We hadden 5 cilinders van Viper besteld waarvan de maat niet goed was gemeten. (Zonder beslag) Eerst de schuifpui en die werd kosteloos aangepast. De loopdeur werd pas een paar weken later gemontee... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Een set gekocht bij veiligheids sloten, ik had een klein probleem met een van het slot. Waar ik hun om een oplossing vroeg ze hebben die gegeven maar helaas werkte dat in de praktijk niet bij mij. En... もっと見る
Iets meer als 5 jaar geleden ergens anders cilinders besteld (nu net buiten garantie) werkt 1 cilinder niet meer naar behoren. Slechte oplossing geboden door vorige leverancier. Die hierna niet thuis... もっと見る
Makkelijke site om gelijk sluitende sloten te bestellen. Prijzen zijn ook goed. Via de mail advies gevraagd mbt welk merk ik het beste kon nemen. 4 sloten geleverd maar bij montage bleken er 2 niet t... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
correcte levering!
correcte levering, volledig en op tijd. Van uitstekende kwaliteit! Zeer tevreden!
Meerdere bestellingen gedaan
Meerdere bestellingen gedaan, ook de laatste netjes en op tijd geleverd.
Topservice
Goede en snelle service: een aanpassing van door mij verkeerd bestelde cilinder was geen probleem.
Keurig verzorgde verpakking
Keurig verzorgde verpakking
op tijd geleverd
En vooral goede kwaliteit
Super klantgericht en zeer snelle…
Super klantgericht en zeer snelle levering! Doen wat ze beloven.
Online konden we gemakkelijk de juiste…
Online konden we gemakkelijk de juiste cilinders bestellen. Ophalen ging goed en het plaatsen van de cilinders ging heel makkelijk.
Bestellen gaat eenvoudig etc
Bestellen gaat eenvoudig, cilinders binnen de afgesproken tijd geleverd. Goede after sales follow up. Eerder ook al een zakelijke bestelling gedaan en dat is toen ook prima verlopen.
Snelle vriendelijke service!
Extra cilinder besteld.
Extra cilinder besteld.
Levertijd is lang als er geen haast bij is, maar is goed vermeld.
Bij aankomst bleek de nieuwe cilinder niet te willen werken met mijn sleutel.
De klantenservice reageerde snel en diezelfde dag is een vervangende cilinder nog op de post gegaan.
Al met al niet vlekkeloos, maar wel een goed opgelost.
Snel contact en goede service
Ik had met spoed twee cilinders nodig, door eerdere ervaring weer contact gezocht met veiligheidssloten.nl. Via Whatsapp snel contact en goed geholpen, de sloten die ik wilde waren niet op voorraad en er werd mij een alternatief voorgesteld wat op voorraad was. Bij de bestelling moest ik aangeven dat ik spoed had en kreeg ik via Whatsapp de bevestiging dat ze om 15:00 verstuurd waren. De volgende dag keurig op tijd geleverd. Als je in de regio Rotterdam woont dan kan je ook altijd even langs rijden in de winkel is de service ook prima!
Goede service en snelle levering
Handige website en snelle levering
Handige website om gelijksluitende cilinders samen te stellen en snelle, accurate levering
Perfecte afhandeling vragen
Ik heb op dag x cylinders besteld. Zouden de volgende dag geleverd worden. Geen track en trace gehad dus toch even appen. Bestelling was niet opgestuurd maar gingen ze alsnog fixen. Zelfde dag cylinders in huis en geïnstalleerd. Top service.
Uitstekende service en levering.
Uitstekende service en levering.
Alles was makkelijk te bestellen en werd op de afgesproken datum geleverd.
Deze zaak is een aanrader en als ik meer nodig zou hebben kom ik daar zeker terug.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。