レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Min familie og jeg havde en overnatning fra torsdag til fredag d 8 til 9 juli. AllerfÞrst mÞdte vi en sÞd mand i reception, der bÃ¥de var imÞdekommende og spurgte ungerne om de havde h... もっず芋る

Vi bookede en enkel overnatning pÃ¥ hotels.com. Der var startbilledet formentlig af deres suite. En skarp kontrast til et slidt gammel standard vÊrelse. Det var rated hÞjt 8,8 og fremragende morgenm... もっず芋る

Hotellet er meget godt 5 stjerner Den mand i receptionen der var på arbejde sÞndag den 5/7-2026 prÞvede at snyde os med regningen fra restauranten fredag og lÞrdag

Flot dÊkkede festborde i afstemte farver. Betjening i topklasse - servering til tiden, timet i forhold til gÊsternes aktiviteter. Faglig viden om maden. Og sÃ¥ lige en fantasifuld kok med veltillavet... もっず芋る

䌁業情報

2.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

Flot dÊkkede festborde i afstemte

Flot dÊkkede festborde i afstemte farver.
Betjening i topklasse - servering til tiden, timet i forhold til gÊsternes aktiviteter. Faglig viden om maden. Og så lige en fantasifuld kok med veltillavet - og serveret menu. Toiletterne var rene og pÊne - og der var fyldt op af sÊbe, håndklÊder og toilet papir. Kun rosende ord til dette hyggelige sted.

2023幎4月15日

Fandt snus-poser på vÊrelset

Et rigtigt fint hotel med lÊkker morgenmad🥞🍓🫖Dejligt med gratis tur til DGI-byen, som ligger lige ved siden af hotellet. Eneste minus var dog, at vi fandt tre snus-poser pÃ¥ vÊrelset, rengÞringen har derfor ikke vÊret i top

2022幎8月12日

Milling Hotel Vejle からの回答

KÊre Matilde, Tusind tak for din feedback. Vi er glade for at du har haft et godt ophold og håber at du besÞger os igen.

Vi kan naturligvis kun beklage at rengÞringen ikke har vÊret helt optimal.

Vores fÞrste gang pÃ¥ Vejle Center

Vores fÞrste gang på Vejle Center Hotel..
VÊrelset lugtede af kloak allerede ved ankomst. Receptionisten prÞvede at afhjÊlpe problemet ved at hÊlde rens i kloakken.
Den seng der var slået op på vÊrelset til vores datter manglede brÊdder under madrassen, så hun lå i et stort hul.
MEGET larmende og alt for mange mennesker ved morgenmads buffeten. Vi stod og ventede på et ledig bord, og spurgte en ansat om de kunne rydde et tomt bord for tallerkner mm., så vi kunne sÊtte os og spise vores morgenmad. Her fik vi et meget flabet svar, at der altså også var et lokale lÊngere vÊk, man kunne benytte, hvorefter hun hÞjlydt gik over til en kollega og brokkede sig over os og vores spÞrgsmål. Maden smagte dog fint.

2022幎8月3日

Uacceptabelt og respektlÞst

Jeg tjekkede ind med min sÞn på 4 år. Havde fået forhånd lÊst via hotels.com at hotellet tilbÞd bÞrnepasning, og jeg tÊnkte ikke yderligere over det, men da jeg spÞrger i receptionen benÊgter hun det, hvorefter jeg viser hvor det står på hjemmesiden, hvilket den Êldre dame med hvidt hår til skulder udviste utrovÊrdig adfÊrd og fornÊrmende sagde at man jo normalt hyggede sig med sine bÞrn når man var på hotel og da slet ikke fik dem passet samt at hun havde arbejdet i faget i 15år og aldrig havde hÞrt om hoteller der tilbyder bÞrnepasning.

Mit eneste formÃ¥l havde egentlig blot vÊret at gÞre opmÊrksom pÃ¥ det og var jeg blevet mÞdt med “ det beklager jeg, det er en fejl, det skal jeg nok lige sige videre, sÃ¥ der kan rettes op pÃ¥ det, havde det vÊret helt fint med mig, men ligefrem at forsÞge at give mig dÃ¥rlig samvittighed og nÊvne ovenstÃ¥ende var unÞdvendigt.

2022幎4月5日
自発的なレビュヌ

Et af de bedste hoteller i Midtjylland. Med en fair pris.

Jeg er stadig på Vejle Center Hotel. Det er et rigtig dejligt ophold! :personale trÊkker op! Du fÞler dig som i en familie. De spÞrger ind til din oplevelse i dag. 'Har det vÊret en god dag? Fik I set det, I talte om?' Der er stor P-plads med gratis parkering. Og, der er nu 6 Clever ladepladser på parkeringsplads.
Det er dejlige vÊrelser med bad! Og, der er masser af varmt vand!
Morgenmad koster 99,-kr./dag. Men, det er en stor buffet med alt, du Þnsker: frisk morgenbrÞd, ost, skinke, cornflakes, yoghurt, rÞrÊg, blÞdkogte Êg, pÞlser, og pandekager.... Dem, elsker bÞrnene. Det er absolut bÞrnevenligt sted!!!
Tag en overnatning og bliv overrasket; det blev jeg. Jeg kom her, for at se min datter.
Hilsen Frantz Hansen.

2021幎10月20日
自発的なレビュヌ

Fem-stjernet service i receptionen ved

Fem-stjernet service i receptionen ved ankomst!
Der var opstÃ¥et problemer med booking.com reservationen, og personalet vidste det og havde gemt ekstra vÊrelser ubooket, sÃ¥ ingen kom i klemme. Bookingen blev fundet sÊrskilt hos booking.com, vi fik et vÊrelse - og bÞrnene en pose slik til lÞrdag aften for “ventetiden”. Flot!
Man leverer rigtig service ved at forstå problemerne og lÞse dem som om det var en god oplevelse!

2021幎10月2日

Fantastisk hele vejen igennem

Efter at vÊre blevet brÊndt af pÃ¥ et andet Hotel, stod vi 5 dage fÞr vores ophold, uden hotel, uden lokale, uden noget som helst og skulle holde firma fest. Øv med Þv pÃ¥.
Men Gitte blev vores redning. De var presset godt op, men med fleksibilitet og go vilje fra begge sider, fik vi den fedeste fest og dejlig overnatning. Super go betjening, lige fra ankomsten hvor “Mettemor” tog i mod i receptionen, Kjeld dÊkkede bordene flot. Tobias og “Smilende Susie” klarede serveringen til UG
Maden og vinen smagte helt fantastisk.
Og morgen var prikken over i’et.
Så TUSIND TAK til jer alle for en skÞn skÞn aften.
PÃ¥ vegne af Metalwo A/S
Helle Refsgaard

2021幎9月13日

Bryan Adams ophold uden Bryan😊

Endnu et dejligt ophold på jeres hotel. Vi skulle bo hos jer i forbindelse med Bryan Adams i spektrum, men koncerten blev aflyst og vi flyttede vores ophold til kr. himmelfartsferien.
Det har vÊret et skÞnt ophold med super fine rene vÊrelser, sÞd og imÞdekommende personale og ikke mindst utrolig lÊkker 3 retters menu begge dage.
Vi kommer snart igen

2021幎5月15日

Hotel fortjener 1 stjerne, nat med uro

Hotel fortjener 1 stjerne, skulle overnatte lÞrdag til sÞndag, fik vÊrelse ovenover festlokale og lyden fra hÞj, meget hÞj, musik gik lige gennem vÊg/gulv. Musik stoppede klokken 2:45, så ikke meget sÞvn.
Ros til hotellet for at refundere pris på vÊrelse, men det ville nu vÊre sjovere at få sin natte sÞvn.
Situationen er konfereret af med direktÞr for hotel.
Absolut ikke et hotel der kan anbefales hvis der afholdes fester, der burde vÊre ro på et hotel senest midnat.

2019幎8月4日
自発的なレビュヌ

OK hotel vil komme der igen.

Da jeg sÞgte var hotellet det nogenlunde billigste hotel i området et 3 stjernes hotel. Jeg kom sent for at sove og stå tidligt op og få morgenmad og kÞre. FÊllesrummene er pÊne og indbydende vÊrelserne af lidt Êldre interiÞr. Jeg havde et mÞde i Vejle kl. 7.30 og var lidt udfordret af at morgenbuffeten fÞrst åbner kl. 7.00. Jeg blev tilbudt en alternativ servering der er åben fra kl. 4.00. Men når vi er ca. 20 mennesker klar en torsdag morgen til morgen mad ville det måske vÊre smart at åbne for morgenmad kl 6.30

2015幎12月3日

Hej Jacob.
Tusinde tak for de fire stjerner og tak for de rosende ord. Vi er opmÊrksomme på at vort interiÞr er af lidt Êldre dato og vi renoverer lÞbende.
Jeg beklager meget hvis de ikke har vÊret tilfreds med vores morgenbuffet og dens åbningstider, en anden gang skal de vÊre velkommen til at henvende dem i receptionen den pågÊldende morgen, ofte er vi nemlig klar lidt fÞr og har ikke noget imod at I går i gang. ;-)

Dejligt sted at holde en fest

Vi har holdt min datters konfirmation på hotellet. Det har vi bestemt ikke fortrudt.
Der var super venlig, fleksibel og god betjening hele vejen igennem. Maden var super god og der var rigeligt. Lokalet var lyst og med direkte adgang ud til en dejlig terrase.
PÃ¥ selve dagen var der tilkoblet faste tjenere som gjorde alt for at det skulle blive en god dag for os.
Vi var ovenud tilfredse, og tilbagemeldingerne fra gÊsterne har også vÊret at de synes det var et dejligt sted. Vi vil helt sikkert have det med i vores overvejelser nÊste gang vi skal holde fest.

2015幎4月25日

Milling Hotel Vejle からの回答

Hej BB. Tak for de fem stjerne. Vi er rigtig glade for, at I havde en god dag. I er naturligvis altid velkomne til at komme tilbage og gÞre succes efter igen en anden gang. Endnu engang tak for de flotte anmeldelse.

Dejligt hotel, med gode og flinke medarbejdere

Min kone og jeg var på hotellet i en nat. Og var rigtig glade for deres smilende og hjÊlpsomme receptionist. VÊrelset var godt, og vi syntes sengen var behagelig at sove i.

Deres moregenbuffet var rigtig god, godt udvalg og rigtig god kvalitet i maden.

2013幎11月8日

Hej Ingi

Vi er glade for, at din kone og dig nÞd opholdet på vores hotel. Vi håber at få glÊde af Jeres besÞg igen en anden gang

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。