Jeg har kÞbt den fineste vintage lampe hos Vetri. Jeg er blevet mÞdt med en virkelig god og tÃ¥lmodig service, i hele processen i at finde den helt rigtige lampe. Anbefaler pÃ¥ det varmeste at handle... ãã£ãšèŠã
Har i julegave fundet en rigtig flot og meget velholdt Murano lampe fra 70'erne hos Vetri. En lille specialiseret butik med et meget hyggeligt og personligt prÊg. Hjemmesiden er overskuelig, m... ãã£ãšèŠã
Super god service af Vetri! Jeg havde lÊnge Þnsket mig en murano loftslampe til vores mellemgang, og hver gang jeg skrev til Vetri via Instagram, fik jeg hurtigt svar tilbage. Jeg endte med at ville k... ãã£ãšèŠã
Fantastisk Kundeservice- langt ud over det sÊdvanlige, samt lynhurtig afsendelse!!! Jeg oplevede en virkelig personlig service i form af mailkorrespondance, opsÊtning af lampe m.m . En gennemfÞrt SMU... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Smukke Murano lamper, som er importeret direkte fra Italien. Vores lamper er kendt for deres flotte farver og hÞje kvalitet til gode priser. Nyd de fantastiske swirls eller candy lamperne. Gå på inspiration i vores Webshop og find den perfekte Murano lampe til dit hjem!
Sortedam Dossering 15, 2200, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
- kontakt@vetri.dk
- vetri.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Jeg har kÞbt den fineste vintage lampeâŠ
Jeg har kÞbt den fineste vintage lampe hos Vetri.
Jeg er blevet mÞdt med en virkelig god og tålmodig service, i hele processen i at finde den helt rigtige lampe.
Anbefaler på det varmeste at handle der.
Hyggelig butik og personlig service
En lille specialiseret butik med et meget hyggeligt og personligt prÊg.
Hjemmesiden er overskuelig, man fÞler sig velkommen og der er et extra niveau af den personlige service i form af efter kÞbet kom der en guide på mail til opsÊtning, vedligeholdelse og brug af lampen.
Der er ingen tvivl om at parret der er indehavere af butikken går op i lamper, kvalitet og god personlig service.
Lampen kom ret hurtigt, var pakket godt ind og er i en super stand.
Vil klart anbefale Vetri
Murano lamper og derâŠ
Vi har kÞbt flotte Murano lamper og der var en medfÞlgende vejledning i ophÊng.
Vi modtag lamperne hurtigt.
SÃ¥ god service
Hadde behov for hjelp og fikk hurtigâŠ
Hadde behov for hjelp og fikk hurtig lÞst problemet. God kundeservice! Kan anbefales.
HjÊlpsomme og grundige
Mega sÞde, grundige og hjÊlpsomme. Virkelig smuk vintage murano plafond, som jeg glÊder mig til at hÊnge op. Tak!
Uforsvarligt pakket ind
Flot lampe og ok levering tid.
Men lampen var på ingen måder ordentligt pakket ind. Der manglede en skrue til ophÊnget og alt lå uforsvarligt pakket i kassen. Ingen Êgtehedsbevis på lampen.
Smukkeste lamper og fantastisk service
Vi kÞbte den smukkeste vintage lampe hos Vetri. Servicen var helt i top og vi har kun varme anbefalinger til denne butik.
Virkelig god service
Virkelig god service. Havde nogle spÞrgsmÃ¥l til lampen som hurtigt blev besvaret og fik tilsendt ekstra billeder. Hurtig levering og virkelig fin lampe ð¬ð«¶ðŒ

En fantastisk kÞber-oplevelse
En fantastisk kÞber-oplevelse! Mine varmeste anbefalinger går til at handle med Julie og Peter, som står bag Vetri. Her får du en super god behandling, stor fleksibilitet og professionel vejledning/rådgivning samt de SMUKKESTE lamper.
5-ð herfra!

Vetri ããã®åç
Peter var tilgÊngelig og utroligtâŠ
Peter var tilgÊngelig og utroligt imÞdekommende! Vi kom fra à rhus og havde et Êrinde i Kbh og han fik det til at passe, så vi kunne hente vores smukke lampe og oven i kÞbet med super god hjÊlp til hvordan vi skal montere. Vi vil helt sikkert handle her igen!

Vetri ããã®åç
Mine stÞrste anbefalinger !
Mine stÞrste anbefalinger Har hurtigt og uproblematisk modtaget den fineste gamle Murano lampe - fuldstÊndig på på billedet! Venlige og hurtige svar - hurtig levering

KÊmpe anbefaling herfra
KÊmpe anbefaling herfra! Rigtig god og venlig service; vi fik lov at se forskellige lamper og fik råd og vejledning ift. stÞrrelse, ophÊng mm. Lampen er vidunderlig og alle pengene vÊrd.

Super kÞbsoplevelse
Super kÞbsoplevelse, meget hurtig levering og sÞd service! Meget tilfreds :-)

Vetri ããã®åç
Helt perfekt lampe og kundeservice!
Vi har lÊnge overvejet at kÞbe en lampe Murano-lampe, men har vÊret meget i tvivl om hvilken vi skulle vÊlge. Vetri var super gode til at vejlede os og den lampe vi endte med er bare fuldstÊndig perfekt. Sindssyg flot og standen er helt i top. Derudover fik vi god vejledning til ophÊng af lampen og mulighed for tilbagelevering, hvis lampen ikke levede op til forventningerne. De får mine varmeste anbefalinger!

Vetri ããã®åç
Fantastisk god service og hurtig levering
Jeg har lÊnge kigget på en Murano lampe og var lidt i tvivl om hvilken stÞrrelse jeg skulle vÊlge. Julie og Peter har ydet super god service og givet gode råd under hele forlÞbet. De har svaret hurtigt - også selvom de lige er blevet forÊldre. Det havde jeg på ingen måde forventet.
Der fÞlger i Þvrigt en rigtig god vejledning med til hvordan lampen skal hÊnges op.
Alt i alt har jeg haft en rigtig god oplevelse med at handle hos Vetri. Tusinde tak for en virkelig god service!!

Vetri ããã®åç
Super god service og flot udvalg!
Super god service og fantastiske lamper 𥰠Vi har nu en stor og flot murano lampe fra Vetri hÊngende på vores vÊg. Vi kommer helt sikkert igen, nÊste gang vi skal finde en lampe til vores hjem!