レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

De bestelling is op tijd bezorgd, en de bikini's die ik had besteld zijn netjes in orde, maar zaten wel rommelig in de verpakking. Het probleem is dat de pasvorm tegenviel en ze geen retour accepteren... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

2 bikini’s besteld in verschillende kleuren omdat er geschreven stond: 30 dagen geld terug garantie. Helaas blijkt dit misleidend. Je krijgt misschien je geld terug maar retourneren van de niet gekoze... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Waardeloos...... gelijk na de bestelling gemaild dat ik wil annuleren.. geen normale reactie of werkwijze zoals het hoort bij een echt bedrijf. 9 mei geannueleerd 13 mei nog geen bevestiging. Maar... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na een reactie bij een advertentie van "wij zijn Vengee" dat ik niet tevreden was over een product (wat ik vorig jaar gekocht had en blijkbaar geen garantie op was volgens de medewerker toen) werd... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Wij als Vengee hebben 1 doel; jouw leven gemakkelijker maken, op wat voor manier dan ook. Door het aanbieden van de nieuwste trends, gadgets en must-haves hopen we een vleugje vernieuwing toe te kunnen voegen aan jouw alledaagse leven!

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Ik heb 2x de Leah luxe zet met

Ik heb 2x de Leah luxe zet met cold-shoulder top en mini-rok besteld.

Toen ik het binnen kreeg zeer tevreden over de jurk (geen rok dus) alleen de top (truitje) daar was ik minder over te spreken. Het matcht totaal niet met de foto, er zit geen koortje in om het te laten blousen zoals op de foto te zien is. Oftewel een complete mismatch. Daarom terug gestuurd, echt super jammer..... stond echt super leuk.

2025幎11月12日

Vengee からの回答

Beste Judith, dankjewel voor het delen van jouw ervaring. Wat vervelend om te lezen dat het setje niet bevallen is. Ik kom graag in gesprek met je om tot een oplossing te komen, hiervoor mis ik wat informatie. Ik heb deze opgevraagd via trustpilot en ik hoop je snel te spreken!

Mooi materiaal

Mooi materiaal. Tijdige bezorging. Werd goed op de hoogte gehouden.

2025幎11月11日

Vengee からの回答

Beste Iris, dankjewel voor het delen van jouw ervaring en goed om te horen dat alles voor je na wens was. We zien je graag snel weer terug!

Ik kreeg mn 2 fleece vesten toegestuurd

Ik kreeg mn 2 fleece vesten toegestuurd vanuit China. Dit was niet de kwaliteit die ik verwachte. Voering scheurde al toen ik het paste. Van retourneren geen sprake want het kost me 77 euro bij Bpost om terug te sturen naar China. Kreeg een voorstel van Vengee nl om het artikel te houden en 30 procent vd aankoopprijs terug te krijgen. Dit kost me dus toch nog geld en met de artikels kan ik niets doen. Spijtig wel😞

2025幎11月10日

Vengee からの回答

Beste Martine, dankjewel voor het delen van jouw ervaring en vervelend om te horen dat de vesten niet na wens waren. Ik kom graag met je in gesprek om tot een oplossing te komen! Ik heb contact met je opgenomen via de mail en ik hoop je snel te spreken.

Bestel daar niets!!

Bestel daar niets!!! Producten lijken totaal niet op wat je bestel en bij mij zat er ook nog een vlek op, retourneren kost tussen de 15 en 25 euro dit is pure oplichting!

2025幎11月6日

Vengee からの回答

Hey Angelique, dankjewel voor het delen van jouw ervaring. Wat vervelend om te horen dat het niet helemaal na wens was. Ik kom graag met je in gesprek om tot een oplossing te komen, alleen ik kan geen bestelling op jouw naam vinden.

Ik heb extra informatie via trustpilot opgevraagd en ik hoop je snel te spreken!

5぀星のうち5の評䟡

Super leuke jasjes blij mee

2025幎11月6日

Vengee からの回答

Hey Cristel, dankjewel voor het delen van jouw ervaring. Wat leuk om te horen dat je blij bent met de jasjes en we zien je graag weer terug!

Goede communicatie

Twee jurken met sweater besteld, levering duurde vrij lang , uiteindelijk door de pakket service niet op mijn adres afgeleverd maar totaal ergens anders in de tuin gedropt.. kortom nooit ontvangen, Vengee is daarin fijn tegemoet gekomen en nieuwe opgestuurd naar mij. Deze inmiddels ontvangen. Helaas niet naar wens maar ook hierin zijn ze tegemoet gekomen, ik hoef ze niet terug te sturen en krijg volledige betaling terug.. heel erg fijn, hele nette communicatie vanuit Vengee. Vandaar toch 4 sterren

2025幎11月5日

Vengee からの回答

Hey Sanne, dankjewel voor het delen van jouw ervaring. Fijn dat we je na tevredenheid hebben kunnen helpen.

Hopelijk tot snel!

Fleece vesten selina

Ik had 2 fleecevesten besteld maar het is gewoon spul uit china van hele slechte kwaliteit.
Het is echt troep rijp voor de vuilnisbak.
Na verschillende keren mailen met Senna besloten ze om een dezelfde zending nog een keer naar mij toe te sturen met de belofte dat dat wel goede kwaliteit zou zijn .
Vandaag ontvangen zit nu met 4 van die vesten van zeer slechte kwaliteit .
Waarvan ze willen dat ik de eerste zending betaal maar ik ben dat niet van plan om 39.99 te betalen voor iets wat zo de vuilniszak in kan.
Retour sturen is geen optie het .
Na herhaalde mail kontakt met Vengee heeft Erikhet uiteindelijk perfect voor mij opgelost.
Kreeg mijn bedrag retour gestort top oplossing dank je wel voor deze service.

2025幎10月31日

Vengee からの回答

Beste Lenie, dankjewel voor het delen van jouw ervaring. Vervelend om te horen dat de vesten niet zijn bevallen. Ik kom graag met je in gesprek voor een oplossing en ik heb contact met je opgenomen via de mail. Ik hoop je snel te spreken!

Retourprobleem geweldig opgelost.

Ik had een probleem met retourneren maar na een klacht heeft Vengee dit fantastisch opgelost en heb ik het bedrag volledig retour ontvangen.

2025幎10月22日

Vengee からの回答

Hey Carole, dankjewel voor het delen van jouw ervaring! En fijn om te horen dat onze service goed bevallen is voor je. Hopelijk tot een volgende keer.

5぀星のうち1の評䟡

Goedkope troep die niet overeen komt

Goedkope troep die niet overeen komt met de foto's.

Twee leuke jasjes besteld, tenminste dat dacht ik. Het komt niet overeen met de foto's, echt goedkope troep. Heel dun goedkope kwaliteit stof, de naadjes waren niet netjes op elkaar genaaid maar zaten helemaal scheef en waren slecht af geknipt.

Dan denk je laat ik het retour sturen en dan kom je er achter dat het naar China gestuurd moet worden en die kosten zijn voor jezelf.

Bij een klacht over de mail krijg je de standaard 3 opties terug gestuurd:
01. Een vervangend product naar keuze – je mag het huidige item houden. Laat ons gewoon weten welke maat en kleur je graag ontvangt. Je betaalt alleen de verzendkosten voor het nieuwe artikel

02. Een gedeeltelijke terugbetaling

03. Een winkeltegoed-bon ter waarde van het product/de producten die je wilt retourneren

Bij geen van deze opties ben ik geen of weinig geld kwijt. Nee ik mag nog meer goedkope troep bestellen waar gewoon veel te veel voor gevraagd wordt.
Ook op de mail lijkt het alsof ze je mail niet lezen maar dat je standaard mailtjes terug krijgt. Niks daarvan lijkt een antwoord op je vraag.

ofwel niet aan te raden!

2025幎10月21日

Vengee からの回答

Hey M, bedankt voor het delen van jouw ervaring. Vervelend om te horen dat het niet goed bevallen is, ik kom graag met je in gesprek voor een oplossing. Hiervoor mis ik wat informatie, ik heb dit via trustpilot opgevraagd. Ik hoop je snel te spreken!

5぀星のうち3の評䟡

Van negatief naar positief

Mijn kledij was niet wat ik ervan verwachtte. Maar vengee kwam snel met een oplossing. Zodat ze van een ontevreden klant een tevreden klant hebben gemaakt.

2025幎10月2日

Vengee からの回答

Hey Eva, dankjewel voor het delen van je ervaring en vervelend om te horen dat het niet na wens is. Ik heb direct contact via de mail met je opgenomen om samen tot een oplossing te komen.

Ik hoop je snel te spreken!

Goede service, mindere kleding

Na 2 broeken te hebben besteld die ik wilde retouren ivm de lengte, kreeg ik de keuze om de 2 broeken te houden en een ander artikel uit te zoeken waarvoor ik alleen de verzendkosten hoefde te betalen met behoud van de 2 broeken. Dit verliep allemaal erg fijn, snel en duidelijk.
Helaas voldeed het nieuwe item niet aan mijn verwachting. Mijn verwachting die had ik nav de fotos op de site. Het item is ondanks een S nog erg groot, en is niet zo leuk als op de site. Heeeel dunne stof, geen pasvorm, te groot ondanks maat S.
Ik zou niet zo snel weer bij Vengee iets kopen. Ondanks de topservice!

2025幎9月20日

Vengee からの回答

Hey Cindy, dankjewel voor het delen van jouw ervaring! Fijn om te horen dat onze service goed bevallen is voor je. Ik hoop je graag nog terug te zien!

5぀星のうち1の評䟡

China in een ander hoesje

China in een ander hoesje. Retour is mega duur. Kwaliteit is erg slecht. Deel geld terug kon wel, wat nergens op slaat als iets niet past. En al zou het passen. Kwaliteit was echt slecht. Mijn bestelling kon zo de prullenbak in. Trap er niet in.

2025幎7月28日

Vengee からの回答

Hey Bo, wat vervelend om te lezen dat je niet helemaal tevreden bent. Ik kom graag nog met je in gesprek om tot een oplossing te komen voor je. Hiervoor mis ik wat informatie die ik via trustpilot heb opgevraagd, ik hoop je snel te spreken!

Slechte kwaliteit, veel gedoe

Geleverde producten waren van zeer slechte kwaliteit en pasvorm. Na overleg met Sanne van Vengee (bestaat ze echt?) geretourneerd naar China voor meer dan € 23. Vengee is namelijk gewoon een Chinese bulkpartij-leverancier.
Na vele mails (het pakket bleef op ingeklaard staan) en uiteindelijk de eis dat ze het volledige bedrag zouden terugbetalen en dat ik anders juridische hulp zou inschakelen, heeft Erik (bestaat hij echt?) gezorgd dat het geld twee dagen later op mijn rekening stond.
Tussendoor heb ik aanbiedingen gehad van 15 tot 40% terugbetaling.
Ga hier dus niet mee akkoord, je kunt het hele bedrag claimen als de producten niet voldoen en je ze geretourneerd hebt volgens de regels!

2025幎5月26日

Vengee からの回答

Hey Francis, dankjewel voor je feedback en vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. Ik heb de terugbetaling in orde gemaakt voor je en fijn dat deze zo snel op je rekening stond. Jammer om te lezen dat je nog niet tevreden bent. Ik heb gedaan voor je wat ik kon.

Retourzending onhandig en duur

Ze maken gebruik van dropshipping. Retouren moeten naar China gestuurd worden. Het staat wel ergens op de website, maar hierdoor is het onhandig en duur (in mijn geval 15 euro voor 1 pakket via postNL) Ik zou hierdoor niet opnieuw bestellen.
Contact per mail met bedrijf liep wel prima.

2025幎8月1日

Vengee からの回答

Hey Renée, wat vervelend om te lezen dat je niet helemaal tevreden bent. Ik kom graag nog met je in gesprek om tot een oplossing te komen voor je. Hiervoor mis ik wat informatie die ik via trustpilot heb opgevraagd, ik hoop je snel te spreken!

Dropshipping

Dropshipping ! Niet bestellen ! Check Temu / SHEIN !! Heel gedoe om bestelling te retourneren en vervolgens je geld terug te krijgen ! Wees gewaarschuwd!

2025幎8月6日

Beste Alvera,

We vinden het jammer om te lezen dat u deze ervaring zo heeft beleefd. Uw terugbetaling is inmiddels al volledig afgerond en de zaak is netjes afgehandeld. Jammer dat u desondanks toch een negatieve review achterlaat.

Wij doen altijd ons best om onze klanten zo goed en snel mogelijk te helpen en waarderen het als dit ook wordt erkend.

Bestelde broeken passen niet

Broeken besteld. Waren echter veel te kort. Kreeg 3 opties:
01. Een vervangend product naar keuze – bestelling behouden. Er hoeft alleen betaald worden voor de verzendkosten voor het nieuwe artikel
02. Een gedeeltelijke terugbetaling
03. Een winkeltegoed-bon ter waarde van het product/de producten worden geretourneerd.
Als het goed is krijg ik één dezer dagen een mooie leren tas toegezonden. Broeken bestellen durf ik niet meer....

2025幎8月28日

Vengee からの回答

Hey, dankjewel voor het delen van je oprechte ervaring. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze klantenservice en hopen je snel weer terug te zien!

Broeken

Ik had 2 broeken besteld maar ze waren en te groot en te lang. Ik vroeg een retourformulier aan en kreeg vervolgens een aantal alternatieven i.p.v retourneren, waaronder voor hetzelfde bedrag wat anders bestellen en ik hoefde de broeken niet retour te sturen. Ik werd snel en duidelijk te woord gestaan via de mail en het was binnen 2 dagen geregeld. Goede service en snelle communicatie!

2025幎8月28日

Vengee からの回答

Hey Sabine, dankjewel voor het delen van jouw ervaring. Fijn om te horen dat we je na tevredenheid hebben kunnen helpen en tot een volgende keer!

Super mooie broeken

Duidelijk informatie, ik werd goed op de hoogte gebracht per email. Duurde even voordat het binnen kwam.
Zijn mooie, dunne en wijde broeken met hoge taille. Zitten heerlijk, qua lengte perfect voor mij ( ben 1.68 )
Qua maat had ik xl genomen ( maat 42 ) maar bij mij is het net te wijd ivm mijn taille, ondanks de elastiek zakt hij een beetje af ( ik heb het zelf opgelost om extra elastiek erin te doen )

Eindelijk broeken die super zitten en naar wens zijn.
Heerlijke broeken, echt een aanrader om te kopen.

Bedankt Vengee ❀❀❀

2025幎8月27日

Vengee からの回答

Hey Nance, dankjewel voor het delen van jouw ervaring! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze broeken. We zien je graag een volgende keer weer terug!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。