Ik bestel al jaren bundels hooi bij Venhorst en ben zeer tevreden over de service en de klantvriendelijkheid. Je krijgt altijd snel antwoord over de app en de mannen die het hooi bezorgen zijn altijd... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
We zijn al enkele jaren klant. Contact met zowel de verkoopsdienst als de chauffeur die de levering uitvoer verloopt altijd correct en zeer vriendelijk. In geval van problemen denken en zoeken deze m... ãã£ãšèŠã
Tot op heden 1x hooi gekregen dat niet beviel en dat werd meteen terug genomen. Dat is enkele jaren geleden. Goede service! Ook als je vragen hebt, wordt er snel gereageerd. Afgelopen jaar veel ho... ãã£ãšèŠã
Goede bereikbaarheid, komen hun afspraken na. Zeer vriendelijke chauffeur die het hooi kwam afleveren ð Wij zijn heel tevreden over het Duits kruidenhooi. De kwaliteit is prima en onze IJslanders smu... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Dé ruwvoer- en bodembedekkingsspecialist van Nederland! Deskundig & vrijblijvend advies Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur via 0315 - 37 75 36. We staan graag voor je klaar! ⺠Ruim assortiment ruwvoer & bodembedekking ⺠Hoogwaardige kwaliteit ⺠Levering vanaf 1 grote baal, 21 kleine balen of 24 zakken strooisels ⺠Bespaar tijd en stress, laat het thuisbezorgen ⺠Gratis thuisbezorgd vanaf â¬500,- in heel Nederland* ⺠Bezorging ook in België 100% garantie Wij gaan voor 100% tevredenheid. Mocht een product, het contact of de wijze van aflevering niet bevallen; laat het ons weten! Wij kijken graag naar een passende oplossing. Kijk voor onze producten op venhorst-fourage.nl. Ontdek diverse soorten ruwvoer en bodembedekking online! * Waddeneilanden op aanvraag
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super!
Venhorst Fourage heeft een duidelijke website, waarbij bestellen heel fijn en makkelijk is. Er is voor ieder wat wils. Ik ben zelf zeer fan van de ontstofte producten en mijn paard eet het goed. Er is gemakkelijk contact op te nemen met de klantenservice en via hun mails blijf je als klant goed op de hoogte van veranderingen. De chauffeurs zijn netjes op tijd, vriendelijk en kundig. Als er toch iets niet helemaal naar wens is wordt dit keurig opgelost. Ik ben heel erg tevreden en blijf hier zeker mijn ruwvoer en bodembedekking aanschaffen!
Altijd super goede service
Altijd super goede service en mooi en goed kwaliteit hooi!
Paardjes zijn er dol op en geen opgeblazen buiken meer.
Ook voor adviezen kan je bij hun terrecht.
Fijne service!
Super mooi hooi wat ze hier graag eten! Daarnaast een fantastische chauffeur die mee denkt over hoe het hooi zsm binnen te krijgen in de schuur. Fijne service!
Duits kruidenhooi
Zeer flexibel en klantvriendelijk
Goede kwaliteit
Zeer tevreden met Venhorst
Zeer tevreden met Venhorst!
Tot nu toe alleen ervaring met het Duits kruidenhooi.
Het is mooi hooi, fijne geur en de paarden vinden het heerlijk. De levering is ook goed en je wordt netjes op de hoogte gehouden en je weet precies wat je kan verwachten. Niet eerder zo'n fijne en goede fourage handel gekend met deze kwaliteiten zoals het hooi en de levering.
Fijn bedrijf!
Fijn bedrijf!
Het contact via Whatsapp was zeer vriendelijk en meedenkend. Fijn ook dat er duidelijk wordt gecommuniceerd wanneer er geleverd wordt.
En het weide hooi is van goede kwaliteit en niet te suikerrijk. Mijn paarden zijn er blij mee!
Onwijs vriendelijke service
Onwijs vriendelijke service, super mooi hooi, maar ook echt lieve mee denkende mensen, ik blijf in ieder geval vaste klant bij jullie! M'n pony doet het geweldig op het kruidenhooi
Super goede service bij de levering!
Super goede service bij de levering. Alles netjes afgedekt en keurig bezorgd. Ook snel antwoord met kantoor. Volgende keer weer!
Super service van klantenservice t/m afleveren product & geweldig goed hooi product!
Goede service alvorens bestelling; advies mbt de te kiezen ruwvoer product. Goede assistentie (meedenken) met transport naar de locatie. Vriendelijke en snel contact, telefoon/email/whatsapp. Zo kreeg ik het ruwvoer product super geleverd tot in de hooischuur, ondanks een niet directe aanrijd route. Van klantenservice t/m transport collega; fijne en professionele mensen. Dat naast nog eens een erg goed hooi product waar ik specifiek naar op zoek was; ik ben super blij en stalgenoten gaan nu mee afnemen!
Heel fijn bedrijf
Heel fijn bedrijf , komen hun afspraken 100% naar. Heel blij mee
Top!
De communicatie liep super vlot en de levering ging top! Zowel het weidehooi als het kruidenhooi een keer besteld voor onze minipaardjes. Wij zijn erg blij dat we nu een vast hooi adres hebben waar we op kunnen rekenen!
Heerlijk kruidenhooi!
Blij met het heerlijk ruikende kruidenhooi! Goed op de hoogte gehouden over het proces via whatsapp en fijne levering. Top!
Super goed!
Goed hooi.
Leverancier doet zijn best de balen te leveren zoals gewenst. Kan ook leveren zonder dat je zelf aanwezig hoeft te zijn.
Fijn contact en vriendelijke chauffeurâŠ
Fijn contact en vriendelijke chauffeur bij leveren. Levert op de plek waar jij wilt.
Wat een top service!
Wat een top service!!
Super vriendelijk en snel mail contact. Goed op de hoogte gehouden via whatâs app. En ook nog een telefoontje dat ze onderweg waren met de exacte tijd dat ze er zouden zijn.
Erg prettig!!
En dan is mijn paard ook nog blij met zijn graszaadhooi ð
Heel blij ben ik met de fijne service en een geweldige kennismaking met Venhorst Fourage!
Heel blij ben ik met de fijne service en deskundigheid van Venhorst Fourage. De bestelling werd heel snel geleverd en op een zeer prettige en vakkundige manier. Aardige chauffeur.
Onze paarden eten het graszaadhooi prima. We mengen het door het huidige hooi om meer structuur en afwisseling te geven. Als het op is gaan we zeker weten het Duitse Kruiden hooi bestellen en uitproberen mede ook omdat de suikers mooi laag zijn in dat hooi. Ook kreeg ik laatsts een leuke magazine te lezen wat een goed beeld geeft van het ruwvoer aanbod en de uitleg erbij en analyses. Dat maakt het maken van keuzes een stuk gemakkelijker. Al met al: Top!! Wij zijn heel tevreden.
Hartelijke groet, Oliver!
duits kruidenhooi voor paard 29 jaar
Ik ben het duitse kruidenhooi gaan gebruiken voor mijn paard van 29 jaar oud
omdat ze het huidige hooi niet meer goed kon eten en werdt hierdoor magerder.Het kruidenhooi is fijn van strukctuur en ruikt heerlijk is bijna stofvrij ze kan dit prima eten en is nu in een maand tijd al weer aardig bij gekomen gelukkig.Voorlopig blijf ik dit voor haar voeren ze eet hier super van.gr jose slijkhuis
Kruidenhooi en graszaadhooi
Een maand geleden mijn eerste levering gekregen van Venhorst Fourage. Wat een fijn hooi! Voor mij astma paard had ik een bundel kruidenbooi en een bundel graszaadhooi besteld. Zeer tevreden over de kwaliteit en analyse. Helaas begint mn paard toch weer wat te hoesten doordat het graszaadhooi toch wat stoffig voor hem is. Hier had venhorst mij ook al voor gewaarschuwd dus dit maak ik nat. Heel mooi hooi, fijn contact en ook persoonlijk advies
Ponyâs in balans door Duits Kruidenhooi van LVF
Ik ben erg blij met het hooi van LVF. Mijn ponyâs hadden kwalitatief goed hooi nodig, bleek tijdens de meting van de holistisch dierenarts. Het was best een zoektocht, want wat is kwalitatief goed hooi dat aan hun behoeften voldoet? En welk hooi is dan ook stofarm zodat ik het niet meer hoef te weken (ivm gevoelige longen)?
Op 9 september kwam LVF ons Duits Kruidenhooi leveren. Dit ging vlot en erg netjes. Een paar dagen van tevoren werden wij geïnformeerd over het levermoment. Hierdoor konden wij rekening houden met de levering. Dat was ontzettend fijn.
Het hooi komt onze wensen helemaal ten goede. Daardoor heb ik nu een veel betere voedingsbalans voor mijn ponyâs, waardoor ze beter in hun vel zitten.
Top bedrijf Super fijn hooi onze paarden genietenâŠ
Super fijn hooi onze paarden genieten er echt van, het hooi werd door de chauffeur tot aan de stal geleverd helemaal top en bedanktð ook het telefonische contact was fijn aardige werknemers en op tijd terug gebeld.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã