Absolut fantastisk
Stedet er ikke det hyggeligste, men det er helt ligegyldigt nÃ¥r smager som den gÞrâŠ
Helt og aldeles skÞnt
Deres butterchicken is to die for.ð¯
Bestil lÊkker pizza online hos Venus Pizza ⥠Bedste pizzeria pÃ¥ Frederiksberg â Bedste priser â HURTIG LEVERING â Nemt og hurtigt â
Helt og aldeles skÞnt
Deres butterchicken is to die for.ð¯
Det her var ikke mad â det var en fornÊrmelse!
Maden ankom kold kl. ca. 22. Pizzaen var hÃ¥rd som knÊkbrÞd og totalt overdÊnget med krydderier â som om hele krydderibÞtten var blevet tabt over den. Osten virkede som en eftertanke, bare lige drysset pÃ¥ til sidst. Det hele var sjusket og forhastet â som om kÞkkenet bare ville lukke hurtigt og ikke gad lave ordentlig mad. Men tage imod penge, det kunne de godt. Og kompensation? Nej, det nÊgtede de naturligvis.
Jeg har Êrligt talt aldrig set en pizza se så sÞlle og uappetitlig ud.
Dressing manglede, selvom det var en del af bestillingen. De andre retter var direkte uspiselige. IsÊr de to âbutter chickenâ-retter â smagte af Tobasco (chili-artig), KÞdet var gummiagtigt og uidentificerbart, som forarbejdet affaldskÞd. Intet ved det fÞltes rigtigt.
Det hele stÃ¥r stadig i mit kÞleskab â som dokumentation. Maden var sÃ¥ stÊrk, at det fÞltes som om nogen havde tabt en hel pose chili i retten. Efter én bid kunne vi dÃ¥rligt tale â det brÊndte voldsomt i hals og mund og var direkte ubehageligt.
Jeg har bestilt fra stedet i mange Ã¥r, men det her var drÃ¥ben. Noget mÃ¥ have Êndret sig â ny ejer, dÃ¥rlig bemanding, eller bare total ligegyldighed. Uanset hvad vender jeg aldrig tilbage, og jeg vil pÃ¥ det kraftigste frarÃ¥de andre at bestille herfra.
Derudover:
Det er fuldstÊndig uacceptabelt, at jeres bud gik ind i mit hjem uden tilladelse. Det var en grÊnseoverskridende og utryg oplevelse â isÊr for min 14-Ã¥rige datter, som blev forskrÊkket og urolig over situationen. Jeg forventer, at I fremover sikrer, at jeres bude er instrueret i at respektere folks privatliv og aldrig gÃ¥r ind i private hjem uden samtykke.
De fortjener ikke noget stjerne de er så beskidte med lad vÊre med spise der over . Aldrig sÊtte min fÞdder der igen
Engang fik man prima indisk mad her. Men vi har lige kÞbt Naan brÞd til 25 kr stykket, som intet har med Naan at gÞre. NÊrmest bare tÞrre pizzabunde, som i Þvrigt ikke var lavet til aftalte tidspunkt.
KÞbte chicken korma, og de lavede en forkert ret, med chili. Jeg brokkede mig over at sku vente yderligere 20 min, og de lod som om de havde lavet chicken korma! Kommer hjem og min hals står i flammer af chili. De Êrgerligste penge jeg har brugt meget lÊnge! Uspiselig stÊrkt, og intet med chicken korma at gÞre. Chicken masala fik jeg. HÊsligt
Utrolig uhÞfligt kundeservice. Efter der var gået rigtig lang tid siden den forventet leveringstidspunkt, jeg ringede og spurgte til maden. Manden lyd fuldstÊndig ligeglad at der er gået så lang tid og sagde at vi har bil og ikke en flyvemaskine. Når man lÊser anmeldelser på andre steder om resuturanten, bliver det kun bekrÊftet at man skal holde sig langt vÊk fra dem!!
Der er ikke noget der hedder service i det her sted. Betjening er ret uhÞfligt som om de kan ikke lide kunder.
Mad smager som om det er lavet af frosne. Det er slet ikke vÊrd det man betaler.
Har altid elsket denne restaurant, men fik i weekenden mad derfra som var langt under deres standard. Risen var tydeligvis ikke ordentligt skyllet og lugtede af gammel kÊlder og var helt grumset. Derudover var maden kold. Jeg klagede igennem Wolt, der havde udbragt maden, de sagde at restauranten nÊgtede at give pengene tilbage medmindre jeg brugte min lÞrdag pÃ¥ at gÃ¥ tilbage med maden. De mente at deres mad altid er frisk lavet og restauranten har en en hÞj kundetilfredshed. Hvad der skulle have vÊret en hyggelig middag med bÞrnene, blev ikke lige hvad vi havde forventet. Det er forstÃ¥eligt at en restaurant kan lave fejl, men at de gÃ¥r i forsvar og forlanger at man bruger ens lÞrdag pÃ¥ at gÃ¥ tilbage med maden, for âmÃ¥skeâ at fÃ¥ ens penge tilbage, synes jeg er helt uacceptabelt! NÃ¥r man sÃ¥ lÊser deres anmeldelser pÃ¥ Google, bliver man da kun bekrÊftet i at man skal holde sig langt vÊk!
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã