レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Livraison impecable et livré à lendemain de ma commande et les produits ont été bien gardés au froid car produits devaient rester au frais. TrÚs contente du service. Merci VIATA

5぀星のうち1の評䟡

Mijn vrouw bestelt op haar mobiel EXACT dezelfde producten als ik op mijn mobiel. Werkelijk dezelfde 8 zakjes. Prijs voor mijn vrouw (afgerond) E170, prijs voor mij E160. Heel vreemd. Geprobeerd te... もっず芋る

3.0

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Achterlijke online apotheek

Achterlijke online apotheek. Webshop werkt niet. Heb verschillende accounts aangemaakt maar bestellen lukt mij niet. Klantendienst niet telefonisch bereikbaar en ook persoonlijke chat op de website werkt niet. Dan maar andere webshop genomen ondanks hier iets goedkoper.

2026幎3月3日

Efficacité

J'étais méfiante en raison de la note assez basse sur Trustpilot. Mais j'ai quand même testé. Ravie de mon expérience : rapidité d'envoi (commande reçue en 48 heures grâce à Bpost), conformité de la commande, prix nettement moins onéreux qu'ailleurs, vaste choix..

2026幎2月8日

Bestelling via Viata

Ik bestelde een aantal producten, 1 van de bestelde producten was helaas niet voorradig na nazicht. Ik werd hier via mail dezelfde dag nog van op de hoogte gebracht en de volgende dag stond het geld van het desbetreffende product al terug op mijn bankrekening.
Duidelijke en goede communicatie.
Vlotte verzending en track en trace.
Deze website is 💯% een aanrader!!
De prijzen waren zeer goed voor de producten die ik zocht👍.
Ik zal er zeker weer bestellen.

2025幎12月14日
5぀星のうち1の評䟡

Produits non conforme, pas de réponse SAV...

Description des produits non conforme et pas de réponse du service clientÚle.
Trousses Vichy achetées : sur le site Viata, description avec 3 produits inclus. Seulement 2 produits dans les trousses livrées et aucune réponse du service clientÚle par la suite...

2025幎11月26日

Prima levering

Ik was voor het bestellen wat sceptisch gezien de matige reviews. Maar product besteld en binnen de afgesproken termijn werd mijn pakket thuis bezorgd en alle informatie rondom de levering was top.
Zeer tevreden dus.

2025幎11月27日

Wisselende prijzen

Geprobeerd te bellen om toelichting: bandje. Er werd gewezen op mogelijkheid om te mailen

Eindresultaat: andere verkoper gezocht.

2025幎10月20日
5぀星のうち2の評䟡

hopeloze verzending

hopeloze verzending , maken een verzendticket aan dus krijg je een mail met tracking en dan duurt het 5 dagen alvorens de bestelling word aangeboden bij Bpost , na 7 dagen had ik mijn bestelling thuis

2025幎8月20日
5぀星のうち4の評䟡

Klantendienst heeft dan toch vriendelijk gereageerd.

31juli 2025, nadat klantendienst uiteindelijk gereageerd heeft op mijn telefoontjes, mails en review hebben ze woord gehouden en het ontbrekende produkt zo vlug mogelijk opgestuurd.
Hopelijk verlopen mijn volgende bestellingen terug vlotter zoals vroeger want ze hebben wel goede produkten. En uiteindelijk zijn de medewerkers van de klantendienst wel heel vriendelijk.

2025幎7月26日

Publicité mensongÚre

Commande avec un prix de livraison de 7€45 qui indique précise que je suis livrée le surlendemain. Je finalise ma commande malgré tout en me disant qu au moins je pourrais changer rapidement les croquettes de mon chat.
Au final je reçois un mail qui m indiqué que je serai livrée une semaine aprÚs la commande . Publicité mensongÚre à fuir

2025幎7月30日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス