Verksted レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ordren gik ikke rigtigt igennem. Men da vi fik kontakt, gik det bare rigtigt stærkt og alle bordkort landede hos mig i god tid for konfirmation. Virkelig god service og god kommunikation.

5つ星のうち3の評価

* Modtog efterfølgende e-mail, og de manglende pile. Blot lidt længere responstid end forventet. Modtog ikke de tilhørende pile til min bestilte højdemåler. Informerede dem om det pr mail, og nu to... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Jeg afgav den 26.01.26 en ordre på milepælskort. På hjemmesiden fremgår det, at den aktuelle produktionstid er 1–7 dage. I bestillingen noterede jeg, at pakken skulle bruges senest den 09.02.26, d... もっと見る

企業情報

1. インテリア設置請負業者
  2. 子供用家具店
  3. 子供向けのパーティー サービス
  4. インテリア デザイン店
  5. 内装工事請負業者
  6. ノベルティグッズ店

当該企業による記述

Hos Verksted skaber vi smukt og bæredygtigt interiør til din bolig. Vores interiør til børn er skabt med udgangspunkt i tidløse designs, der passer ind på de fleste børneværelser. Som børnefamilie kender vi til den udfordring det kan være, at få æstetik og praktik til at gå op i en højere enhed. Det er en af de udfordringer vi forsøger at komme i møde med vores designs. Hos Verksted sætter vi bæredygtige værdier meget højt. Vi ønsker at vores og vores børn og børnebørn skal lege og danse på en klode, der er grøn og fuld af liv. Det er vigtigt for os.

ほぼ満足

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 17

レビューを書く

Superflot højdemåler med navn

Bestilte en højdemåler med navn. Det var supernemt at bestille og jeg fik min vare i løbet af få dag. Den er så flot. Kunne dog godt have ønsket, at der var noget fx dobbelklæbende tape med til at sætte den op på væggen. Det vil være så synd, hvis man lavet hul med enten søm eller skruer. Men er meget tilfreds med den bestilte vare. 🤩

2022年11月23日

God kundeservice

Produktet jeg havde bestilt, havde de valgt at få ny leverandør af, hvilket betød en længere leveringstid. Jeg blev informeret om dette pr. mail i god tid, inden jeg skulle bruge produktet. Produktet er modtaget og svarer fuldstændig til det forventede.

2022年11月25日

Fantastisk

Fredag den 18/11-22 ca. kl. 13.00 bestilte jeg i total panik, et lasergraveret portræt. Jeg skrev til Sofie for at høre hvor hvor hurtigt hun kunne have min ordre klar da jeg faktisk skulle bruge den allerede søndag formiddag. Sofie gav den gas, og allerede fredag aften kunne jeg afhente portrættet. Og det var helt fantastisk lavet, tro kopi af det oprindelige billede. KÆMPE stort tak til Verksted.dk og ikke mindst Sofie, som bare lige går den der berømte ekstra mil for at hjælpe sine kunder, og samtidig levere et produkt i verdensklasse. Havde jeg mulighed for at give endnu flere stjerner, så havde jeg gjort det.

2022年11月18日
5つ星のうち5の評価

Flotte produkter og god support

Verksted var en god oplevelse for os. Vi brugte dem til at bestille drinkskort til baren. På kort varsel kunne de hjælpe os, og var meget venlige i supporten.
Super flotte produkter!

2022年9月17日

Super fine varer

Super fine varer, har af to omgange bestilt varer herfra, en højdemåler til gave og en nøglering til mig selv. God, fleksibel og hurtig service.

2022年11月10日
5つ星のうち5の評価

Altid klar på hurtig hjælp!

Super fine produkter og altid klar på at hjælpe - selv med kort varsel! Har brugt dem en del, både privat og gennem firmaet. Her har de hjulpet med at lave nye dele til lamper, som ikke længere har kunne fåes gennem leverandøren.

2022年11月16日

Rigtig flot træskilt.

Rigtig flot træskilt som gjorde lykke hos modtageren.
Men en opfordring herfra til firmaet kunne være, at sælge æsker til opbevaring af ens skilte?
Det ville være et stort ønske herfra.

2022年9月24日
Verksted ロゴ

Verksted からの回答

Tak for din feedback. Det vil vi bestemt tage med videre :)

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。