De bestelling is op tijd bezorgd, en de bikini's die ik had besteld zijn netjes in orde, maar zaten wel rommelig in de verpakking. Het probleem is dat de pasvorm tegenviel en ze geen retour accepteren... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik heb 2 bikini's besteld maar de pasvorm bleek niet goed voor mijn figuur, ik wilde ze retourneren. Je denkt bij een Nederlands bedrijf te bestellen maar toen ik de bikini's wilde retourneren moest... ãã£ãšèŠã
2 bikiniâs besteld in verschillende kleuren omdat er geschreven stond: 30 dagen geld terug garantie. Helaas blijkt dit misleidend. Je krijgt misschien je geld terug maar retourneren van de niet gekoze... ãã£ãšèŠã
Na een reactie bij een advertentie van "wij zijn Vengee" dat ik niet tevreden was over een product (wat ik vorig jaar gekocht had en blijkbaar geen garantie op was volgens de medewerker toen) werd... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij als Vengee hebben 1 doel; jouw leven gemakkelijker maken, op wat voor manier dan ook. Door het aanbieden van de nieuwste trends, gadgets en must-haves hopen we een vleugje vernieuwing toe te kunnen voegen aan jouw alledaagse leven!
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Gelijk het nog tegoed krijgfantastische snelle en vriendelijke reactieen van eenâŠ
Gelijk het nog tegoed krijgen van een bikini geregeld super snel antwoord en zeer vriendelijk!

bestolen door Vengee
Ik ben zo dom geweest om hierin te trappen..
ik bestelde 2 tubes korean skincare a Eur 29,99
merk Norayna ( blijkt wel te bestaan) maar helaas is het troep uit China Guanzghou wat je bij Ali kan bestellen voor Eur 3,25 per tube..
Ik wil mijn geld terug!! Vengee moet zich schamen om zo van mensen te stelen.. slecht!!!!!
I recently bought a trimmer thatâsâŠ
I recently bought a trimmer thatâs advertised everywhere and I decided to give it a try. I decided to purchase this product here since it had good reviews. The delivery took like 14 days,super long, once it was here this product is the clear definition of scam. Completely hurt my skin, it wasnât shaving anything and I was trying to go over and over until the point where I ended up cutting myself all over and not well shaved. They wonât return my money back because they want super specific requirements for this (scam) and instead they sent me 6â¬back lol. Bullshit all, it seems this was bought from Temu and resold more expensive clearly.

Slecht
Slecht. Moeilijk contact. Standaard mailtjes terug. Bikini retour ⬠24,=. Verhoudingen niet goed.

Vengee ããã®åç
Let op dit is een tussenverkoper zeâŠ
Let op dit is een tussenverkoper ze bestellen bij YunExpress!

3 van 5
3 v.d. 5 sterren. Omdat ik toch wat meer van mijn product had verwacht. vind de prijs wel wat aan de hoge kant. het product werkt verder wel oke, maar vind het achteraf toch niet helemaal waard.

Heerlijk en eerlijkâïž
Het juiste product aan de juiste prijs + een perfecte levering heerlijk en eerlijkâïžðO.Ooms België

Slecht product & slechte klantenservice
Product silky Smooth besteld. Kreeg het product wel snel binnen maar het product deed totaal niet wat ze op de site beloven.
Contact opgezocht met Vengee, wel snelle reacties maar ze bieden je eerst een mega kleine korting aan of je kunt het retour sturen waar je 15-25 euro retourkosten voor moet betalen. Vind ik belachelijk veel voor een product van 40 euro. Ze beloven op de site niet goed? Geld terug garantie en als je ze daarop wijst komen ze met dat ze blij zijn dat ze je 25% kunnen vergoeden en dat je dan het product mag houden (heb je niks aan als het product niet doet wat ze zeggen) maar wat je ook zegt je krijgt niet je geld terug zoals ze je beloven.
Conclusie: slecht product en een slechte klantenservice.

Ontevreden frauduleuze zaakjes
Eigenlijk wou ik 0 geven, 2 stitch besteld, nooit aangekomen, eerst werd er een vertraging gemeld dan dat het geleverd zou zijn, echter nooit geleverd. Claims en mails gestuurd en hier werd het telkens afgewezen. Via klarna betaling, heb dan 30dagen uitstel gedaan, echter nu bleven ze de klacht weigeren dus heb ik toch de beren moeten betalen zonder ze te hebben ontvangen. Ongelukkige kids, beren waren voor de nieuwjaarsbrieven en geld kwijt. Mails en alles worden steeds afgewimpeld en kreeg nooit een oplossing zoals excuses we zullen een nieuw pakje maken, of je hoeft niet te betalen ofzo... jammer zwaar vermoede van frauduleuze zaken.

Cadeau
Ik kreeg nog een cadeautje bij mijn bestelling, stom hoe zoiets kleins je toch wat blijer kan maken als klant. Betekent veel!

Hoofdkussen, troep
Het duurt vreselijk lang voordat je deze troep ontvangt. Wat een teleurstelling. Ik heb het kussen gekocht. Stelt niks voor. Dit wordt ingekocht via een chinese site en dan met een extra hoog percentage erop doorverkocht. Snap niet dat dit toegestaan wordt. Maar helaas ben ik er ook ingetuind. Nooit meer dat ik iets bij Vengee zal bestellen. Wat een oplichters. Stop die â¬50 maar in je gaatje waar de zon niet schijnt zolang ik maar niks te maken heb met jullie oplichters.

Een stitch knuffel besteld
Een stitch knuffel besteld, maar deze was na twee dagen al kapot. Wel netjes een nieuwe knuffel opgestuurd gekregen. Het is een dropship bedrijf met troep uit China. Let dus op met wat je hier koopt...

Vengee ããã®åç
Heb vandaag mijn hoofdkussen gekregen
Heb vandaag mijn hoofdkussen gekregen , het gekregen model doet totaal niet aan mijn verwachtingen, ook lijkt het niet op de foto die jullie op de site hebben staan , en terug sturen naar China gaat mij niet lukken mijn zuur verdiende centjes kwijt ⬠52,00 , het is gewoon oplichterij en hoop dan ook dat ik eerlijk een reactie op krijg
M.v.g Mevrouw Pennings.

Je wordt in t zak gezet
Mijn bestelde artikel voldeed totaal niet. Ze proberen je dan te paaien met een kleine korting, waarbij je het artikel mag behouden. Wat heb ik aan een slecht product?
Bij retourneren draai ik op voor alle kosten en moet ik het opsturen naar China terwijl ik het besteld heb in Nederland. Dit is totaal niet wettelijk en hoop dan ook dat de consumentenbond hier ingrijpt.

2 knuffels besteld en netjes onvangen
Had een bestelling geplaatst en netjes gelijk een track&trace gehad, stond ook gelijk in me postnl app dat er een pakket aan zou komen. Na ontvangst had ik een probleem met 1 knuffel, had er 2 besteld. Na contact en een video werd er gelijk een nieuwe opgestuurd. Dus een tevreden klant.

Jammer genoeg lange levertijd
Heel lang moeten wachten op de stitch knuffels maar dochter is er super blij mee.

Echt slechte kwaliteit
Echt slechte kwaliteit
Stich knuffel, Chinese brol
De afwerking slecht
De werking van de knuffel ook slecht, mechanisme hapert
Nooit meer vengee voor mij

Knuffels kwijt
volgens de website zouden knuffel angel en stich bezorgd zijn, Maar ik heb geen pakket geen mail geen enkel iets gekregen. Ik heb de bestelling 29 november al gedaan en nu zijn ze nog zoek ook. Jammer van de kerst kadootjes voor mijn kleinkinderen.
Ik hoop dat jullie contact opnemen met me.

Vengee ããã®åç
Klacht serieus genomen na review
Had een hele slechte review geschreven en vond ik ook terecht.
Maar als het dan opgelost is door ze dan mag je dat ook melden.
Klasse afgehandeld en opgelost ð

Vengee ããã®åç
Ik ben zeer tevreden met het productâŠ
Ik ben zeer tevreden met het product dat geleverd is
Mijn kleinkinderen zullen super blij zijn hier mee
Bedankt
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹