レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Ik bestel al jaren bundels hooi bij Venhorst en ben zeer tevreden over de service en de klantvriendelijkheid. Je krijgt altijd snel antwoord over de app en de mannen die het hooi bezorgen zijn altijd... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We zijn al enkele jaren klant. Contact met zowel de verkoopsdienst als de chauffeur die de levering uitvoer verloopt altijd correct en zeer vriendelijk. In geval van problemen denken en zoeken deze m... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Tot op heden 1x hooi gekregen dat niet beviel en dat werd meteen terug genomen. Dat is enkele jaren geleden. Goede service! Ook als je vragen hebt, wordt er snel gereageerd. Afgelopen jaar veel ho... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Goede bereikbaarheid, komen hun afspraken na. Zeer vriendelijke chauffeur die het hooi kwam afleveren 😊 Wij zijn heel tevreden over het Duits kruidenhooi. De kwaliteit is prima en onze IJslanders smu... もっず芋る

䌁業情報

1. 家畜飌料販売業者
  2. 銬茞送提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Dé ruwvoer- en bodembedekkingsspecialist van Nederland! Deskundig & vrijblijvend advies Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur via 0315 - 37 75 36. We staan graag voor je klaar! ► Ruim assortiment ruwvoer & bodembedekking ► Hoogwaardige kwaliteit ► Levering vanaf 1 grote baal, 21 kleine balen of 24 zakken strooisels ► Bespaar tijd en stress, laat het thuisbezorgen ► Gratis thuisbezorgd vanaf €500,- in heel Nederland* ► Bezorging ook in België 100% garantie Wij gaan voor 100% tevredenheid. Mocht een product, het contact of de wijze van aflevering niet bevallen; laat het ons weten! Wij kijken graag naar een passende oplossing. Kijk voor onze producten op venhorst-fourage.nl. Ontdek diverse soorten ruwvoer en bodembedekking online! * Waddeneilanden op aanvraag

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 17ä»¶

レビュヌを曞く

105 pakjes uitstekend kruidenhooi

Venhorst heeft zowel online als via telefoon een uitstekende service betreffende raadgeven, bestellen, bezorgen van verschillende hooisoorten en fourage. Ik woon in België en bestelde er 5 bundels kruidenhooi (105 kleine 20kg pakjes) van UITSTEKENDE KWALITEIT. Je wordt ontzettend goed gebriefd over het bezorgmoment , de bezorger denkt mee over de aflaadplaats en is heel behulpzaam en vooral bekwaam! TOPFIRMA❀

2022幎8月23日

Aan te bevelen.

Goede kwaliteit hooi, ruikt lekker, ziet er mooi uit en paarden eten het graag. Duidelijke communicatie over levering. Fijn dat chauffeur even van tevoren belt en vriendelijke bezorging. Ik ga zeker weer bestellen!

2022幎8月31日

Goede service en communicatie

Goede service en communicatie. Ik heb voor de eerste keer 2 bundels kruidenhooi besteld. Chauffeur was erg vriendelijk en kwam netjes op tijd. Omdat het met de heftruck niet lukte heeft hij zelfs nog geholpen om de pakken hooi handmatig onder het afdak te zetten. Top!

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden! Mijn paarden eten het Duitse kruidenhooi graag, het ruikt lekker en ziet er goed uit. De prijs/kwaliteit verhouding klopt en de bezorgkosten zijn ook schappelijk. Ook was de chauffeur er op de afgesproken tijd dus ik kan geen verbeterpunten opnoemen.

Levering weidsheid 👍

We hebben weidehooi besteld.
Uitstekende service bij het bestellen, levering keurig op afgesproken tijdstip.
Het hooi werd door de chauffeur met de kooiaap op de gevraagde plek neergezet.
Zelf geen werk aan gehad,
Fantastisch 👍

Uitstekende service van Venhorst

Uitstekende service van Venhorst. Vriendelijke mensen die je alles geduldig uitleggen.
Maar het allerbelangrijkste is toch wel dat onze paardjes niet meer hoesten. Het ontstofte hooi vinden ze lekker en geen zieke paardjes meer.
Superfijn.

2022幎8月22日
5぀星のうち5の評䟡

Twee maanden geleden met mijn dochter

Twee maanden geleden met mijn dochter in de auto gestapt om een 'proef-baal' op te halen. Vriendelijk te woord gestaan en netjes de baal in de auto gelegd.
Baal werd goedgekeurd door onze ponies, dus bestelling geplaatst. Wat een fijn contact en duidelijk wanneer het komt. Ook op de dag zelf even belcontact gehad, over de plaats van bestemming. Netjes voor de deur afgeleverd. Onze ponies eten het tot de laatste stro op! Het is goed en schoon hooi en geschikt voor onze ponies.

2022幎7月27日

Super service met Venhorst Fourage

Nogmaals contact gehad met Venhorst Fourage en het bleek toch geen probleem om het hooi om te ruilen!
Later ook ander hooi van ze gekocht en we zijn nu zeer tevreden over de service, omruilen kan eventueel en wat ook heel handig is, is dat je een appje kunt sturen en even overleggen over de levertijd. Op de website staat bijv een levertijd die pas over een maand is maar via de app naar levertijd gevraagd en ik kon al veel sneller het hooi krijgen.
Dus we zijn weer helemaal blij met Venhorst en de persoonlijke service, ga zo door!!

2022幎7月19日
5぀星のうち5の評䟡

Erg blij met het meedenken van

Erg blij met het meedenken van iedereen, bij 1e levering was ik niet thuis en het was een beetje de vraag waar we precies de pakken op konden slaan. De chauffeur heeft de pakken op 2 plekken keurig weggezet en zelfs nog even een fotootje ervan gestuurd.

De paardjes zijn er ook erg blij met het hooi, en eindelijk weer eens hooi wat niet vol met stof zit.

Iedereen tevreden! Bedankt.

2022幎7月3日
5぀星のうち5の評䟡

Voor een eerste keer besteld en zeer

Voor een eerste keer besteld en zeer tevreden, vriendelijke chauffeur, netjes op zijn plaats gezet. Paar dagen van te voren wist ik leverdatum en half uurtje van te voor telefoontje met tijdstip.
Hooi is ook goed, zacht en paarden eten het graag, af en toe stukje hout of takje erin maar dat is overal zo en kwaliteit is top:)
Gaan sowieso nog bestellen

2022幎4月29日
5぀星のうち5の評䟡

Goede communicatie en goed hooi

Goede communicatie en goed hooi. Groot voordeel is dat deze partij hooi getest waardoor ik wist wat ik de pony’s nu te eten krijgen. Ik vind de kwaliteit van het hooi echt heel belangrijk. Ook mooi op tijd geleverd. Tevreden klant

2022幎4月29日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス