.
tilfreds med garnet ,og hurtig levering
Bestilte pÃ¥ nettet og hentede varenâŠ
Bestilte på nettet og hentede varen dagen efter, meget tilfreds
Hurtig og effektiv levering
Hurtig levering, alt var som det skulle vÊre.
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering. Havde lige det garn, jeg skulle bruge pÃ¥ tilbud. ð
En fantastisk butik med de sÞdeste âŠ
En fantastisk butik med de sÞdeste ekspeditricer. Du får en helt igennem fantastisk service. Kommer helt sikkert igen og igen og igen.
Super god service.
Super god service.
Efter en forsendelse hvor jeg desvÊrre havde fået en nÞgle garn for lidt, sendte de samme dag, hurtigt og nemt, den ekstra nÞgle.
Fejl sker og her blev den rigtig hurtig rettet op pÃ¥, tusind tak for det. 5 stjerner herfra ð
EkstraordinÊrt god kundeservice ogâŠ
EkstraordinÊrt god kundeservice og hurtig forsendelse. Jeg var mere end tilfreds og kommer helt sikkert til at handle hos vegagarn igen :)
Hurtig og fin levering.
Hurtig og fin levering.
Her handler jeg gerne igen.
Super fint garn og hurtig levering
Super fint garn og hurtig levering, vil hel klart handle her igenð€
God og overskuelig hjemmeside og nemt
God og overskuelig hjemmeside og nemt, at garnet kunne hentes i butikken. Absolut min favorit garnbutik!
Inspirerende butik og god service :-)
Den suverÊnt bedste garnbutik i Danmark.