レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

De bestelling is op tijd bezorgd, en de bikini's die ik had besteld zijn netjes in orde, maar zaten wel rommelig in de verpakking. Het probleem is dat de pasvorm tegenviel en ze geen retour accepteren... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

2 bikini’s besteld in verschillende kleuren omdat er geschreven stond: 30 dagen geld terug garantie. Helaas blijkt dit misleidend. Je krijgt misschien je geld terug maar retourneren van de niet gekoze... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Waardeloos...... gelijk na de bestelling gemaild dat ik wil annuleren.. geen normale reactie of werkwijze zoals het hoort bij een echt bedrijf. 9 mei geannueleerd 13 mei nog geen bevestiging. Maar... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na een reactie bij een advertentie van "wij zijn Vengee" dat ik niet tevreden was over een product (wat ik vorig jaar gekocht had en blijkbaar geen garantie op was volgens de medewerker toen) werd... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Wij als Vengee hebben 1 doel; jouw leven gemakkelijker maken, op wat voor manier dan ook. Door het aanbieden van de nieuwste trends, gadgets en must-haves hopen we een vleugje vernieuwing toe te kunnen voegen aan jouw alledaagse leven!

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Leuke en mooie kleding

Leuke en mooie kleding. Kwaliteit en prijs zijn in verhouding.

2026幎2月21日

Vengee からの回答

Hoi Sylvie, dank je wel voor het delen van jouw review! We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent. We hopen je nog snel nog eens te zien in onze shop!

Kleding retourneren

1 ster is nog teveel

Kleding gekocht, maat is niet goed.
Deze retour gestuurd wat na China heen moet🙈 kost veel geld.
Aangezien het aankoop bedrag veel hoger was toch maar gedaan, blijkt het opgegeven adres door Vengee niet te kloppen.
Al met al geen kleding maar wel de factuur moeten betalen, dit voelt en klinkt als oplichterij.

2026幎1月22日

Uiteindelijk naar tevredenheid opgelost

Ik had in de zomer van 2025 2 producten gekocht, beide helaas niet passend. Jammer dat er in de retour voorwaarden niet goed staat beschreven dat de pakketjes naar China gestuurd moeten worden. Zou fijn zijn als jullie dat aanpassen. Helaas is er iets niet goed gegaan met de verzending van het pakketje waardoor ik de producten na een half jaar weer thuis gestuurd kreeg.
Direct contact opgenomen met vengee. In eerste instantie werd er een aanbod gedaan waar ik het niet mee eens was, maar uiteindelijk dan toch mijn geld terug gekregen.
Bedankt Eric voor de (uiteindelijk) fijne afhandeling

2026幎1月31日

Pakket, inhoud gestolen

Ik heb een bestelling gedaan en betaald. Na een tijd pakket ontvangen. Het pakket was opengemaakt en het product is eruit gestolen. Daarna het opengesperde pakket doodleuk in mijn brievenbus gedaan. Bezorger was Gofo. Helaas nog geen antwoord ontvangen. Zojuist ook persoonlijk een mail ontvangen van Vengee. Het product wordt opnieuw verstuurd via PostNL. Ik kan de oplossing van Vengee zeer waarderen.

2026幎1月21日

Vengee からの回答

Hoi Eva! Dank je wel voor het delen van jouw ervaring. Wat vervelend om te lezen dat je pakketje ontbreekt. We hebben helaas vaker problemen gehad met GoFo, maar ik ga hoe dan ook een nieuw exemplaar direct met PostNL jouw kant op sturen.

Ik heb je zojuist ook een mail gestuurd met wat verdere uitleg hierover. Zou je een momentje hebben om hier even naar te kijken? Dank je wel!

De Silky Smooth werkt niet zoals

De Silky Smooth werkt niet zoals beschreven. Wordt helemaal niet zo glad. Zonde van mijn geld

2026幎1月18日

Vengee からの回答

Hoi Jessica! Dank je wel voor het delen van jouw ervaring. We zouden graag met je in gesprek komen om te kijken wat er precies mis gaat. Aan de hand van jouw gebruikersnaam hier op TrustPilot weet ik niet precies wie je bent. Ik heb daarom extra informatie aangevraagd. Als je een momentje hebt om hier naar te kijken zou dat heel fijn zijn! Zo kunnen we samen even controleren wat we voor je kunnen betekenen.

Je mag ook een mailtje sturen naar info@vengee.nl, met als doorverwijzing TrustPilot. Dan weet ik gelijk om wie het gaat. We horen graag van je!

5぀星のうち3の評䟡

Kwaliteit, prijs, retourbeleid naar China, geen service.

Beste,

Ik had een set kleding besteld. Op foto zag het er goed uit. Bij levering was het niet zoals op foto. Trui veel te kort, stof van zeer goedkoop . Materiaal niet vermeld. Prijs is bij lange na niet in verhouding met kwaliteit. Ik mailde met verzoek retour. Kreeg geen reactie. Na verder zoeken vond ik retourbeleid: op eigen kosten naar China terug zenden?? Kosten tussen €15 en €25 voor een waardeloos stuk stof van €49,50.
Dus voor mij de laatste keer dat ik hier iets ga bestellen.
Na het plaatsen van dit bericht namen ze wel snel contact op en dachten goed mee aan een redelijke oplossing . Ze boden mij een redelijke oplossing die goed in verhouding was met prijs/kwaliteit en retourkosten. Dus Bedankt hiervoor.
Stel dit erg op prijs. Zou goed zijn om retourbeleid wat duidelijker te vermelden zodat mensen weten waar ze aan toe zijn. Nogmaals bedankt voor de geboden oplossing.

2026幎1月15日

Vengee からの回答

Hoi Khadija, dank je wel voor het delen van jouw ervaring. Ik kan op jouw naam helaas geen enkele bestelling bij ons vinden. Ik heb je daarom via Trustpilot gevraagd om meer informatie met ons te delen, zodat we kunnen kijken wat er precies mis is gegaan. Je mag ons ook nog een mailtje sturen op info@vengee.nl, waarbij je aangeeft dat ik je per Trustpilot hebt gevraagd om contact op te nemen. Dan gaan we alles netjes oplossen. We horen graag van je!

5぀星のうち5の評䟡

Ben zeer tevreden over het apparaat

Ben zeer tevreden over het apparaat ,geen jeuk ,geen bultjes .en een fijn apparaat om te gebruiken .ligt fijn in de hand

2026幎1月2日

Vengee からの回答

Hoi Francis, dank je wel voor het delen van jouw review! We zijn enorm blij om te lezen dat je zo tevreden bent met jouw aankoop. We hopen dat je er nog veel scheerplezier van mag hebben!

Ladies trimmer

Een paar weken geleden een scheer apparaatje besteld voor de bikinilijn, maar tot op heden nog steeds niks ontvangen!!
Behoorlijk ontevreden aangezien ik gelijk heb betaald en de track&trace verteld dat het pakketje niet verder gaat met z'n reis. Ik zal hier nooit meer bestellen of aanraden!!

2025幎12月29日

Vengee からの回答

Hoi Michelle, dank je wel voor het delen van je bezorgdheid. We hebben gisteren al per mail even contact gehad, waarin we je ook hebben verteld dat je pakketje onderweg is en dat deze snel bezorgd word.

Door het noodweer van vorige week is er helaas enige vertraging ontstaan. Dit is onmacht, maar zoals ik nu kan zien word je pakketje nog voor het weekend bezorgd.

Ook hebben we je zojuist per mail nogmaals gecontacteerd. We zouden het waarderen als je een momentje hebt om hier eventjes naar te kijken. Dank je wel.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle Levering product is goed en het

Snelle Levering product is goed en het werk na toebehoren zo als ik had verwacht

2025幎12月18日

Vengee からの回答

Hoi Diana, dank je wel voor het delen van jouw review! We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent. Hopelijk zien we je snel weer in onze shop!

Leuke jas

Leuke jas, zit lekker fijn voor het voorjaar. Duurde wel lang voor dat ik hem binnen had.

2025幎12月4日

Beste Marieta,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring! Leuk om te horen dat je tevreden bent met onze jas. We hopen je snel weer terug te zien.

Slechte goedkope kleding

Product alles behalve wat er op de afbeelding staat. Iedereen heeft een afkoel periode. Vond het product afschuwelijk. Is niks .nl bij, teruggestuurd naar vengee gelegen in China!! 23;30 terug sturen!! Waardeloos! Absoluut geen aanrader

2025幎12月6日

Vengee からの回答

Beste Sharon, wat vervelend om te horen dat je niet helemaal tevreden bent over je bestelling. Ik heb direct contact via de mail opgenomen met je om tot een oplossing te komen.

Ik hoop je snel te spreken!

5぀星のうち1の評䟡

Nou ik had wat besteld niet naar mijn

Nou ik had wat besteld niet naar mijn zin en terug gestuurd en nu zeggen ze dat ze het niet hebben gekregen.
Dus niet tevreden.

2025幎11月25日

Vengee からの回答

Beste Truus, bedankt voor het delen van jouw ervaring. Zoals we in onze email gesprekken benoemd hebben is het pakket naar een verkeerd adres retour gestuurt. Ik begrijp volkomen dat het een vervelende situatie is, helaas kunnen wij een retour niet verwerken als het retourbeleid niet gevolgd word.

Desondanks kijken we altijd graag mee naar een oplossing.

De pryzen en bestelling

De pryzen en bestelling

2025幎12月4日

Vengee からの回答

Hey A, dankjewel voor het delen van jouw ervaring! Fijn om te horen dat we je na tevredenheid hebben kunnen helpen. We zien je graag weer terug!

Pakketje was 3 dg onderweg

Pakketje was 3 wk onderweg , contact opgenomen en moest even wachten en zelf gofo contact opnemen , nu vandaag eindelijk pakket binnen , komt gewoon uit china ? en wil het aantrekken de jurken met trui maar trui is bij kraag gewoon scheef genaaid kan het wel
aanbieding wezen maar mag het wel beter eruit zien en is bij alle twee , nu mail gestuurd of ik terug kan sturen ik zit nog te wachten op een antw

Ik heb goed en netjes contact gehad met vengee , en ze hebben dit netjes opgelost met mij
Daar ben ik heel blij mee , ze waren hier ook niet blij mee dat het slecht was gemaakt en zij kunnen hier ook niks aan doen.
Dus eigenlijk van 2 steren mogen ze nu 5 steren krijgen daar ze deze situatie netjes geregeld hebben met mij
Aan de koerier dienst is ook wel beetje onmacht maar dat kan met deze dagen

2025幎12月2日

Vengee からの回答

Beste T, bedankt voor het delen van jouw ervaring. Vervelend om te horen dat deze niet naar wens was. Wij hebben inmiddels al contact met u opgenomen via de mail om samen tot een oplossing te komen!

Met vriendelijke groet

Leuk mooi

Leuk mooi blij met mijn keuze

2025幎11月28日

Vengee からの回答

Hey Myriam, dankjewel voor het delen van jouw ervaring! Fijn om te horen dat je blij bent met je keuze, we zien je graag weer terug.

Pink scheer apparaat

Zeer blij en tevreden met mijn aankoop.
Klantservice een dikke 10!

Alvast een klant erbij

2025幎11月22日

Vengee からの回答

Hey Leila, dankejwel voor het delen van jouw ervaring! Wat leuk om te horen dat je blij bent met ons scheerapparaat en onze service. We hopen je snel weer terug te zien!

Leah Luxe set

Bestelde de Leah Luxe set, maar wat ik kreeg lijkt niet op de sweater en jurk op de foto’s. De sweater past totaal niet bij de jurk, geen cold shoulder zoals er stond en valt veel wijder dan afgebeeld. Retourneren was veel te duur (naar China) dus ik baal wel een beetje van deze miskoop..

2025幎11月8日

Vengee からの回答

Beste Angelica, wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met je bestelling. Ik kom graag met in je in gesprek om tot een oplossing te komen voor je. Hiervoor mis ik alleen wat gegevens, deze heb ik via trustpilot opgevraagd. Ik hoop snel een antwoord van je te krijgen en je te spreken!

5぀星のうち4の評䟡

kwaliteit is hoger dan verwacht

kwaliteit is hoger dan verwacht! zeer en zeer aangenaam verrast!

2025幎11月18日

Vengee からの回答

Hey Joanna, dankjewel voor het delen van jouw ervaring! Fijn om te horen dat alles na wens is, hopelijk zien we je snel weer terug!

5぀星のうち1の評䟡

Wat een slecht retour beleid!!

Wat een slecht retour beleid!!
Na uiteinelijk de keuze gemaakt te hebben om het te houden vallen de gaten erin na 1 x wassen.
Ineens krijg ik geen reactie meer, lekker makkelijk op deze manier.
Slechte kwaliteit, slechte service! Nooit meet dus

2025幎11月1日

Vengee からの回答

Beste Viktorien, wat vervelend om te horen dat je niet helemaal tevreden bent. Ik wil dit graag met je oplossen en hiervoor heb ik contact met je opgenomen via de mail.

Ik hoop je snel te spreken!

Retouren is drama

2 bikini’s besteld in het vroege voorjaar. De pasvorm blijkt voor mij niet oké. Bij retourneren blijkt dat het naar China moet !!!! Via post nl. toch gedaan daar mijn bestelling dan zou worden terugbetaald.
Gister, 11-11-2025 pakje retour ontvangen, met mededeling: ongeldig adres. Hoezo?????
E-Mail gestuurd mbt de kwestie. Als oplossing wordt 30% vergoeding van het aankoopbedrag voorgesteld (dat is nog minder dan de verzendkosten van het retourneren) 😡.
Inmiddels het aankoopbedrag vergoed gekregen. Kan geen 5sterren geven. Retourbeleid duur en niet duidelijk vermeld.

2025幎11月12日

Vengee からの回答

Beste Sandra, dankjewel voor het delen van je ervaring. Wat vervelend om te horen dat het niet na wens was. Ik kom graag met je in gesprek om tot een oplossing te komen & heb contact via de mail opgenomen!

Ik hoop je snel te spreken.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。