レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har kÞbt den fineste vintage lampe hos Vetri. Jeg er blevet mÞdt med en virkelig god og tÃ¥lmodig service, i hele processen i at finde den helt rigtige lampe. Anbefaler pÃ¥ det varmeste at handle... もっず芋る

Har i julegave fundet en rigtig flot og meget velholdt Murano lampe fra 70'erne hos Vetri. En lille specialiseret butik med et meget hyggeligt og personligt prÊg. Hjemmesiden er overskuelig, m... もっず芋る

Super god service af Vetri! Jeg havde lÊnge Þnsket mig en murano loftslampe til vores mellemgang, og hver gang jeg skrev til Vetri via Instagram, fik jeg hurtigt svar tilbage. Jeg endte med at ville k... もっず芋る

Fantastisk Kundeservice- langt ud over det sÊdvanlige, samt lynhurtig afsendelse!!! Jeg oplevede en virkelig personlig service i form af mailkorrespondance, opsÊtning af lampe m.m . En gennemfÞrt SMU... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 照明専門店

圓該䌁業による蚘述

Smukke Murano lamper, som er importeret direkte fra Italien. Vores lamper er kendt for deres flotte farver og hÞje kvalitet til gode priser. Nyd de fantastiske swirls eller candy lamperne. Gå på inspiration i vores Webshop og find den perfekte Murano lampe til dit hjem!

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

51件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Hyggelig butik og personlig service

En lille specialiseret butik med et meget hyggeligt og personligt prÊg.
Hjemmesiden er overskuelig, man fÞler sig velkommen og der er et extra niveau af den personlige service i form af efter kÞbet kom der en guide på mail til opsÊtning, vedligeholdelse og brug af lampen.
Der er ingen tvivl om at parret der er indehavere af butikken går op i lamper, kvalitet og god personlig service.
Lampen kom ret hurtigt, var pakket godt ind og er i en super stand.

Vil klart anbefale Vetri

2025幎12月16日

Virkelig god service

Virkelig god service. Havde nogle spÞrgsmÃ¥l til lampen som hurtigt blev besvaret og fik tilsendt ekstra billeder. Hurtig levering og virkelig fin lampe 🍬🫶🏌

2025幎5月5日

Hej Linda,
Hvor er det dejligt at hÞre om din gode oplevelse, håber du bliver glad for det fine bolche. :-)

En fantastisk kÞber-oplevelse

En fantastisk kÞber-oplevelse! Mine varmeste anbefalinger går til at handle med Julie og Peter, som står bag Vetri. Her får du en super god behandling, stor fleksibilitet og professionel vejledning/rådgivning samt de SMUKKESTE lamper.

5-🌟 herfra!

2025幎5月8日

Vetri からの回答

Tusinde tak for de fine ord, det er så rart at hÞre og det er virkelig vÊrdsat!
Kom endelig igen en anden gang.
Bh. Julie og Peter

Peter var tilgÊngelig og utroligt

Peter var tilgÊngelig og utroligt imÞdekommende! Vi kom fra Århus og havde et Êrinde i Kbh og han fik det til at passe, sÃ¥ vi kunne hente vores smukke lampe og oven i kÞbet med super god hjÊlp til hvordan vi skal montere. Vi vil helt sikkert handle her igen!

2025幎4月13日

Hej Melanie,
Tusinde tak for de fine ord, det betyder virkelig meget for os. :-)
I er meget velkomne tilbage én anden gang.
Bedste hilsner,
Julie og Peter, Vetri Murano

Mine stÞrste anbefalinger !

Mine stÞrste anbefalinger Har hurtigt og uproblematisk modtaget den fineste gamle Murano lampe - fuldstÊndig på på billedet! Venlige og hurtige svar - hurtig levering

2025幎4月2日

Vetri からの回答

Tusinde tak for den fine anmeldelse, håber du bliver glad for lampen. :-)
Vetri Murano

KÊmpe anbefaling herfra

KÊmpe anbefaling herfra! Rigtig god og venlig service; vi fik lov at se forskellige lamper og fik råd og vejledning ift. stÞrrelse, ophÊng mm. Lampen er vidunderlig og alle pengene vÊrd.

2025幎2月18日

Hej Josephine,
KÊmpe tak for den flotte anmeldelse, så dejligt at hÞre I allerede er glade for lampen.
bh. Julie og Peter

Super kÞbsoplevelse

Super kÞbsoplevelse, meget hurtig levering og sÞd service! Meget tilfreds :-)

2025幎1月28日

Hej Anna,
Tusinde tak for den fine anmeldelse, så dejligt at se, hvor flot lampen hÊnger hjemme hos dig. :-)
Bh. Julie og Peter

Helt perfekt lampe og kundeservice!

Vi har lÊnge overvejet at kÞbe en lampe Murano-lampe, men har vÊret meget i tvivl om hvilken vi skulle vÊlge. Vetri var super gode til at vejlede os og den lampe vi endte med er bare fuldstÊndig perfekt. Sindssyg flot og standen er helt i top. Derudover fik vi god vejledning til ophÊng af lampen og mulighed for tilbagelevering, hvis lampen ikke levede op til forventningerne. De får mine varmeste anbefalinger!

2025幎1月19日

Hej Christoffer,
Tusinde tak for den flotte anmeldelse, det betyder meget. HÃ¥ber I bliver rigtig glade for lampen. :-)
Bh. Julie & Peter

Fantastisk god service og hurtig levering

Jeg har lÊnge kigget på en Murano lampe og var lidt i tvivl om hvilken stÞrrelse jeg skulle vÊlge. Julie og Peter har ydet super god service og givet gode råd under hele forlÞbet. De har svaret hurtigt - også selvom de lige er blevet forÊldre. Det havde jeg på ingen måde forventet.

Der fÞlger i Þvrigt en rigtig god vejledning med til hvordan lampen skal hÊnges op.

Alt i alt har jeg haft en rigtig god oplevelse med at handle hos Vetri. Tusinde tak for en virkelig god service!!

2024幎12月12日

Hej Anne,
Hvor er det dejligt at hÞre om din oplevelse, det er vi så glade for. Håber du er glad for lampen og du er meget velkommen tilbage en anden gang.
Bh. Peter & Julie

Super god service og flot udvalg!

Super god service og fantastiske lamper 🥰 Vi har nu en stor og flot murano lampe fra Vetri hÊngende pÃ¥ vores vÊg. Vi kommer helt sikkert igen, nÊste gang vi skal finde en lampe til vores hjem!

2025幎1月8日

Hej Sarah,
Tusinde tak for de fine ord, det betyder meget for os, I er meget velkomne tilbage igen.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。