Vera Mode レビュー 1,564

TrustScore 5段階評価の1

1.1

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Not worth any stars a black mark against them. Still waiting for my refund from my order on 30/12/2025 Absolutely rubbish website is a con job

5つ星のうち1の評価

Vorsicht! Rücksendung auf eigene Kosten nach Asien! Eigentlich sollte man Null Sterne geben. Habe zwei Artikel bestellt. Diese kamen nach mehreren Wochen separat an. Grösse unpassend und Qualität m... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Hier müsste man 100 und mehr Minuspunkte geben. Finger weg von diesem Shop. Chinaware, unterste Qualität. Rücksendungen sollen auf eigene Kosten nach China gehen. Bearbeitung und Antworten auf e-Mails... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Ein Stern ist zuviel. Habe Herrenweste in falscher Grösse geschickt bekommen. Habe daraufhin ein Rücksendeetikett angefordert, habe keines erhalten. Habe ein Paket zu der Adresse nach Düsseldorf, Bee... もっと見る

1.1

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Svindel Firma

Har bestil bukser til 400,-. D.12.09. Pengene blev trukket med det samme men har endnu ikke set skyggen af de bestilte bukser.
Svindel firma.
Tænker at anmelde det til DR’s Kontant, da svindel under 500,- ikke kan politi anmeldes.
Bente Liebe-Lindgreen

2025年9月12日

FAKE firma/ vera mode

Fake firma/ vera mode. Deres navn minder meget om Vero Moda og som flere andre - troede jeg - at det var dette firma jeg handlede med.
Bestilte jeans hvor pengene hurtigt trukket. - men ikke set skyggen af nogen varer.
SÅ VÆR OBS PÅ FIRMAANAVN.

2025年9月12日
5つ星のうち1の評価

For F..… hvor er det sørgeligt at Så…

For F..… hvor er det sørgeligt at Så mange derude skrupelløst svindler og bedrager, håber de bliver ramt af karma 😡😡😡
Tænk at misbruge et firma på den måde.
Som alle de andre der har anmeldt dem, har jeg oplevet præcis det samme.
Mit kort er spærret og jeg har anmodet om at få mine penge tilbage med hjælp fra banken.

2025年9月19日

Øv, øv og atter øv!!!! FUP VIRKSOMHED

Øv, øv og atter øv!!!!
Jeg handlede ved Vera Mode i den tro at det Vero Moda. Så snart jeg opdagede det - altså 2 minutter efter jeg havde gennemført min ordre, gik det op for m ig, og jeg skrev til dem for at annullere ordren. Dagen efter skrev de, at de desværre allerede havde afsendt min ordre, så jeg kunne ikke nå at annullere den. Det kan jo ikke passe når jeg gjorde det så hurtigt.
Jeg bestilte et par jeans d.27. august, og d.3. september fik jeg en besked om at ordren var på vej. Nu er det d.18. september, og den er stadig ikke kommet.
Så hold jer langt væk fra den her Fup Virksomhed, der ligger sit navn så tæt op af en ordentlig virksomhed, med det ene formål at snyde folk.
ØV!!!

2025年9月18日

Faldt i fælden

Faldt i fælden. Troede det var Vera MODA. Og det lever de højt på. Som alle andre har jeg betalt, men aldrig fået varen. Jeg vil også politi anmelde dette firma. De trækker pengene med det samme. Men bukserne, som jeg havde bestilt kom aldrig. Jeg har modtaget en mail med ordre og sporings nr. der ikke virker. Jeg er rasende og så let skal de ikke slippe.

2025年9月18日
5つ星のうち1の評価

Jeg tilsluttet mig de andre

Jeg tilsluttet mig de andre.
På hjemmeside er de ved at lukke. DANSK BUTIK.
Jeg har ventet mere end 3 uger på min pakke - som skulle komme efter 1-3 dage og hjemme levering DAO. Pakken sendt via Malmø.
Lavede indsigelse banken.
I går kom min pakke så og til postbutik. Om vare som på billede der er bestilt fra?
Kommentarer på fb side med ros er kopier fra andre oprigtige salgs firmaer.

2025年9月16日

Fake firma

Fake firma, der spiller på navnet som ligner VeroModA… ja jeg faldt i med begge ben og købte jeans på tilbud… forventer ikke svar på mine henvendelser til “firmaet”. På FB havde en person lagt et billede op fra Temu af nøjagtig samme billede af jeans som på deres FB profil…

2025年9月14日

レビューの対象になっている企業の方へ