レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ordren gik ikke rigtigt igennem. Men da vi fik kontakt, gik det bare rigtigt stÊrkt og alle bordkort landede hos mig i god tid for konfirmation. Virkelig god service og god kommunikation.

Fredag den 18/11-22 ca. kl. 13.00 bestilte jeg i total panik, et lasergraveret portrÊt. Jeg skrev til Sofie for at hÞre hvor hvor hurtigt hun kunne have min ordre klar da jeg faktisk skulle bruge den... もっず芋る

* Modtog efterfÞlgende e-mail, og de manglende pile. Blot lidt lÊngere responstid end forventet. Modtog ikke de tilhÞrende pile til min bestilte hÞjdemÃ¥ler. Informerede dem om det pr mail, og nu to... もっず芋る

Jeg afgav den 26.01.26 en ordre pÃ¥ milepÊlskort. PÃ¥ hjemmesiden fremgÃ¥r det, at den aktuelle produktionstid er 1–7 dage. I bestillingen noterede jeg, at pakken skulle bruges senest den 09.02.26, d... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア蚭眮請負業者
  2. 子䟛甚家具店
  3. 子䟛向けのパヌティヌ サヌビス
  4. むンテリア デザむン店
  5. 内装工事請負業者
  6. ノベルティグッズ店

圓該䌁業による蚘述

Hos Verksted skaber vi smukt og bÊredygtigt interiÞr til din bolig. Vores interiÞr til bÞrn er skabt med udgangspunkt i tidlÞse designs, der passer ind på de fleste bÞrnevÊrelser. Som bÞrnefamilie kender vi til den udfordring det kan vÊre, at få Êstetik og praktik til at gå op i en hÞjere enhed. Det er en af de udfordringer vi forsÞger at komme i mÞde med vores designs. Hos Verksted sÊtter vi bÊredygtige vÊrdier meget hÞjt. Vi Þnsker at vores og vores bÞrn og bÞrnebÞrn skal lege og danse på en klode, der er grÞn og fuld af liv. Det er vigtigt for os.

3.9

3.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 17ä»¶

レビュヌを曞く

Virksomhed stopper med at svare på reklamation

Jeg reklamerede over skÊv hÞjdemåler givet i gave d. 30/12 2024. Jeg får kontakt i starten til firma både telefonisk og på mail. Vi aftaler, at de sender ny hÞjdemåler, men efter at have ventet lÊnge, sender jeg en rykker på hÞjdemåleren 11/2. Jeg har stadig ikke modtaget svar på denne mail. Jeg har pt skrevet, at jeg forventer hÞjdemåleren bliver sendt snarest, eller jeg får mine penge retur, og afventer svar fra firmaet. Kan se flere desvÊrre har lignende dårlige oplevelser.

2025幎2月20日
自発的なレビュヌ

Fine produkter men dårlig kundeservice

Vi er virkelig glade for produkterne, de to hÞjdemålere vi har. Men kundeservice er virkelig langsomme og ikke sÊrlig gode til at tjekke deres mails.

FÞrste gang skrev jeg angående om hvor lÊnge de havde haft bambus i stedet for birk. Og den 31. januar skrev jeg igen til dem, fordi vi manglede (og mangler stadigvÊk) nogle pile til hÞjdemåleren. Har intet hÞrt endnu, og i nÊste uge er det vinterferie, så der kommer de nok ikke til at svare heller.. Jeg synes deres kommunikation er mangelfuld, og jeg må indrÞmme jeg synes deres hjemmeside er forvirrende med datoer fra sidste år. Og der SoMe er nÊrmest ikke eksisterende.

2025幎1月27日

Mindekasse med navn

Jeg bestilte en mindekasse med navn på dato til mit barnebarn i julegave. Den kommer osse frem, men blev godt nok skuffede da vi åbnede den og så det kunne vÊre en fra 3 klasse der lavede den.
Kanterne er slet ikk slebet på nogen måde, så man får splinter i fingerne.
Jeg har forsÞgt at få kontakt via mail og beskeder på messenger flere gange siden d. 28 december 2024.
Virkelig dårlig service.

2024幎12月28日
自発的なレビュヌ

Jeg vil helt klar IKKE anbefale firmaet!

I år 2022 havde jeg en god oplevelse med dem, jeg modtog den flotteste gÊstebog til min sÞns barnedåb , derfor har jeg bestilt igen en gÊstebog til min nyfÞdte sÞns barnedåb i år.
Til min skuffelse kom bogen ikke med et trÊomslag, som det stod i produktbeskrivelsen og billederne vedhÊftet dem. Jeg skrev en e-mail til dem og bad dem om at lave omslaget om. Ingen svarede mig i halvanden uge, hvorefter jeg ringede. Sofia svarede mig og sagde, at hun ville se på min e-mail og svare med det samme. hvilket ingen gjorde. Jeg ringede igen dagen efter, da jeg begyndte at prÊsentere mig selv og sige, at jeg allerede havde ringet og skrevet til dem, lagde Sofie på . Jeg ringer tilbage, ingen tager op og lÊgger så på. Hvorefter jeg modtager en besked fra Sofie -
“ Jeg beklager at jeg lagde på. Du forsvandt. Vores telefoner er lidt udfordret pt.

Jeg beklager at du ikke er glad for din gÊstebog. Det er vores fejl at vi ikke har opdateret billederne - men vi laver ikke birk mere som det fremgÃ¥r af billederne. Jeg kan tilbyde at refundere dine penge. Og igen - sÃ¥ beklager vi meget!”

Hvilket lyder meget fyldt med lÞgne.
Jeg tjekkede hjemmesiden flere gange, beskrivelsen og billederne er ikke Êndret.
Pengene blev så ikke returneret og hun svarede heller ikke lÊngere på e-mail.

Utrolig ubehageligt oplevelse, Jeg har aldrig mÞdt noget lignende “kundeservice” fÞr.

Hold jer vÊk fra sådanne butik!!!

Opdatering :
Pengene blev returneret efter anmeldelsen på Trustpilot.

2024幎10月11日