Super god betjening og respekt for den omsorg de yder i en svær situation hvor det kærligste væsen skulle have fred
企業が回答しました
Betjening var hurtigt og effektivt... også selvom katten ikke ville stå stille i første hug på vægten
企業が回答しました
En meget meget forfærdelig situation, gjort så meget bedre, af en fantastisk dyrlæge, Jan. Min søn & jeg skulle sige farvel til vores bedste ven, og Jan var fantastisk hele vejen igennem. Rolig, tålmo... もっと見る
企業が回答しました
Hos Dyrehospitalet Heden Dyrehospital tager vi os af familiens dyr i Herning og Midtjylland. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter. Vi har døgnåbent 24/7 og vores hold af specialister tager imod henvisninger.
Dæmningen 23, 7400, Herning, Midtjylland, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 69%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

VetGruppen - Dyrehospitalet Heden からの回答
God betjening professionel medarbejder vil altid anbefale heden

VetGruppen - Dyrehospitalet Heden からの回答
Gav sig tid til at fortælle om undersøgelsen, symptomer og priser. Det giver tryghed

VetGruppen - Dyrehospitalet Heden からの回答
Overordnet er jeg super tilfreds med behandlingen af både mig og min hund. Selvom årsagen ikke blev fundet så er hunden i bedring. Dog er det frustrerende at man selv skal lægge ud når man har en forsikring som dækker og som I har samarbejde med.

VetGruppen - Dyrehospitalet Heden からの回答
Oplevede omgående nærvær & høj faglighed i en meget kritisk & alvorlig situation- og vi blev ‘holdt i hænderne’ til det sidste.

VetGruppen - Dyrehospitalet Heden からの回答
En god og tryg oplevelse og altid god service af et dejligt personale.

VetGruppen - Dyrehospitalet Heden からの回答
thanks for dr. wiesners good treatment for our dog. and for the friendly staff. kathrin frydetzki

VetGruppen - Dyrehospitalet Heden からの回答
meget imødekommende og kompetent. Lydhør og tog den tid, der var behov for. God oplevelse!

VetGruppen - Dyrehospitalet Heden からの回答
Kan 100 % anbefale heden , sikken en vidunderlig kompetent behandling .
Den skønneste service af de sødeste mennesker. både dyrlæger /sygeplejesker .

VetGruppen - Dyrehospitalet Heden からの回答
Mange besøg (9 i alt) med kat over 1,5 år og mødte rigtig mange forskellige dyrlæger. En kvindelig dyrlæge gjorde det rigtig godt, men ellers fornemmelse af overfladisk behandling og ikke faglig kompetent basis viden f.eks. om antibiotika, udregning af smertestillende medicin og generelt ikke nok information før og efter operationer.
Meget kommerciel klinik. Kommer der ikke igen.

VetGruppen - Dyrehospitalet Heden からの回答
Jeg og min hund får altid god behandling, jeg bliver hørt og føler ikke at det bare er med at få mig ud af døren hurtigst mulig så den næste kan komme til. 😊

VetGruppen - Dyrehospitalet Heden からの回答
Vi havde en rigtig god oplevelse hos Dyrehospitalet Heden med vores hund. Fra det øjeblik vi kom ind, blev vi mødt med venlighed og professionalisme. Personalet var rolige, omsorgsfulde og tog sig god tid til både vores hund og os, så vi følte os trygge gennem hele besøget. :-)
Vi kan varmt anbefale Dyrehospitalet Heden til alle, der ønsker kompetent og nærværende behandling af deres kæledyr.

VetGruppen - Dyrehospitalet Heden からの回答
Nogen ventetid på dyrlæge ellers en god oplevelse.

VetGruppen - Dyrehospitalet Heden からの回答
Професионализма на екипа, който ми вдъхна оптимизъм !!!
Имам Чихуахуа на име Чарли.
Беше прекрасна събота сутрин...
Чарлитко обаче, накара сърцето ми да се свие : походка, като след няколко питиета! Запалих колата и...
в клиниката. За пръв път!
Посрещнаха ни, като Президенти!!!
След първичният преглед ми беше обяснена ситуацията : чуждо тяло в дясното ухо, което е довело възпаление, което пък влияе лошо на вестибуларния апарат! Обяснено ми беше, как ще процедира екипа и каква цена ще заплатя! Всички знаем, че парите идват и си отиват, остават Семейството и Приятелите! А, Чарли е пълноправен член на семейството ми !!!
Процедурата не отне много време и ние се върнахме към нормалния Живот! Чарли беше, като чисто нов!
Благодарим на Бог, че ви има !!!
Семейството ми благодари на целия екип !!! Бъдете Здрави и все така предани на каузата си !!!
Diyan Kolev

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。